تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ کس کامل نمی شود مگر هر که را خدا دوست دارد دوست داشته باشد و آن که را خدا دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869368415




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وحدت نباید صرفاً برای عبور از انتخابات‌ها باشد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: وحدت نباید صرفاً برای عبور از انتخابات‌ها باشد
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: وحدت میان نیروهای انقلاب به مراتب از بحث‌ ریاست جمهوری مهمتر است.
تسنیم: عزت‌الله ضرغامی در بیست و هفتمین نشست جامعه اسلامی مدیران ایران، گفت: آنان که از آزمایش «مزربندی خوب» در دوران فتنه سربلند بیرون آمدند باید مراقب «مرزبندی‌های بد» باشند که جز ایجاد تفرقه در اردوگاه خودی نتیجه‌ دیگری ندارد.

وی با بیان اینکه کلید واژه‌های ابداعی توسط رهبر انقلاب، مکمل نوآوری‌های ایشان در حوزه‌ گفتمانی است، افزود: «فتنه» و «مرزبندی» دو کلید واژه‌ای بود که در گذار ملت در کوران حوادث 88 فوق‌العاده مؤثر واقع شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: امیدوارم تابلوی نمایش تفرقه در میان نیروهای اصول‌گرا در مناظره سوم سال 92 هرگز تکرار نشود؛ عدالت رسانه‌ای در مناظره‌ها‌ی سال 92 از برجسته‌ترین رویدادهای آن انتخابات بود و رهبری معظم با آگاهی و درایت بر روی آن تأکید فراوان کردند.

ضرغامی تصریح کرد: رهبری به من فرمودند اگر می‌گوییم دست دادن زن و مرد حرام است، به دلیل ضرورت حفظ حریم در نگاه اسلامی است. بعضی‌ها به من پیشنهاد می‌دادند که(نقل به مضمون) اجازه دهم در ملاقات‌های خارجی با دستکش بتوان دست داد!

وی با بیان اینکه "حقد ، حسد و کینه آفت های جریان‌های خودی در رقابت‌های سیاسی است، بزرگان اصول‌گرا باید یک دوره درس اخلاق برای سیاسیون بگذارند"، گفت:در 4 جلسه سخنرانی در کرمانشاه به این نتیجه رسیدم که وحدت و هماهنگی در میان نیروهای انقلاب در استان‌ها فوق‌العاده است و آنها نگران ارسال سیگنال‌های تفرقه‌آمیز از تهران هستند. اگر کاری برای خدا باشد ، انجام و عاقبت آن بهتر از آغاز و اول کار است. این را شهید مطهری در تفسیر آیه «و للاخره خیر لک من الاولی» به زیبایی بیان کرده است.

رئیس اسبق سازمان صداوسیما، ادامه داد: وحدت میان نیروهای انقلاب به مراتب از بحث‌ ریاست جمهوری مهمتر است. وحدت نباید صرفاً ابزاری و برای عبور از انتخابات‌ها باشد. هرچه جلسات همدلی و دورهمی بین نیروهای انقلابی بیشتر باشد و چهره در چهره یکدیگر را ببینند؛ اختلافات کمتر می‌شود. وقت آن رسیده که چالش‌ها و درگیری‌های حیدری - نعمتی در اردوگاه اصول‌گرایان جای خود را به همدلی و هم‌زبانی بدهد.

وی گفت: چالش میان شهید حسن باقری و احمد متوسلیان که با صدای اصلی آنان در سریال روزهای سرد زمستان به تصویر کشیده شد بهترین الگو برای حل مشکلات بین صف و ستاد در آموزش‌های مدیریتی است. انگیزه اولیه همه دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره) صادقانه بود. بعدها عده‌ی کمی که البته جزو سردمداران اصلی بودند دچار استحاله و تغییر نگرش شدند.

ضرغلانی در پایان گفت: تقدیم بیش از سی شهید، بیانگر حقانیت و اخلاص دانشجویان خط امام(ره) است. نمایش بخش کوتاهی از زندگی شهید وزوائی در فیلم «ایستاده در غبار» بیننده را به راستی منقلب می‌کند.






تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن