تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828009767




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیماری منصور پور حیدری چه بود؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: بیماری منصور پورحیدری چه بود؟ این سئوالی است که علی رغم روز های گذشته که بارها عنوان شده هنوز برای برخی ها ناشناخته است.

به گزارش تراز ، پورحیدری،پرافتخارترین مربی تاریخ باشگاه استقلال تهران روز جمعه 14 آبان پس یک سال مبارزه با سرطان دار فانی را وداع گفت.
 
بر اساس تشخيص پزشكان و اعلام همسر منصور پورحيدري، وي دچار سرطان ريه شده بود و مدتها با اين بيماري می جنگيد.

سرطان ریه یا چنگار ریه ( Lung cancer) نوعی بیماری است که مشخصه آن رشد کنترل‌ نشده سلول دریافت‌های ریه است. اگر این بیماری درمان نشود، رشد سلولی می‌تواند در یک فرایند به نام متاستاز به بیرون از ریه گسترش پیدا کند و به بافت‌های اطراف یا سایر اعضای بدن برسد.

اکثر سرطان‌هایی که از ریه شروع می‌شوند، به نام سرطان‌های ابتدایی ریه، کارسینوماهایی هستند که از بافت پوششی نشات می‌گیرند. انواع اصلی سرطان ریه سرطان‌های ریه سلول کوچک (SCLC)، که سرطان سلولی جو شکل نیز نامیده می‌شود و سرطان ریه سلول غیر کوچک (NSCLC) هستند. شایع‌ترین علائم  اين بيماري  سرفه (همراه با خلط خونی)، کاهش وزن و تنگی نفس به حساب مي‌آيد.
 
سرطان ریه در مراحل اولیه هیچ نشانه ای ندارد و بیماران اغلب زمانی به پزشک مراجعه می کنند که بیماری در مراحل پیشرفته قرار دارد. شاید به همین دلیل باشد که سرطان ریه کشنده ترین سرطان در انسان محسوب می شود.
 
علت ایجاد سرطان در همه جای بدن یکسان است. در سیستم کنترل تقسیم سلول های قسمتی از بدن اختلال ایجاد می شود. این اختلال ممکن است به صورت خود به خودی یا در اثر عوامل ناشناخته و یا در بیشتر موارد به علت تماس سلول با یک سری عوامل مخرب و زیان بار که به عوامل سرطان زا مشهور هستند، ایجاد شود.

مهم ترین عامل سرطان زایی که سبب تغییرات سرطانی سلول های ریه می شود ترکیبات زیان بار مختلف موجود در دود سیگار هستند. مصرف سیگار هنوز هم مهم ترین عامل خطر ابتلا به سرطان ریه محسوب می شود
 
 خطر ابتلا به سرطان ریه با افزایش مقدار و مدت تماس با دود تنباکو افزایش می یابد و هر چه سن شروع مصرف سیگار پایین تر باشد، خطر ابتلا بیشتر است. استنشاق دود سيگار،گاز رادون و آلودگي هوا مهمترين عوامل ابتلا به سرطان ريه شناخته مي‌شود.
 
ممکن است سرطان ریه در رادیوگرافی قفسه سینه و مقطع‌نگاری رایانه‌ای (سی‌تی اسکن) قابل تشخیص باشد. تشخیص با یک بافت‌برداری که اغلب از طریق برونکوسکوپی یا راهنمای سی‌تی انجام می‌شود، قابل تأیید شدن است. درمان و نتایج طولانی مدت به نوع سرطان، مرحله (شدت گسترش) و سلامت کلی فرد، که از طریق وضعیت عملکرد سنجیده می‌شود، بستگی دارد.

درمان‌های رایج عبارتند از جراحی، شیمی‌درمانی، و پرتودرمانی. گاهی اوقات NSCLC با جراحی قابل درمان است، اما معمولاً SCLC به شیمی درمانی و پرتودرمانی بهتر پاسخ می‌دهد.

اما با تمام این توضیحات منصور پورحیدری به شدت از بیماری خود رنج می برد و این توده روز به روز بدن مرحوم را فرا می گرفت و با توجه به شدت بیماری و البته بیماری قند پزشکان اجازه عمل خاصی نداشتند و تنها با انجام چند دوره شیمی درمانی این بیماری را تا حدودی مهار می کردند .

اولیایی مدیر عامل باشگاه استقلال که از ابتدا در جریان درمان مرحوم پورحیدری بود در خصوص بیماری منصور خان به ما گفت:در ابتدا باید بگویم بیماری منصور پورحیدری سرطان ریه بود که زمانی که مرحوم حدود یک سال پیش به بیمارستان مراجه کرد متوجه این مووضع شد و با توجه به آزمایش ها و نمونه برداری هایی که صورت گرفت متوجه شدند توده ای در ریه او قرار دارد .

وی ادامه داد: البته پزشکان امیدوار بودند این توده خوش خیم باشد ک متاسفانه بدخیم بود و بر همین اساس انجام مراحل شیمی درمانی را تنها راه چاره می دانستند .

اولیایی ادامه داد:مراحل شیمی درمانی صورت گرفت اما در نهایت دارو ها جواب نداد و این توده ها غیر قابل کنترل شد و باعث شد توده در بدن مرحوم پورحیدری توسعه یابد که همین امر فوت منصور خان را به همراه داشت .جا دارد از پزشکان بیمارستان تشکر کنم چرا که آنها هر کاری برای مهار این توده ها انجام دادند اما در نهایت سیستم بدنی جواب نداد و مشکل بیشتر از قبل شد تا جایی که مهار توده غیر ممکن بود .

نسیم خضری نژاد که از نزدیکان خانواده پورحیدری است در این خصوص گفت:با توجه به آزمایش هایی که مرحوم پورحیدری انجام دادند در نهایت مشخص شد ایشان از نطر ریه مشکل دارد و تومور بزرگی در ریه وی قرار دارد .بر همین اساس یک مرحله شیمی درمانی در سال گذشته انجام شد که پزشکان پس از اسکن اعلام کردند توده برطرف شده و شیمی درمانی جواب داده است اما درست چند ماه پیش که برای منصور خان مشکل دوباره بوجود امد متوجه شدند توده هنوز موجود است و به نظر اسکن صورت گرفته اشتباه بوده است . به همین دلیل توده بزرگ تر از همیشه در ریه ایشان قرار داشت که دوباره این مساله باعث شد مراحل شیمی درمانی انجام شود .

وی افزود :باید بگویم تا سه هفته پیش منصور خان از بیماری خود اطلاعی نداشتند و زمانی که متوجه شدند شیمی درمانی و تزریق آمپول های کمیاب صورت گرفت اما به قدری توده بزرگ شده بود ترشحات باعث شده بود توده در دیگر جاهای بدن هم پخش شود . از طرفی بیماری پروستات و قند هم دست به دست هم داد تا این اتفاق ناگوار رخ دهد .سطح هوشیاری مرحوم پورحیدری به دلیل عفونتی و تبی که داشتند پایین آمده بود و تزریق مسکن ها باعث شده بود ایشان خواب باشند .در هر صورت با وجود این بیماری ها منصور خان به دلیل سکته قلبی فوت کرد و از میان ما رفت .
 


منبع: باشگاه خبرنگاران

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 17 آبان 1395 - 16:29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن