تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870519772




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویکی لیکس: جمله ای درباره ایران که از متن سخنرانی کلینتون حذف شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ویکی لیکس: جمله ای درباره ایران که از متن سخنرانی کلینتون حذف شد
جان پودستا به کلینتون توصیه کرده یک خط از سخنرانی خود در موسسه بروکینگز را که درباره ضرورت مقابله آمریکا با ایران و داعش بوده است، حذف کند.
وب سایت افشاگر ویکی لیکس روز دوشنبه شانزدهمین مجموعه از ای میل های رییس ستاد انتخاباتی  هیلاری کلینتون نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را منتشر کرده است.

به گزارش عصر ایران به نقل از وب سایت خبری "بریت بارت نیوز" یکی از این اسناد جدید، " ای میل" متن سخنرانی کلینتون به " جان پودستا" رییس کمپین انتخاباتی اوست.

این "ای میل" دو روز پیش از سخنرانی هیلاری کلینتون در مرکز سابان در موسسه بروکینگز ردوبدل شده است. " دان شورین " سخنرانی نویس کلینتون در این ای میل متن سخنرانی او در موسسه بروکینگز را در تاریخ 4 دسامبر 2015 به جان پودستا ای میل کرده و جویای نظر او شده است.

پودستا در پاسخ به این ای میل به یک خط از سخنرانی کلینتون درباره داعش و ایران اشاره کرده و توصیه کرده این بخش از سخنرانی حذف شود. در متن سخنرانی نهایی، کلینتون این تغییر را لحاظ کرده و آن خط را حذف کرده است.

اما جمله ای که حذف شد چه بود؟

کلینتون در متن سخنرانی اولیه قرار بوده بگوید:" مقابله با ایران و شکست دادن داعش ماموریت های متمایزی نیستند. این دو رابطه تنگاتنگی دارند."

اما "جان پودستا" که خواستار حذف این جمله از سخنرانی هیلاری کلینتون شده در توجیه دلیل مخالفت خود در پاسخ به ای میل نوشته است: " به نظرم گفتن این جمله مشکلات ما را بیشتر می کند، گفتن اینکه ما باید با هر دو مشکل به صورت همزمان مقابله کنیم یادآور این نیست که هر دو مشکل نیاز به راه حل دارد یا قابل حل نیستند.

جان پودستا



ویکی لیکس: جمله ای درباره ایران که از متن سخنرانی کلینتون حذف شد



کلینتون در نهایت در متن سخنرانی خود در مرکز سابان موسسه بروکینگز توصیه رییس کمپین انتخاباتی خود را عملی کرده و جمله مزبور را حذف می کند.

او در آن سخنرانی بر حمایت خود از برجام تاکید کرده و در عین حال گفت در صورتی که ایران توافق را نقض کند و به سمت تولید سلاح هسته ای برود او حامی راهکار حمله نظامی به عنوان آخرین گزینه است.

او در سخنرانی خود در موسسه بروکینگز گفت: همه ما موافقیم که ایران نمی تواند سلاح هسته ای داشته باشد. همان گونه که همه شما می دانید من از مذاکرات هسته ای بین ایران و 6 قدرت جهانی حمایت کردم. آیا نتیجه این مذاکرات عالی بود؟ نه ، تا کنون هیج توافقی به این شکل نداشته ایم. اما من معتقدم ملزم ساختن ایران به اجرای این توافق به هدف ما که دور نگه داشتن این کشور از سلاح هسته ای است، کمک می کند. همان طور که گفتم نمی توانیم فقط به انعقاد این توافق  بسنده کنیم ما باید این توافق را در نظر داشته و اجرای آن را تضمین کنیم.

رویکرد ما باید کسب تایید اجرای برجام همزمان با بی اعتمادی (به ایران) باشد...

آنها (ایران) شروع به انجام آزمایش های موشک بالستیک کرده اند و همزمان رفتارهای تحریک آمیز خود را پی می گیرند. ما اگر لازم باشد باید با تحریم بیشتر به این قبیل اقدامات تحریک آمیز (ایران) پاسخ دهیم."

ویکی لیکس وعده داده است تا روز انتخابات آمریکا (18 آبان 95) حدود 50 هزار ای میل مرتبط با کلینتون و ستاد انتخاباتی او را منتشر می کند. تا کنون با انتشار حدود 25 هزار ای میل در 16 سری، این وب سایت افشاگر به نیمی از وعده خود عمل کرده است.


 


 



تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - 25 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن