تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860416261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیام وحشیانه البغدادی؛ از خونشان دریا بسازید | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مؤسسۀ رسانه ای «الفرقان» داعش، بامداد پنجشنبه، یک پیام صوتی جدید از ابو بکر البغدادی، سرکردۀ گروه تروریستی داعش، منتشر کرد.

به گزارش تراز ،ابو بکر البغدادی، در این پیام که پس از یک سال وقفه با نام «این چیزی است که خدا و پیامبر به ما وعده داده اند» منتشر شده است، با ذکر شماری آیات و روایات دعوت کننده به صبر و پایمردی در راه تقویت دین، مدعی شد نبردهایی که داعش درگیر آنست، ایمان عناصر این گروه را هر چه بیشتر تقویت می کند.او دربارۀ عملیات موصل گفت زمانی که «دنیای کفر» مشاهده کرد «ولایت نینوا پایگاه اسلام» شده است، جنگی را علیه آن به راه انداخت. او خطاب به مردم موصل نیز گفت که کوتاهی در مقابله با عملیات نیروهای عراقی، «نقض در دین داین داری» است.
البغدادی از گردان های انتحاری خود خواست به عمیات موصل پاسخ دهند، او خطاب به آنان گفت: «این نبرد شماست. روز کافران را شب گردانید و از خونشان دریا سازید».

سرکردۀ داعش از اهل سنت عراق هم خواست تا از احزاب سیاسی و رهبران خود دست بشکند و به داعش ملحق شوند. او مدعی شد که اهل سنت عراق به رغم «توهین ها و جنایت هایی» که دولت عراق در حق آنان روا می دارد، همچنان، در حال تماشا و ساکت اند.البغدادی، در موضوع سوریه، هم مدعی شد روسیه و نظام اسد تلاش دارند حکومتی «نصیری» (علوی) تشکیل دهند. او مخالفان مسلح اسد را هم «مرتدانی» دانست که از خارج دستور می گیرند.

البغدادی از حامیان خود در عربستان نیز خواست تا نیروهای امنیتی، شاهزادگان، وزیران، اصحاب رسانه و نویسندگان را هدف حملات خود قرار دهند.او با تهدید ترکیه، از سربازان خود خواست علیه این کشور دست به عملیات بزنند و تأکید کرد ترکیه «وارد دایرۀ جهاد» داعش شده است.البغدادی با اشاره به کشته شدن ابو محمد العدنانی، سخنگوی پیشین، و ابو محمد الفاروق، وزیر جنگ پیشین داعش، تأکید کرد که «دولت» وی از مرگ هیچ یک از رهبرانش تأثیر نخواهتد پذیرفت؛ زیرا به افراد متکی نیست. به همین دلیل، سربازان آن راه را کامل خواهند کرد.

سرکردۀ داعش، همچنین، از نیروهایش خواست از سرزمین های تحت سیطره شان عقب نشینی نکنند. او این نیروها را از اختلاف های داخلی و رقابت بر سر به دست گرفتن فرماندهی بر حذر داشت.این پیام که مدت آن بیش از سی دقیقه است و از سوی پایگاه های حامی داعش در اینترنت منتشر شده است، نخستین پیامی است که از هنگام آغاز عملیات آزادسازی موصل از سوی البغدادی منتشر شده است. به نظر می رسد هدف اصلی انتشار این پیام بالا بردن روحیۀ نیروهای داعش باشد؛ زیرا این گروه تروریستی در ماه های اخیر شاهد شکست های پیاپی و از دست رفتن بسیاری از مناطق تحت کنترل خود بوده است.
 
 
 



منبع: العالم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 13 آبان 1395 - 17:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن