تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835778002
پزشکانی با ۱۶۰۰عمل جراحی در سال!
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
پزشکانی با ۱۶۰۰عمل جراحی در سال! اگر در ابتدای افشاگریها در این زمینه فیشهای حقوقی مسئولان دولتی چه در این دولت و چه در دولتهای قبل تیتر اول رسانهها بود، در ادامه پای اقشار مختلف به ماجرا باز شد.
به گزارش گفرهنگ نیوز، ماههاست که حقوقهای نجومی خبرساز هستند. اگر در ابتدای افشاگریها در این زمینه فیشهای حقوقی مسئولان دولتی چه در این دولت و چه در دولتهای قبل تیتر اول رسانهها بود، در ادامه پای اقشار مختلف به ماجرا باز شد. پزشکان که این سالها هجمههای گستردهای را تحمل کردهاند از ماجرای فیشهای حقوقی هم بی نصیب نماندند، اما جالب اینکه اگر در موارد دیگر این قشر یا مسئولان صنفی آنها اتهامات را تکذیب میکردند، در جریان فیشهای حقوقی آنها با خونسردی گفتند: «چیز عجیبی نیست!» حالا همه میدانیم حداقل تعدادی از پزشکان حقوقهای نجومی میگیرند یا آنطور که خودشان دوست دارند بگویند «کارانه» میلیونی دریافت میکنند. اخیرا خبری درباره کارانه میلیونی یک پزشک ارومیهای منتشر شده است؛ او در یک سال 1600عمل جراحی انجام داده و آنطور که مسئولان میگویند حقش بوده است دهها میلیون تومان دریافت کند. از اینکه حقش بوده یا نبوده که بگذریم سوالات زیادی درباره عملکرد این پزشک به وجود میآید: مگر در ایران پزشک نایاب است که یک نفر باید 1600عمل انجام دهد؟ او چطور توانسته این کار را در مدت یک سال انجام دهد و آیا این موضوع کیفیت کار او را پایین نمیآورد؟ آیا رانتی برای انجام عملهای جراحی وجود دارد؟ و...
مدتهاست که جامعه پزشکی به حاشیه رانده شده است، از اخبار قصور و خطای پزشکی گرفته تا کارانههای نجومی برخی پزشکان که سر و صدای زیادی به راه انداخته است، گرچه این مساله مورد تایید پزشکان نیست و ماه گذشته علی اصغر پیوندی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد که چطور میشود وقتی حداقل همه پزشکان دولتی بیش از شش ماه است که کارانه ای دریافت نکرده اند، کسی پزشکی را در بخش دولتی سراغ داشته باشد که همین الان 190میلیون تومان حقوق میگیرد؟
او ادامه داد: بهتر است تمرکز در مجلس شورای اسلامی بر افزایش سرانه درمان و نزدیک کردن آن به استانداردهای جهانی باشد، اما پرستاران صحت این قضیه را اعلام کرده و بارها صدای اعتراضشان را از این همه بی عدالتی به گوش مسئولان رسانده اند، تا جایی که به تازگی کمپین «نه به کارانههای نجومی» توسط رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور به راه افتاد و در این فراخوان از جامعه پزشکی دعوت به عمل آمد.
علی محمد آدابی در این فراخوان آورده است: «طرح تحول سلامت با شعار فریبنده کاهش پرداخت از جیب مردم و رسیدگی به وضع سلامت مناطق محروم آغاز شد، اما در ادامه همه ما شاهد تفاوت فاحش دریافتی پزشکان قبل و بعد از اجرای این طرح ویرانگر در تمامی نقاط کشور اعم از پایتخت، کلانشهرها و دروغ بودن این ادعا هستیم و بنده به ضرس قاطع به شما عرض میکنم که مبالغ پرداختی به پزشکان، بیش از طبقه متوسط از طبقه محروم و فقیر جامعه کسر شده است.
به همین دلیل بنده از تمام پزشکان بزرگوار استدعا دارم که با «نه قاطع به دریافتیهای نجومی و ناروا» و حتی عودت مبالغی که به ناروا پرداخت شده است، به این کمپین بپیوندید و دین خود را به جامعه و مردم میهن اسلامی ادا فرمایید.» از سوی دیگر، خرداد امسال معاون درمان دانشگاه تهران اعلام کرد که تعداد پزشکان متخصصی که مشمول طرح کارانه هستند یک هزار و 100نفر درمجموع بیمارستانهای دانشگاه است که هم اکنون در رشتههای تخصصی و فوق تخصصی در حال ارائه خدمت هستند.
صدف علی پور عنوان کرد: 41 درصد از کل پزشکان کارانه کمتر از پنج میلیون تومان، 20درصد کارانه پنج تا 10میلیون تومان، 20درصد کارانه 10تا20میلیون تومان، 9 درصد کارانه 20تا 30 میلیون تومان و چهار درصد کارانه 30تا 40میلیون تومان در ماه دریافت میکنند و کارانه بیش از 40میلیون تومان در ماه به کمتر از شش درصد از اعضای هیاتعلمی دانشگاه تعلق میگیرد.
او ادامه داد: از نیمه دوم سال 94 سقف کارانه تعریف شد و از آن پس حداکثر کارانه پرداختی 70میلیون است. بر این اساس حدود 30عضو هیاتعلمی دانشگاه، بر اساس کارکرد باید کارانه ای بالای 70میلیون تومان دریافت کنند که در حال حاضر به آنها پرداخت نمیشود، اما ماجرا به اینجا ختم نمیشود، چرا که چندی پیش فیش حقوقی یک پزشک ارومیه ای بر ملا شد که در ازای هشت ماه 190میلیون تومان کارانه گرفته است. این در حالی است که دکتر آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بلافاصله به انتشار این فیش حقوقی نجومی عکس العمل نشان داد گفت: «این پزشک در یک سال نزدیک به 1600عمل جراحی سنگین انجام داده که بیش از 100مورد آن عمل پیوند کلیه بوده است. در خبرها اعلام شده که مبلغ مندرج در این فیش حقوقی، کارانه یک ماه کار این پزشک است، اما این در حالی است که این کارانه مربوط به هشت ماه است و جمعا به 180میلیون تومان میرسد.»
او افزود: «از طرفی این رقم 30 درصد حقالعلاج جهت انجام بیش از 1600عمل جراحی است. از آنجا که در چند ماه گذشته نیز این مبحث از سوی برخی رسانهها بزرگنمایی شده و پاسخ آن هم داده شده بود، طرح دوباره آن با سبک و سیاقی دیگر خارج از کار حرفهای بوده و اخلاقی نیست.» همچنین مرداد امسال رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران سقف کارانه در این دانشگاه را 70میلیون تومان اعلام کرد و گفت: بیش از 60درصد هیات علمی کمتر از 10 میلیون تومان و کمتر از پنج درصد کارانههای بالای 40میلیون تومان میگیرند. پزشکی که 40میلیون تومان کارانه دریافت میکند در واقع 60 میلیون آورده برای دانشگاه دارد، با توجه به بخشنامه معاون رئیسجمهور کارانه پیشنهادی وزارت بهداشت به زودی در دولت بررسی میشود.
علی جعفریان اظهار کرد: گاهی تمرکز بر این مسائل با هدف دیگری انجام میشود. با وجود این، هدف از پرداخت کارانه به پزشکان این بود که پزشکان در بیمارستانهای دولتی فعال باشند، چون اگر فقط بر اساس حقوق ثابت کار کنند، انگیزه کار بیشتر ندارند، در حالی که این انگیزه آنچنان مضاعف بوده که صدای برخی پزشکان زحمتکش را در آورده است، چرا که یک پزشک ممکن است با تعداد عملهای زیاد میزان کارانه خود را بالا ببرد ولی برخی پزشکان دیگر نیز تنها به گرفتن حق ویزیت کفایت کنند و از درآمد خود گله مند باشند.
از سوی دیگر، پرستاران هم با آن همه مشقت حقوقشان نسبت به پزشکان کمتر است، اما آنچه بیشتر از پیش به این قضیه دامن زده است طرح تحول نظام سلامت است که منتقدانی نیز داشته است، چرا که عدهای بر این باورند که در کنار افزایش هزینههای درمان، حقوق پزشکان نیز رشد یافته و باید برای آن چاره ای اندیشید، در حالی که درآمد اقشار جامعه نسبت به پزشکان به حدی کمتر است که این تفاوت فاحش برایشان گران تمام شده است. بنابراین اخبار ضد و نقیضی درباره کارانه پزشکان مطرح شده که این بحث پر حاشیه را به چالش کشانده است. به همین دلیل ضروری است که وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی به این حیطه وارد شوند و هر چه زودتر جوابگوی سوالات پر ابهام مردم باشند، چرا که اگر بحث کارانه پزشکان درهاله ای از ابهام قرار بگیرد بار دیگر اعتماد شهروندان سلب شده و ضربه به پیکره جامعه پزشکی وارد میشود.
کارانه پزشکان بر مبنای عملکرد
یک عضو کمیسیون بهداشت درباره کارانه پزشکان میگوید: مراجعه به برخی پزشکان بیشتر است و آنها کارانه را بر مبنای عملکرد خود دریافت میکنند. بشیر خالقی میافزاید: تعرفه کارانه توسط نظام پزشکی و وزارت بهداشت هر سال اعلام میشود، یعنی برای هر عمل جراحی قیمتی تعیین شده که مبنای کار قرار میگیرد. البته به تعداد عمل و سرعت جراح نیز بستگی دارد. او اظهار میکند: بنابراین ممکن است یک جراح قلب در یک ماه به تناسب ظرفیت، سرعت عمل، توانایی و آمادگی ذهنی و جسمی خود تعداد زیادی عمل انجام دهد و به این صورت کارانه او افزایش یابد.
خالقی عنوان میکند: برخی پزشکان در شهرهای بزرگ علاوه بر مراکز آموزشی - درمانی در چندین بیمارستان مشغول به فعالیت هستند که این موضوع اصلا از دید کمیسیون بهداشت درست نیست. گرچه در برنامه پنجم توسعه مطرح نشد، اما در برنامه ششم توسعه آمده که یک پزشک باید در یک بیمارستان کار کند. او بیان میکند: بنابراین کارانه شامل حال تمام پزشکان نیست. برای مثال برخی متخصصان فقط حق ویزیت میگیرند که آن هم بر اساس تعرفه ویزیت مشخص شده است، اما برخی متخصص مثل متخصصان قلب و عروق چون با ابزار کار میکنند کارانههایشان بالا میرود. این عضو کمیسیون بهداشت توضیح میدهد: قبل از طرح تحول سلامت برخی پزشکان خاطی زیر میزی میگرفتند، اما اکنون پای کارانه وسط آمده است.
او مطرح میکند: درآمدهای آنچنانی پزشکان درست نیست. من این موضوع را تایید نمیکنم. برخی پزشکان درآمد و کارانه شان بسیار بالاست، اما برخی پزشکان عمومی نان شب ندارند که بخورند.
منبع: آرمان
95/8/6 - 10:30 - 2016-10-27 10:30:34
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
پزشکانی با ۱۶۰۰ عمل جراحی در سال!
پزشکانی با ۱۶۰۰ عمل جراحی در سال تاریخ انتشار پنجشنبه ۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹ ۴۴ ماههاست که حقوقهای نجومی خبرساز هستند اگر در ابتدای افشاگریها در این زمینه فیشهای حقوقی مسئولان دولتی چه در این دولت و چه در دولتهای قبل تیتر اول رسانهها بودپزشکانی با 1600 عمل جراحی در سال!
روزنامه آرمان امروز- نگین باقری ماههاست که حقوقهای نجومی خبرساز هستند اگر در ابتدای افشاگریها در این زمینه فیشهای حقوقی مسئولان دولتی چه در این دولت و چه در دولتهای قبل تیتر اول رسانهها بود در ادامه پای اقشار مختلف به ماجرا باز شد پزشکان که این سالها هجمههای گستپای رضا یزدانی زیر تیغ جراحی/لغو سفر به آلمان
پای رضا یزدانی زیر تیغ جراحی لغو سفر به آلمان فدراسیون پزشکی ورزشی طی نامه ای به فدراسیون کشتی نظر کمیسیون ویژه در مورد مصدومیت و عمل جراحی آشیل پای رضا یزدانی را اعلام کرد به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان پس از برگزاری دو جلسه کمیسیون ویژه پزشکی وررضا یزدانی در ایران جراحی می شود
رضا یزدانی در ایران جراحی می شود فدراسیون پزشکی ورزشی طی نامهای به فدراسیون کشتی نظر کمیسیون ویژه در مورد مصدومیت و عمل جراحی آشیل پای رضا یزدانی را اعلام کرد به گزارش فرهنگ نیوز پس از برگزاری دو جلسه کمیسیون ویژه پزشکی ورزشی در مورد مصدومیت پای رضا یزدانی قهرمان کشتی آزاد جهارضا یزدانی در ایران جراحی میشود
خبرگزاری ایسنا پس از برگزاری دو جلسه کمیسیون ویژه پزشکی ورزشی در مورد مصدومیت پای رضا یزدانی قهرمان کشتی آزاد جهان فدارسیون پزشکی ورزشی نظر خود را در مورد مصدومیت و عمل جراحی آشیل پای رضا یزدانی اعلام کرد - بخشی از نامه ای دکتر غلامرضا نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی به رسول خاولین تصویر کیمیا بعد از عمل جراحی
اولین تصویر کیمیا بعد از عمل جراحی كيميا علیزاده که پیش از المپیک از ناحیه مچ پای چپ و زانو دچار مصدومیت بود و با همین درد در المپیک ریو صاحب مدال برنز شد صبح امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱ ۵۷ماه هر 81 هزار سال 1 بار جراحی میشود!
ماه هر 81 هزار سال 1 بار جراحی میشود تحقیقات جدید ناسا نشان داده که ماه آنچنان در معرض بمباران سنگهای فضایی است که سطح آن هر 81 هزار سال تحت یک فیسلیفت کامل جراحی صورت قرار میگیرد به گزارش ایسنا به نقل از زینیوز این ریزش که بر دو سانتیمتر سطح غبار ماه تاثیر میگذارد 10دختر تاریخساز صبح فردا زیر تیغِ جراحی
دختر تاریخساز صبح فردا زیر تیغِ جراحی کیمیا علیزاده نخستین بانوی مدالآور المپیکی ایران صبح فردا مچ پای خود را به تیغ جراحی خواهد سپرد به گزارش ورزش سه کیمیا علیزاده که در المپیک ریو با کسب مدال برنز نام خود را به عنوان نخستین بانوی مدالآور ایران در المپیک جاودانه کرد حالاجراحی خارق العاده 2 برادر دوقلوی بهم چسبیده
خبرآنلاين پزشکان بیمارستانی در نیویورک موفق شدند در یک عمل خارقالعاده و کمنظیر دو برادر دوقلوی 13 ماهه که از سر به هم چسبیده بودند را با موفقیت از یکدیگر جدا کنند اين عمل جراحي در بيمارستان كودكان مركز پزشكي منطقه برانكس نيويورك انجام شد و پزشكان از موفقيت جداسازي اين دو برادرتصویری از اولین بانوی مدالآور المپیکی ایران روی تخت جراحی
تصویری از اولین بانوی مدالآور المپیکی ایران روی تخت جراحیتاریخ انتشار شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲ ۲۸ علیزاده که پیش از المپیک از ناحیه مچ پای چپ و زانو دچار مصدومیت بود و با همین درد در المپیک ریو بر روی شیاپچانگ رفت و صاحب گردنآویز برنز شد برای رهایی از این در-
گوناگون
پربازدیدترینها