تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817229314




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخابات آمریکا و مشکل پذیرش شکست!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: انتخابات آمریکا و مشکل پذیرش شکست!
در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نه تنها طرف پیروز مهم است بلکه نحوه واکنش طرف بازنده به نتایج احتمالی انتخابات از اهمیت همسنگ و یا شاید بیشتر برخوردار شده است.
به گزارش نامه نیوز، با نزدیک شدن به آخرین ساعات باقی مانده تا زمان برگزاری انتخابات حساس هشتم نوامبر 2016 آمریکا، گمانه زنی ها درباره نامزد برنده احتمالی در کنار مطرح شدن اخبار و گزارش هایی درباره احتمال وقوع تقلب هایی سازمان یافته و یا غیر سازمان یافته به نفع نامزدی خاص و دخالت برخی نهادهای امنیتی آمریکا در فرایند انتخابات این کشور، بسیار حاشیه ساز شده است.

به بیان دیگر با وجودی که یک سوی توجه ها گمانه زنی درباره نامزد پیروز انتخابات است، اما در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نه تنها طرف پیروز مهم است بلکه نحوه واکنش طرف بازنده به نتایج احتمالی انتخابات از اهمیت همسنگ و یا شاید بیشتر برخوردار شده است.

سوال اساسی که این روزها با نزدیک شدن بی سابقه آرای دو نامزد اصلی انتخابات به یکدیگر مطرح شده است این است که : در فردای اعلام نتایج انتخابات و در صورتی که فاصله آرای دو رقیب انتخاباتی بسیار اندک باشد آیا نامزد شکست خورده نتایج انتخابات را خواهد پذیرفت؟ و آیا با توجه به قطبی شدن این دوره از انتخابات، طرفداران نامزد شکست خورده به نتایج آرا تمکین خواهند کرد؟

دادن پاسخ قطعی به این سوال کمی سخت است ، در حالی که حتی  شواهد و قرائنی وجود دارد که نشان می دهد این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ، پرحرف و حدیث و احتمالا با ناآرامی هایی همراه خواهد بود.

آرای دو نامزد اصلی انتخابات یک هفته مانده به روز رای گیری بسیار به هم نزدیک شده است و در برخی ایالت ها فاصله دو نامزد به "مویی" بند شده است: بر اساس گزارش روز شنبه روزنامه واشنگتن پست در ایالت نوادا آرای دو نامزد اصلی روی عدد "44 درصد" برابر شده است، در ایالت مهم فلوریدا کلینتون تنها با " یک درصد شکننده" از رقیب خود پیش است و با نتیجه 47 درصد به 46 بر ترامپ برتری دارد، در ایالت جورجیا ترامپ 47 به 45 درصد از هیلاری کلینتون پیش است او همچنین در ایالت آیوا با برتری 46 به 41 و در یوتا نیز با برتری 35 به 28 پیش است و این در حالی است که بر اساس نظر سنجی ها " ایوان مک مولین " مامور سابق سازمان سیا و نامزد مستقل انتخاباتی در این دوره از انتخابات در ایالت یوتا آرای بالایی به دست آورده است.



نقشه وضعیت آرای دو کمپین اصلی رقیب به تفکیک 50 ایالت




انتخابات آمریکا و مشکل پذیرش شکست!



همه شواهد و قرائن نشان می دهد نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در این دوره به احتمال زیاد بسیار نزدیک خواهد بود.

مطرح شدن شائبه احتمال تقلب در انتخابات از سوی ترامپ، افشاگری های ویکی لیکس از پشت پرده تلاش ها در درون حزب دموکرات برای سازمان دهی نتایج و از میدان به در کردن رقیب اصلی خانم کلینتون از رقابت های درون حزبی – برنی سندرز- در کنار پیش بینی ناپذیری دونالد ترامپ و شخصیت جنجالی او  همه و همه نشانه هایی هستند که برخی ناظران با توجه به آنها پیش بینی می کنند که این دوره از انتخابات آمریکا به سادگی ختم به خبر نخواهد شد و ممکن است حوادث و حواشی زیادی به همرا داشته باشد که محتمل ترین آن اعتراضات و ناآرامی های متعاقب اعلام نتایج انتخابات است. 

ناآرامی ها و اعتراضات پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا البته بی سابقه نخواهد بود. هنوز ماجرای اختلاف دو کمپین رقیب در انتخابات نوامبر 2000 از یادها نرفته است ؛ جایی که تنها اختلاف چند صد رای دو نامزد رقیب (جورج بوش پسر و ال گور) در ایالت فلوریدا نتیجه نامزد برنده را تعیین کرد اما همین عامل سبب شد تا یک ماه پس از برگزاری انتخابات نتیجه قطعی انتخابات اعلام نشود، حزب دموکرات خواستار بازشماری آرای ایالت فلوریدا بود . در آن دوره فرماندار ایالت فلوریدا برادر یکی از دو نامزد اصلی انتخابات (جب بوش برادر جورج بوش ) بود و حزب دموکرات شائبه احتمال دستکاری آرا به نفع نامزد پیروز اعلام شده را مطرح کرده بود اما در نهایت با اعلام رای دیوان عالی آمریکا مبنی بر عدم ضرورت بازشماری آرای ایالت فلوریدا، نتیجه به نفع جورج بوش پسر باقی ماند و ال گور دموکرات نتوانست رکورد 150 ساله شدن عدم پیروزی حزب دموکرات در سه دوره متوالی انتخابات ریاست جمهوری را بشکند.

این رکورد همچنان دست نیافتنی مانده است و در یک قرن و نیم گذشته هیچ سه دوره ای پشت سر هم نامزدهای مورد حمایت حزب دموکرات به کاخ سفید راه نیافته اند و حالا در صورت راه یابی هیلاری کلینتون به کاخ سفید این رکورد خواهد شکست و در کنار شکستن رکورد نخستین زن رییس جمهور در آمریکابرای نخستین بار در 150 سال گذشته برای سه دوره متوالی کاخ سفید در اختیار حزب دموکرات خواهد بود.

با این حال در هیچ دوره ای از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به این حد مسایل پرحاشیه بر روند انتخابات سایه گستر نشده بود و دو نامزد رقیب این چنین به روی هم چنگ نینداخته بودند. دونالد ترامپ در واپسین روزهای باقی مانده به روز انتخابات رشد آرای خوبی داشته و فاصله خود با کلینتون را به حداقل رسانده است و از سوی دیگر قطبی شدن  فضای انتخاباتی در آمریکا زمینه را برای عدم پذیرش نتایج از سوی نامزد شکست خورده فراهم کرده است.

دونالد ترامپ در جریان مناظره های انتخاباتی خود از پاسخ دادن صریح به سوالی در این باره طفره رفت و گفت درباره پذیرفتن شکست در انتخابات ریاست جمهوری،با توجه به روند آن در روز رای گیری و پس از آن تصمیم خواهد گرفت. او تا کنون به صراحت تعهد نداده که نتایج انتخابات را در صورت شکست خواهد پذیرفت و برعکس حتی بارها بی اعتمادی خود را به سازوکارهای انتخاباتی در آمریکا اعلام کرده و نسبت به احتمال تقلب سازمان یافته به نفع نامزد رقیب و متنفذش هشدار داده است.

انتخابات امسال ریاست جمهوری آمریکا  می تواند آبستن حوادثی باشد که پیشتر در هیچ دوره ای از انتخابات این کشور سابقه نداشته است؛ همان طور که بسیاری از اتفاقات این دوره از انتخابات آمریکا کم سابقه و بی سابقه بوده است.






منبع: عصر ایران

مطالب مرتبط
پوتین یک استراتژیست قهار است یا یک قمارباز جسور؟
هواپیمای آمریکایی ایالت میشیگان را بمباران کرد
«جان کری» 24 آبان با «سلطان قابوس» دیدار می‌کند
سردار قاآنی:مدعی نیستیم آمریکا، تکفیری‌ها را درست کرده است



۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن