تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860400807




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکید روسای جمهوری اسلامی ایران و بوسنی و هرزگوین برتوسعه همکاری های تهران – سارایوو


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تاکید روسای جمهوری اسلامی ایران و بوسنی و هرزگوین برتوسعه همکاری های تهران – سارایوو

روسای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بوسنی و هرزگوین با اشاره به روابط دوستانه و مستحکم دو کشور، ضرورت استفاده از فضای پس از توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌ها را به منظور ایجاد شتاب در توسعه همه جانبه روابط تهران و سارایوو مورد تأکید قرار دادند.
 

تاکید روسای جمهوری اسلامی ایران و بوسنی و هرزگوین برتوسعه همکاری های تهران – سارایوو
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه‌شنبه پس از مذاکرات دوجانبه هیأت‌های عالی‌رتبه ایران و بوسنی و هرزگوین در نشست مشترک خبری با همتای بوسنیایی خود با بیان اینکه روابط بوسنی و هرزگوین از آغاز استقلال تا امروز با جمهوری اسلامی ایران دوستانه و مستحکم بوده است، اظهار داشت: بی‌تردید این سفر سرآغازی برای توسعه هر چه بیشتر روابط تهران – سارایوو خواهد بود.
 
رییس‌ جمهوری با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته به دلیل مشکل تحریم، روابط دو کشور شاهد دوران رکود بود، گفت: امروز بعد از برجام شرایط کاملاً برای توسعه بیش از پیش روابط دو کشور مهیا است و در مذاکرات دوجانبه راه‌های گسترش روابط اقتصادی و همکاری‌های بخش خصوصی دو کشور و نیز روابط علمی ، فرهنگی و گردشگری را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادیم و بنا شد فهرست همکاری‌ها در کمیسیون مشترکی که در ماه دسامبر در سارایوو تشکیل خواهد شد مورد بحث و توافق قرار بگیرد.
 
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بوسنی و هرزگوین تجربه خوبی در همزیستی مسالمت‌آمیز بین اقوام مختلف دارد، اظهار داشت: امروز شاهد همزیستی مسالمت آمیز میان نمایندگان اقوام و مذاهب در بوسنی هستیم و این موضوع می‌تواند، زمینه بسیار خوبی برای صلح و ثبات و توسعه این کشور باشد و در نشست دو جانبه لزوم تقویت همکاری‌های دو کشور در این زمینه مورد تأکید قرار گرفت.
 
رییس‌ جمهوری همچنین بحث و تبادل نظر در خصوص مسایل منطقه‌ای و تروریسم را با همتای بوسنیایی خود مورد اشاره قرار داد و گفت: مسایل منطقه‌ای و از جمله افراط‌گری و تروریسم به عنوان خطر بزرگی برای منطقه و جهان مورد نگرانی هر دو طرف بود و در مذاکرات خود همکاری در این زمینه را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادیم.
 
روحانی خاطر نشان کرد: در زمینه همکاری‌های فرهنگی بین تهران و سارایوو ، بدون تردید ترویج اسلام اعتدالی می‌تواند به عنوان پایه مهم روابط فرهنگی برای مسلمانان اروپا و از جمله در بوسنی و هرزگوین باشد.
 
رییس‌ جمهوری افزود: اسلام اعتدالی، اسلام رحمت است و همه مردم جهان را به همزیستی مسالمت‌آمیز با یکدیگر دعوت می‌کند.
 
روحانی اظهار امیدواری کرد سفر رییس شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین به ایران زمینه مناسبی را برای توسعه روابط دو کشور در چارچوب منافع ملی دو ملت فراهم کرده  و به روند توسعه روابط تهران – سارایوو شتاب دهد.
 
رییس شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین نیز در این نشست مشترک خبری با بیان اینکه روابط دو کشور همواره دوستانه، مستحکم و قوی بوده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ بوسنی تلاش زیادی برای توقف جنگ و برقراری صلح و ثبات داشت و امروز شاهد یک روند تسریع همکاری‌های دو کشور در بخش‌های مختلف هستیم.
 
باقر عزت بگوویچ خاطر نشان کرد: تحریم‌ها باعث شد که در مقطعی از زمان خللی در روابط دو کشور وارد شود و با خوشحالی اخبار مربوط به توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌ها را دریافت کردیم و این زمینه بسیار خوبی برای توسعه روابط دو کشور بوجود آورده است.
 
رییس شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین افزود: مصمم هستیم با لغو موانع از جمله ارایه تسهیلات ویزایی و تسهیل در نقل و انتقالات پولی زمینه مناسبی برای فعالین تجار و سرمایه‌گذاران دو کشور ایجاد نماییم و ضرورت دارد هر چه سریع‌تر کالای مندرج در تعرفه تدریجی را گسترش دهیم تا زمینه توسعه روابط و تسهیل در سرمایه‌گذاری بین دو کشور بوجود بیاید.
 
بگوویچ افزود: امروز یادداشت تفاهمی در خصوص همکاری بین بنگاه‌های کوچک و متوسط بین دو کشور امضاء خواهد شد که در روند توسعه و تقویت روابط مؤثر است.
 
رییس شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین خاطر نشان کرد که  کشورش دارای چارچوب‌های قوی و قانونی در همکاری با اتحادیه اروپا می‌باشد و جمهوری اسلامی ایران از طریق بوسنی و هرزگوین می‌تواند به راحتی وارد بازار تجاری اتحادیه اروپا شود.
 
بگوویچ در ادامه همکاری دو کشور در زمینه مسایل منطقه‌ای را مورد اشاره قرار داد و گفت: بوسنی و هرزگوین و ایران توافق کردند که در مورد مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی با یکدیگر همکاری کنند امروز متأسفانه تروریسم و افراط‌گرایی به نام اسلام، چهره واقعی اسلام را مخدوش کرده  و ضرورت دارد با همکاری یکدیگر، اسلامی که دین صلح، ثبات و رحمت است را در مقابل دیدگان همه جهانیان به نمایش بگذاریم.
 
وی گفت: کسانی که سعی می‌کنند با جنایت و وحشی‌گری چهره اسلام را مخدوش کنند، هیچگونه وابستگی به اسلام ندارند و باید در مبارزه با آنها مشارکت داشته باشیم و چهره واقعی اسلام را معرفی نماییم.
 
رییس شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین در پایان اظهار امیدواری کرد: سفر دکتر روحانی به بوسنی و هرزگوین در سال آینده انجام شود.




۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن