تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به پاداش بهشت نمى رسد مگر آن كس كه باطنش نيكو و نيّتش خالص باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820121776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر کشور: نابرابری در کشور نتیجه عدم تعادل فرصت ها و فعالیت هاست


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: وزیر کشور: نابرابری در کشور نتیجه عدم تعادل فرصت ها و فعالیت هاست
 وزیر کشور گفت: عدم توازن و تعادل و نابرابری و فقر عمومی در کشور نتیجه عدم تعادل و توزیع نامناسب امکانات، فرصت ها و فعالیت ها است.


به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی دوشنبه شب در چهارمین همایش پیشرفت و توسعه علمی کشور در دانشگاه خاتم افزود: به عنوان حکومت اسلامی باید به نیازها و مطالبات مردم که به آنها مدیون هستیم و هم دنیای اسلام که به ما رو آورده و توقع دارند و نیز تقویت قله های اقتصادی و امنیتی و افزایش توان تکنولوژی پاسخ داده شود.


وزیر کشور با بیان این که تاکید بر این است که توسعه و پیشرفت علم برای توسعه و پیشرفت کشور باشد گفت: پیشرفت علم باید متناسب با قدرت پاسخگویی و انطباق آن با دنیا باشد.


وی ادامه داد: به منظور این که با تمام دانشگاه ها و علمای جهان مسابقه بدهیم، این نشان از بلند همتی داشته و نگاه های مختلفی در این مساله است که باید بدانیم چه کار کنیم.


وزیر کشور گفت: عدم توازن و تعادل و نابرابری و فقر عمومی در کشور نتیجه عدم تعادل و توزیع نامناسب امکانات، فرصت ها و فعالیت ها، مهاجرت، حاشیه نشینی، جرم و جنایت و بزهکاری است و توقع داریم بخش خصوصی بیاید و بگوید دانشگاه می سازد و این کار را نمی کند و بر اساس رابطه عرضه و تقاضا این کار را می کند و باید مشکل این بخش حل شود. 


رحمانی فضلی ادامه داد: در بحث توسعه و علم همیشه بین صفر تا 100 ، به گونه ای توقع داریم که تمام دانشگاهیان به جایی برسند که درون آن علم حرکت کند و این توقع درستی نیست. تعدادی از دانشگاه ها باید پیشگام و پیشرو بوده و بقیه دنبال آنها حرکت کنند.


رحمانی فضلی همچنین گفت: نظام برنامه ریزی ما از 40 سال پیش تاکنون یک نظام بخشی کلان بوده است و نگاه بخشی کلان نمی تواند پیوند منظومه ای بین دستگاه ها را برقرار کند و نظام اداری آمده و همه امکانات را در مرکز متمرکز کرده و دیگر مناطق مورد غفلت واقع شده است. 


تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - 24 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن