واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اينديپندنت: حاميان مسلح ترامپ آماده نبرد شدند
سه روز مانده به انتخابات رياست جمهوري امريكا، نظرسنجي شبكه فاكسنيوز نشان ميدهد اختلاف آراي هيلاري كلينتون و دونالد ترامپ در رقابت دونفره به يك درصد كاهش يافته است.
سه روز مانده به انتخابات رياست جمهوري امريكا، نظرسنجي شبكه فاكسنيوز نشان ميدهد اختلاف آراي هيلاري كلينتون و دونالد ترامپ در رقابت دونفره به يك درصد كاهش يافته است. در اين شرايط گروههاي شبهنظامي مسلح امريكا اعلام كردهاند كه اگر «هيلاري كلينتون» به عنوان رئيسجمهوري امريكا اعلام شود خود را به نفع «دونالد ترامپ» براي مبارزه مسلحانه آماده ميكنند.
به گزارش فارس، روزنامه انگليسي «اينديپندنت» در گزارشي نوشت كه شبهنظاميان طرفدار «دونالد ترامپ» نامزد جنجالي جمهوريخواهان در انتخابات رياستجمهوري 2016 امريكا در حال آمادهسازي خود هستند كه اگر «هيلاري كلينتون» بهعنوان رئيسجمهوري امريكا برگزيده شود، اعلام نبرد نظامي به نفع ترامپ كنند. در اين گزارش آمده كه در بخشي از «جورجيا» اعضاي شبهنظامي گروه «نيروي امنيتي 3 درصدي» براي نبرد مسلحانه در صورت پيروزي كلينتون آماده ميشوند و هماكنون تحت آموزش رزمي هستند و كمپيني را به نفع ترامپ به راه انداختهاند. در حالي كه سه روز تا برگزاري انتخابات 8نوامبر رياستجمهوري 2016 امريكا زمان باقي مانده است، برخي گروههاي شبهنظامي مسلح ميگويند كه خود را براي احتمال تقلب در انتخابات و ناآراميهاي عمومي كه بعد از اعلام پيروزي «هيلاري كلينتون» به وجود ميآيد، آماده ميكنند. اين افراد مسلح ميگويند كه اولين گلوله را شليك نميكنند اما قصد هم ندارند سلاحهاي خود را بعد از پيروزي احتمالي كلينتون در خانههايشان رها كنند. اين گروههاي شبهنظامي از طرفداران سياستهاي ترامپ از جمله اخراج مهاجران غيرقانوني، جلوگيري از ورود مسلمانان به امريكا و ساخت ديواري در امتداد مرز مكزيك هستند. ترامپ به طور مكرر هشدار داده كه امكان تقلب در انتخابات وجود دارد و تأكيد كرده است كه اگر پيروز نشود به نتيجه انتخابات احترام نميگذارد. يكي از اين گروههاي شبهنظامي به نام Oath Keepers از تمامي اعضاي خود خواسته است تا در حوزههاي اخذ رأي مراقب باشند از هرگونه تقلب جلوگيري كنند. گروههاي شبهنظامي مسلح براي اولين بار اهميت خود را اوايل 1990 به دست آوردند و در هواداري از بمباران 1995 يك ساختمان دفتر فدرال در شهر اوكلاهما كه 168 نفر در آن كشته شدند، به اوج خود رسيدند و در سالهاي اخير، گروههاي مسلح با مقامات فدرال در يكسري جدالها در غرب امريكا شركت دارند. اين خبر در حالي منتشر شده است كه نظرسنجيهاي اخير اكثراً حكايت از پيشتازي ترامپ در مقابل كلينتون دارد.
رقابت شانه به شانه
نتيجه نظرسنجي شبكه فاكسنيوز كه جمعه شب به وقت امريكا منتشر شده، نشان ميدهد در حالي كه طي هفتههاي گذشته نامزد دموكرات با اختلاف 7 درصدي از رقيب جمهوريخواهش پيش بوده، حالا تنها 2 درصد پيش است. طبق اين نظرسنجي در رقابت چهار نامزد انتخابات رياست جمهوري 2016، كلينتون 47 درصد، ترامپ 45 درصد، «گري جانسون» نامزد حزب آزاديخواه 5درصد و «جيل استاين» نامزد حزب سبزها 2درصد آرا را از آن خود كردهاند.
طبق اين نظرسنجي در صورت فرض رقابت انتخابات رياست جمهوري امريكا با حضور تنها دو نامزد جمهوريخواه و دموكرات، كلينتون با 46 درصد در برابر 45 درصد ترامپ از او پيش است. نتيجه نظرسنجي حاكي از آن است كه از منظر محبوبيت و عدم محبوبيت در بين رأيدهندگان امريكايي، وضعيت كلينتون و ترامپ مشابه هم است. از نظر 43 درصد رأيدهندگان، هم كلينتون و هم ترامپ «محبوب» هستند و اين رقم در موضوع عدم محبوبيت، 56 درصد است(56 درصد معتقدند كه هيچ يك از آنها، محبوبيتي ندارند). اين درحالي است كه چند روز قبل نشريه امريكايي «لسآنجلستايمز» از برتري 6 درصدي «دونالد ترامپ» نسبت به «هيلاري كلينتون» خبر داده بود. بنابر نتايج اين نظرسنجي كه روز دوشنبه برگزار شده است، ترامپ با كسب 48 درصد آرا، از نامزد دموكرات انتخابات رياست جمهوري امريكا پيش است. به دنبال اعلام رسمي خبر ازسرگيري تحقيقات افبيآي درباره پرونده جنجالي ايميلهاي هيلاري كلينتون، حمايتها از نامزد دموكرات انتخابات رياست جمهوري در نظرسنجيها افت شديدي داشته و از سوي ديگر حمايتها از رقيب جمهوريخواهش بيشتر شده است. حالا از شركتكنندگان در نظرسنجي فاكس نيوز درباره موضوع ازسرگيري تحقيقات افبيآي درباره پرونده ايميلهاي هيلاري كلينتون هم سوال شده است. 51 درصد از آنها تأكيد كردند كه بعيد است كه نتيجه تحقيقات به تشكيل پرونده قضايي و اتهامزني رسمي عليه كلينتون منجر شود اما 47 درصد معتقدند كه موضوع به سمت تشكيل پرونده رسمي پيش خواهد رفت. تاريخ اين نظرسنجي كه از 1107 واجد شركت در انتخابات رياست جمهوري امريكا گرفته شده به اول تا سوم نوامبر برميگردد.
هشدار حمله تروريستي
مقامات فدرال امريكا به مقامات شهر نيويورك نسبت به احتمال حمله تروريستي القاعده در زماني نزديك به انتخابات رياست جمهوري اين كشور هشدار دادند. اين هشدار موجب شده كه نيروهاي امنيتي در روزهاي منتهي به برگزاري انتخابات رياست جمهوري امريكا در حالت آمادهباش كامل قرار بگيرند. رسانههاي محلي اعلام كردند كه واحد پليس نيويورك و همچنين سازمان ناظر بر زيرساختهاي نيويورك و نيوجرسي اطلاعات مربوط به احتمال حمله گروه القاعده در زمان برگزاري انتخابات رياست جمهوري را دريافت كردند. استيو كولمن، سخنگوي اين سازمان گفت: ما در حال حاضر به بالاترين سطح گشتزني در همه تأسيسات خود كه در اختيار داريم ادامه ميدهيم. او از بيان جزئيات بيشتر درباره اين هشدار خودداري كرد. پليس نيويورك اعلام كرده كه اين تهديد اعلام شده در حال حاضر «فاقد جزئيات» بوده و در دست بررسي است. ما از اطلاعات اعلام شده آگاهي داريم. سخنگوي اين نيروها اظهار كرد: ما با اف. بي.آي از طريق يك نيروي ضربت مبارزه با تروريسم مشترك و همچنين دفتر اطلاعاتي و مبارزه با تروريسم همكاري داشتيم. مقامات امريكا اطلاعاتي را درباره تهديد احتمالي القاعده به حمله در زماني نزديك به انتخابات دريافت كردند و در نتيجه اين اطلاعات برخي سازمانها بولتنهايي را براي مقامات محلي و ايالتي درباره اين اطلاعات فرستادند. يك منبع وابسته به دولت امريكا اظهار كرد: اين تهديد توضيح داده نشده نسبتاً پايين ارزيابي شده است. شبكه سي. بي. اس روز جمعه گزارش داد مقامات اطلاعاتي امريكا به رهبر محلي در نيويورك، تگزاس و ويرجينيا، درباره حملات احتمالي القاعده در روز دوشنبه يك روز قبل از انتخابات رياست جمهوري امريكا هشدار دادهاند. در اين گزارش سي. بي. اس به منابع خبري ناشناس استناد شده اما از محل دقيق وقوع اين حملات احتمالي در اين ايالتها حرفي نزده است.
تهديد مسكو به حمله سايبري
يك رسانه امريكايي مدعي شده به اسناد فوق محرمانهاي دست يافته كه نشان ميدهند هكرهاي نظامي امريكا موفق به نفوذ به شبكه الكتريكي، سامانههاي مخابرات و سامانههاي فرماندهي كاخ كرملين شدهاند. به نوشته شبكه خبري انبيسينيوز، هكرهاي امريكايي در صورتي كه روسيه اقدام به اخلال در انتخابات رياستجمهوري امريكا بكند اين كشور را هدف حملات سايبري قرار خواهند داد. مقامهاي امريكايي بارها اذعان كردهاند روسيه، چين و ساير كشورها با جاگذاري بدافزارهاي مخفي در بخشهايي از زيرساختهاي حساس امريكا زمينه را براي نبردهاي سايبري كه ميتواند به قطع برق يا اينترنت در شهرهاي بزرگ امريكا منجر شود، آماده كردهاند. همواره فرض بر اين بوده كه امريكا هم همين اقدام را در برابر دشمنانش انجام داده است. اسناد مورد استناد انبيسينيوز و اظهارات يك مقام ارشد اطلاعاتي امريكا انجام اين اقدام در قبال روسيه را تأييد ميكنند. مقامهاي امريكايي در ماههاي گذشته بارها روسيه را به احتمال استفاده از توانمنديهاي سايبري براي اثرگذاري بر روند انتخابات رياستجمهوري امريكا به نفع دونالد ترامپ متهم كردهاند. مسكو اين اتهامات را رد كرده است. يك مقام اطلاعاتي امريكا گفته در صورتي كه روسيه اقدام به انجام حملات سايبري كند، امريكا ميتواند با اقدام متقابل برخي سامانههاي روسيه را قطع كند.
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]