تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817071045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیاز به کتاب باید تبدیل به یک نیاز مداوم و در واقع عادت شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نیاز به کتاب باید تبدیل به یک نیاز مداوم و در واقع عادت شود
مدیر مسئول انتشارات تیمورزاده و نماینده انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان گفت: زمانی ما می‌توانیم به اهداف خود در زمینه‌ی کتاب و کتاب‌خوانی دست یابیم که نیاز به کتاب تبدیل به یک نیاز مداوم و در واقع عادت شود.

نیاز به کتاب باید تبدیل به یک نیاز مداوم و در واقع عادت شود
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛فرهاد تیمورزاده،  مدیر مسئول انتشارات تیمورزاده و از اعضای نشست شورای سیاست‌گذاری بیست و چهارمین دوره‌ی هفته‌ی کتاب جمهوری اسلامی ایران ، در گفتگو با  ستاد خبری هفته کتاب بیان کرد: پیش بینی من این است که برنامه‌های هفته‌ی کتاب امسال نسبت به سال گذشته دارای تاثیرات مثبت زیادی خواهد بود. لازم به ذکر است که ما شاهد این روند روبه رشد در سال‌های گذشته بودیم و امیدواریم امسال نیز ادامه پیدا کند.


مدیر مسئول انتشارات تیمور زاده که نماینده  انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان در شورای سیاست‌گذاری است، ادامه داد: زمانی که ترکیب وزارتخانه عوض شد و دکتر صالحی به عنوان معاون فرهنگی انتخاب شدند ما شاهد تغییرات زیادی بودیم و دلیل این تغییرات که شرایط بهتری را پدید آورد دغدغه‌ها و سیاست‌های دکتر صالحی بود که بیشتر مبتنی بر فرهنگ بود تا سیاست، و این عامل به بدنه هم سرایت کرد و در نتیجه موجب پیشرفت و ایجاد شرایط بهتر در حوزه‌ی کتاب و به‌ویژه هفته‌ی کتاب شد.


تیمورزاده با اشاره به نقش تشکل‌های فرهنگی ادامه داد: در بیست و چهارمین دوره‌ی هفته‌ی کتاب این رویکرد مورد توجه قرار گرفته است که به تشکل‌های فرهنگی بخش‌هایی واگذار شود و حمایت از برنامه‌های این تشکل‌ها در دستورکار قرار گیرد و همچنین از افکار و عقاید ناشران مختلف که در تشکل‌های نشر بودند بهتر از دوره‌ی قبل بهره‌گیری شد.


تیمورزاده در مورد فعالیت‌های انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان افزود: در سال 1393 انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان با شعار "با کتاب و کودک مهربان باشیم" فعالیت خود را آغاز  کرد و همچنین ستاد هفته‌ی کتاب را تشکیل داد و  طرح اهداء 110 هزارجلد کتاب (به یمن نام امیرالمومنین)  به کتابخانه‌های روستایی، بدون اتکا به مسائل مالی وزارت ارشاد و از ناحیه‌ی خود انجمن، شکل گرفت و چندی بعد، این تعداد به 126 هزار کتاب رسید. این طرح در سال 1394 با شعار "کتابخانه به وسعت شهر" از ناحیه‌ی انجمن فرهنگی ادامه پیدا کرد.


تیمورزاده ادامه داد: در این سال فراخوانی برای اهداء 110 هزار جلد کتاب داشتیم و در  یک طرحِ خود جوش و مردمی، ناشران بدون دریافت هزینه، کتاب‌های خود را هدیه دادند و همچنین لازم به ذکر است که همکاری نهاد کتابخانه‌ها برای جمع‌آوری کتاب‌ها و تقسیم‌بندی‌ آن‌ها و ارسال به کتابخانه‌های روستایی کشور خیلی خوب بود.


وی یادآوری کرد: در سال‌های 1393 و 1394 ناشران حوزه‌ی کتاب کودک و نوجوان نزدیک به 10 میلیارد ریال کتاب هدیه دادند.


تیمورزاده افزود: طرح‌های خوبی در سال گذشته در هفته‌ی کتاب اجرا شد که ما شاهد تاثیرات مثبت آن‌ها بودیم، بطور مثال همایش اقتصاد کتاب که با عنوان «حساب کتاب» در محل دفتر انجمن اجرا شد، و دیگری طرح‌های رونمایی از کتاب بود که برای هفته‌ی کتاب امسال نیز پیش‌بینی شده‌اند.


تیمورزاده در پایان مطرح کرد: آغاز کتاب‌خوانی و علاقه به کتاب از درون خانواده‌ها شکل می‌گیرد ولی متأسفانه اکثر خانواده‌های ما اهل کتاب و کتاب‌خوانی نیستند و با وجود تمام این طرح‌ها و برنامه‌هایی که ما مد نظر داریم شاهد پایین بودن نرخ مطالعه‌ی کتاب هستیم.


وی تأکید کرد: نیاز به کتاب و کتاب‌خوانی باید در بین ایرانیان نهادینه شود و فقط مختص به دوران نمایشگاه کتاب نباشد و در واقع زمانی ما می‌توانیم به اهداف خود در زمینه‌ی کتاب و کتاب‌خوانی دست یابیم که نیاز به کتاب تبدیل به یک نیاز مداوم و در واقع عادت شود.





۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن