تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):گويا مؤمنان همان فقيهان (فرزانگان دين فهم) و اهل انديشيدن وپند گرفتن هستند. شنيد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813088721




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنزل رتبه دانشگاههای انگلیس در پی خروج از اتحادیه اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تنزل رتبه دانشگاههای انگلیس در پی خروج از اتحادیه اروپا
تاثیر نتایج رفراندوم ماه ژوئن درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برکسیت)، در دانشگاههای سراسر این کشور نمود پیدا کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : در جدیدترین رده‌بندی دانشگاهی جهانی QS، اکثریت قریب به اتفاق دانشگاههای انگلیس دچار نزول جایگاه شده‌اند.


برای مثال اگرچه دانشگاه آکسفورد همان جایگاه ششم سال گذشته خود در این جدول را حفظ کرده، اما سایر دانشگاههای انگلیسی چنین بختی نداشته‌اند و موسسات شناخته‌شده‌ای مانند دانشکده اقتصاد لندن، کالج دانشگاهی لندن و امپریال کالج لندن از جایگاه قبلی خود فاصله زیادی گرفته‌اند.


دانشگاه کمبریج نیز برای نخستین بار در تاریخ این دانشگاه از سه رتبه اول رتبه بندی QS خارج شده است. این اتاق فکر آموزش عالی اظهار کرده برکسیت باعث این عدم قطعیت در مورد آینده انگلیس و سقوط جایگاه آموزشی این کشور شده است.


نگرانی‌ها در مورد آینده آموزش عالی در انگلیس تنها به رده‌بندی بین‌المللی محدود نشده است. 58 درصد از دانشگاههای انگلیس با کاهش تعداد اساتید خارجی روبرو شده‌اند که به گفته نیک هیلمان، رئیس موسسه سیاست تحصیلات عالی، مستقیما در نتیجه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و تاثیرات متعاقب آن بر دولت این کشور است.


هیلمان افزود: ما نمی‌دانیم برکسیت ما را به کجا خواهد برد و تنها می‌دانیم که نخست‌وزیری داریم که با همه قدرتش، به نظر نمی‌رسد هیچ نرمشی برای دانشگاهها در نظر داشته باشد.


خروج از اتحادیه همچنین قابلیت انگلیس برای استفاده از بودجه اتحادیه اروپا برای تحقیقات و نوآوری را زیر سوال برده است. دولت تنها تضمین کرده که بودجه‌های تحقیقاتی اتحادیه اروپا فقط تا زمان خروج کامل انگلیس از آن ادامه خواهد داشت و وضعیت دانشجویان انگلیسی در حال تحصیل در اتحادیه اروپا و دانشجویان اتحادیه که در انگلیس تخصیل می‌کنند، پس از خروج رسمی این کشور نامعلوم خواهد بود.


همچنین چشم‌انداز اشتغال برای فارغ‌التحصیلان انگلیس که دیگر آزادی سفر در اتحادیه اروپا را نخواهند داشت، کاملا نامشخص است. این در حالیست که بازار اشتغال ملی انگلیس دچار مشکل بوده و طبق آمار، بیش از یکی از هر سه جوان فارغ‌التحصیل در مشاغل ساده مشغول به کار هستند.


به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، با وجود این مشکلات، دانشگاه آکسفورد همچنان توانسته جایگاه بین‌المللی خود را حفظ کند. این دانشگاه در بیانیه‌ای که مستقیما پس از رفراندوم منتشر شده، اعلام کرد: عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا از چشم انداز وسیع‌تر ما برای تبدیل آکسفورد به یک مرکز جهانی برای تعامل فکری پشتیبانی می‌کرد. به هر صورت این دانشگاه دیدگاههای مختلف افراد را به رسمیت شناخته و بحث باز در مورد مسائل را تشویق می‌کند. در حال حاضر یک تصمیم دموکراتیک گرفته شده و آکسفورد به کار خود به عنوان یکی از برجسته‌ترین دانشگاهها ادامه داده و نقش عمده‌ای در شکل‌گیری آینده انگلستان ایفا خواهد کرد.






۰۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن