محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843583570
برگزاری دومین دور گفتگوهای ایران و اروپا
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: دومین دور گفتوگوهای ایران و اروپا در ماه دسامبردر بروکسل برگزار میشود.
هرام قاسمی روز دوشنبه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران اظهار کرد: مسائل مختلفی از جمله در زمینه تکنولوژی، سرمایهگذاری، ایرانیان مقیم در اروپا و بسیاری از پارامترهایی که میتواند در روابط دو طرف مطرح باشد در این مذاکرات مطرح است و معاون وزیر خارجه سرپرستی این مذاکرات را بر عهده دارد.
حقوق بشر یکی از مسائلی است که در مذاکرات با اروپا مطرح میشود
او همچنین در رابطه با موضوع حقوق بشر و طرح آن در این مذاکرات گفت: موضوع حقوق بشر میتواند یکی از مسائلی باشد که در این مذاکرات مطرح میشود اما الزاما این مذاکرات حول محور حقوق بشر نیست، ما مسائل زیادی را با طرف اروپایی داریم.
سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: ما در بحث حقوق بشر، دیدگاهها و نگاههای خود را بر اساس دین اسلام و نیز قانون اساسی داریم و آنها هم نگاه خود را دارند که میتوانیم در این رابطه شنونده نظرات یکدیگر باشیم.
تایید حضور سفیر ترکیه در ایران در وزارت خارجه
قاسمی حضور هفته گذشته سفیر ترکیه در تهران در وزارت خارجه برای ارائه توصیحات و گفتوگو پیرامون مسایل دو جانبه، سوریه، عراق و خلیج فارس را تایید کرد.
هرگونه مشارکت ترکیه در عراق باید با اجازه دولت مرکزی باشد
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی در ارتباط با اظهارات اخیر مقامات ترکیه در ارتباط با موصل و این که آنها قصد دارند در عملیات آزادسازی موصل شرکت کنند و نسبت به این منطقه ادعاهایی مطرح کردهاند؟ گفت: بحث تروریسم و مقابله با تروریسم در منطقه و حتی در سطح جهان بحث مهمی است و هر دولتی که میتواند باید برای مبارزه با تروریسم اقدام کند و این کار درستی است. البته به هیچ وجه قابل قبول نیست که کشوری به بهانه مبارزه با تروریسم و هر جنایت دیگری حاکمیت ملتهای دیگر را لغو کند و بدون اجازه و مجوز دولت مرکزی آن کشور بخواهد به صورت یکجانبه عمل کرده و حاکمیت آن کشور را نقض کند. هرگونه مشارکت در موضع مبارزه با تروریسم در عراق باید با هماهنگی، اطلاع و مجوز دولت مرکزی این کشور صورت بگیرد.
سفیران ایران در سوریه، عمان و سوییس بهزودی مشخص میشوند
این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با تعیین سفیران جدید ایران در سوریه، عمان و سوییس و این که آیا انتخاب سفیر ایران در سوییس به دلیل خاصی اینقدر به طور انجامیده است؟ افزود: این موضوع دلیل خاصی نداشته است. در مورد هر سه کشور که اشاره کردید افرادی مطرح هستند و در حال کار شدن بر روی این موضوع هستیم تا هرچه زودتر به این کشورهای مهم اعزام شوند. این پروسه در حال انجام است، امیدواریم که این پروسه در این مقطع زمانی با توجه به روابط ویژهای که ما با سه کشور داریم هرچه زودتر طی شود و سفیران اعزام شوند.
وی با بیان این که هر سه کشور برای ما مهماند و تعجیل داریم هرچه زودتر سفیران جدید به این مناطق اعزام شوند، ادامه داد: البته همانطور که میدانید عمدتاً پروسه تعیین سفیران و طی شدن مراحل مربوط به آن یک پروسه طولانی است و ما باید یک مقداری آن را کوتاهتر کنیم. در سوریه تا آنجایی که قانون به ما اجازه میداد سفیر در محل مأموریت خود حضور داشت. چرا که همانطور که شما میدانید میزان مدت حضور سفیران در هر کشور بر اساس یک زمانبندی مشخصی انجام میشود.
قاسمی در مورد برگزاری چهل و هفتمین اجلاس کارگروه تعیین رژیم حقوقی دریای خزر در تهران نیز، گفت: جلسه این کارگروه از روز گذشته به مدت دو روز در تهران آغاز شده است. در روز اول آقای ظریف در مراسم افتتاحیه آن حضور داشتند و اکنون در سطح معاونان این اجلاس در حال برگزاری است.
این دیپلمات ارشد کشورمان با بیان این که رژیم حقوقی دریای خزر موضوع پیچیدهای است با توجه به خود پیچیدگیهای دریای خزر، اظهار کرد: در ادوار گذشته در این زمینه مذاکراتی برگزار شده و توانستهایم برخی از ابهامات و پیچیدگیهایی که وجود داشته است را حل کنیم و امیدواریم اجلاس تا بعدازظهر امروز بتواند برخی دیگر از ابهامات موجود را حل کند. رفع ابهامات و پیچیدگیهایی که در این زمینه وجود دارد زمانبر است، ما در این راستا به زمان نیاز داریم تا اختلاف دیدگاهها و ابهاماتی که وجود دارد رفع شود و امیدواریم در این زمینه بتوانیم به یک تفاهم نهایی برسیم.
عربستانیها باید هرچه زودتر از یمن خارج شوند
سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه نشست خبری خود با خبرنگاران در ارتباط با آخرین تحولات یمن و نقض آتشبس از سوی عربستان در این کشور و مخالفتش با درخواست سازمان ملل متحد برای ادامه آتشبس در این کشور، گفت: در یمن با شرایط خاص و پیچیدهای مواجه هستیم. ما از آتشبسی که قرار بود به اجرا گذاشته شود استقبال کردیم و آن را به عنوان یک مقدمه و پیشفرض میدانستیم که میتواند با تلاش کشورهای منطقه و عدم استمرار تجاوزات عربستان به یمن زمینه برای یک آتشبس طولانی و رسیدن به یک شرایط مطلوب جهت برگزاری مذاکرات سیاسی در ارتباط با این بحران فراهم کند.
وی ادامه داد: متأسفانه عربستان این آتشبس را شکست و به نظر میرسد که وضعیت این کشور در حال پیچیدهتر شدن از گذشته است. عربستانیها باید هرچه زودتر از یمن خارج شوند. این موضوع به نفعشان است چرا که ادامه این بحث عربستان را با چالشهای جدی مواجه میکند و استمرار این وضعیت به نفع آنها نیست.
این دیپلمات عالیرتبه کشورمان ادامه داد: در اولین گام این توقع وجود داشت که عربستان آتشبس را اجرا کند و این اتفاق نیفتد. ما نسبت به وضعیت یمن و کشتارهایی که در این منطقه در حال صورت گرفتن است نگران هستیم و امیدواریم که دولت ریاض بپذیرد که حملاتش را متوقف کند و اجازه بدهد که تحت مدیریت سازمان ملل یک آتشبس جدی در این کشور ایجاد شود و شرایط برای انجام مذاکرات سیاسی و حل این بحران ایجاد شود.
آنچه درباره تیراندازی نزدیک سفارت ایران در آنکارا منتشر شده یک خبر رسانهای است
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه صبح امروز اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه در نزدیکی سفارت ایران در ترکیه توسط نیروهای امنیتی این کشور تیراندازی انجام شده است، ادامه داد: من اطلاع موثقی در این زمینه ندارم و خبر موثقی در این ارتباط تاکنون از سفارت کشورمان در آنکارا به دست ما نرسیده است و در حال حاضر آنچه که در این زمینه منتشر شده یک خبر رسانهای است.
قاسمی گفت: آنچه که در حال حاضر میتوانم بگویم این است که در این تیراندازیها بعید است سفارت ایران هدف بوده باشد و در واقع نمیتوانم تأیید کنم که هدف سفارت ایران بوده است.
وی ادامه داد: گاهی ممکن است درگیریهایی بین نیروهای امنیتی و برخی از موارد خاص پیش بیاید ولی تصور اولیه بر آن است که این موضوع ارتباطی با سفارت ایران نداشته و هدف آن نبوده است.
مذاکره مشخصی با اتحادیه اروپا در رابطه با سوریه در دستور کار نیست
وی در پاسخ به سوالی در ارتباط با صحبتهای اخیر فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مبنی بر اینکه اعلام کرده این اتحادیه به زودی مذاکرات خود با ایران و عربستان را در ارتباط با بحران سوریه آغاز میکند و اینکه گفتوگوهای ایران و اتحادیه اروپا در ارتباط با سوریه بر اساس چه سازوکاری خواهد بود، گفت: خانم موگرینی مواضع خود را اعلام کردند و اشاره کردند که این دو کشور در بحث سوریه نقشآفرین هستند البته این نقشآفرینی میتواند وجوه مختلفی داشته باشد.
وی با اشاره به جایگاه و نقش ایران در حل بحران سوریه، ادامه داد: آنها به جایگاه و نقشی که ایران در این ارتباط ایفا میکند به خوبی آگاه هستند. نقش عربستان نیز در این زمینه مشخص است و بر اتحادیه اروپا نیز این موضوع پوشیده نیست.
وی با بیان اینکه هر کدام وظایفی دارند که باید تعریف شود و شاید نتوان در کنار هم این دو را جمع کرد، در ادامه به حمایت برخی از کشورهای منطقه از تروریسم و جریانهای تکفیری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مذاکره مشخصی با اتحادیه اروپا به صورت جلسه و یا اجلاس مشخصی در این ارتباط در دستور کار نیست. البته ما رایزنیها و تماسهایی با اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن در مورد مسائل منطقه، دوجانبه و بینالمللی داریم و این تماسها برقرار است.
میتوانیم در مورد کلیت موضوع پناهندگان در کل منطقه با اتحادیه اروپا تبادل نظر داشته باشیم
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه کمسیونر اتحادیه اروپا در زمینه امور بشردوستانه و پناهجویان به ایران سفر کرده است آیا این وجود امکان دارد در جریان این سفر، بین ایران و اتحادیه اروپا در ارتباط با بحث کمکهای بشردوستانه به حلب و موضوع پناهندگان سوری گفتوگویی انجام شود، افزود: تا آنجا که اطلاع دارم دستور کار سفر این کمیسیونر بیشتر مربوط به پناهندگانی است که از سالیان قبل در ایران اقامت داشتند. البته آنچه که مورد اشاره قرار گرفت میتواند در همکاریهای آتی در ارتباط با آن صحبت کرد ولی اینکه بگوییم موضوع پناهندگان سوری هم در جریان این سفر در دستور کار مشخص طرفین بوده است، من اطلاع کافی ندارم.
وی ادامه داد: البته تصور دارم که میتوانیم در مورد کلیت موضوع پناهندگان در کل منطقه با اتحادیه اروپا تبادل نظر داشته باشیم با توجه به اینکه در دهههای گذشته ایران تجربههای موفقی در این زمینه داشته و ما میتوانیم مشورتهای لازم را در این ارتباط به اتحادیه اروپا ارائه کنیم.
هیچ دولتی نمیتواند بدون اجازه دولت مرکزی عراق در مبارزه با تروریستها دخالت داشته باشد
وی در ادامه در پاسخ به سوالی در ارتباط با عملیات آزادسازی موصل و نگاه ایران به این موضوع و همچنین دخالتهای ترکیه در این زمینه، تصریح کرد: نگاه ما به حاکمیت ارضی عراق کاملاً مشخص است. موصل بخش مهمی از عراق است و امیدواریم با درایت، مدیریت و جدیتی که در این ارتباط در دولت عراق وجود دارد، این اتفاق مثبت یعنی پاکسازی موصل از عناصر تروریستی داعش هرچه زودتر رخ دهد و طولانی نشود.
قاسمی با ابراز امیدواری نسبت به این که هرچه زودتر این عملیات به پایان برسد و موصل به جایگاه قبلی خود برگردد، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای تمام مذاهب و قومیتها در عراق احترام قائل است و بحث آنها را از عناصر تروریستی و تکفیری جدا میداند و امیدواریم که در یک وضعیت مناسب و مطلوب آزادی موصل انجام و به پایان برسد.
این دیپلمات ارشد کشورمان ادامه داد: دیگرانی که به هر دلیل علاقهمند هستند در موضوع مبارزه با تروریستها در داخل عراق مشارکت داشته باشند باید این اقدام را با مجوز دولت عراق انجام دهند و هیچ دولتی نمیتواند بدون اجازه دولت مرکزی عراق در این امر دخالت داشته باشد. این امری ناپسند است و اگر انجام شود بدعت خطرناکی است که میتواند نهایتاً گریبانگیر کسانی شود که این موضوع را رعایت نکردند.
اتباع ایران نمیتوانند در دادگاه کشورهای دیگری علیه ایران اعلام جرم کنند
سخنگوی وزیر امور خارجه در ادامه این نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که به تازگی شاهد بودیم که تعدادی از ایرانی - آمریکایی که از زندانهای ایران آزاد شدند به دادگاههای ایالتی آمریکا مراجعه کردهاند و از ایران شکایت کردهاند. از دیگر سو یکی از نمایندگان مجلس اعلام کرده بود که قرار بود در برابر آزادی یکی از این افراد 20 ایرانی از زندانهای آمریکا آزاد شوند. چرا این موضوع محقق نشده است؟ گفت: این کتاب همچنان باز است و شاهنامه به آخر نرسیده است و مسائل متعددی وجود دارد و ما نمیتوانیم بگوییم که داستان بین ایران و آمریکا تمام شده است.
او ادامه داد: افرادی که شکایت کردهاند تبعه ایران هستند و نمیتوانند در دادگاه کشورهای دیگری علیه ایران اعلام جرم کنند. در مورد آن 20 نفر نیز که اشاره کردید من اطلاعاتی ندارم و مناسب است که ریز این موضوع را از مقامات قضایی سوال کنید.
وی با بیان این که ما اقداماتی که انجام میدهیم متقابل است، ادامه داد: تصور بر این نیست که ما با آمریکاییها به این نقطه مشخص رسیدهایم. ما با آمریکاییها در کنار تعدادی از کشورهای اروپایی در ارتباط با موضوع هستهای مذاکراتی داشتیم و به تفاهماتی رسیدیم. ایران در جریان این موضوع به تعهدات خود عمل کرد ولی متأسفانه شاهد برخی از بدقولیها و بدعهدیها از سوی طرفهای مقابل از جمله آمریکاییها هستیم. در حالی که آنها باید در اسرع وقت به تعهدات خود در برجام عمل کنند.
خبرنگاری در این نشست خطاب به سخنگوی وزارت امور خارجه، گفت در حالی که چند سال پیش تسلیحات شیمیایی سوریه از این کشور خارج شد به تازگی آمریکاییها بار دیگر ادعای بهکارگیری تسلیحات شیمیایی توسط ارتش سوریه را مطرح کردند و از ایران و روسیه نیز خواستهاند که دست از حمایت سوریه بردارند. نظر ایران در این ارتباط چیست؟ که او در پاسخ گفت: تصور ما این است آن چه که در این زمینه مطرح میشود یک فرافکنی در راستای ایجاد فضای کاذبی جهت دخالت برخی از قدرتها در امور این کشور است و این که دولت سوریه و گروههایی که در حال مبازره با تروریسم هستند را تحت فشار قرار دهند.
با آتشبس میخواهند روند مبارزه با تروریستها را محدود کنند
او با بیان این که سخنانی که در این زمینه مطرح میشود غلط و بیربط است مگر این که کسی بتواند با شواهد دقیق و نظارتهای سازمانهای بینالمللی این موضوع را اثبات کند، تأکید کرد: به نظر ما این یک بازی سیاسی جدید است. در سوریه هرگاه دولت موفق میشود که به پیروزیهایی دست پیدا کند و سرزمینهای خود را آزاد کند و با تروریستها مقابله بیشتری کند این نوع حرکات و رفتارها با بهکارگیری واژههای زیبایی چون آتشبس از سوی برخی از قدرتها آغاز میشود چرا که و در واقع با این موضوع میخواهند روند مبارزه با تروریستها را محدود کنند.
وی با بیان این که آنچه دیگران برای ایران و یا کشور دیگری تجویز میکنند امری غلط و نابهجاست، تصریح کرد: اگر ایران حضور مستشاری در سوریه دارد این موضوع با درخواست دولت مشروع و قانونی سوریه بوده است و دیگران نمیتوانند در این ارتباط اظهارنظر کنند و چیزی که دولت سوریه خواسته است را نقض کنند. ما باید به آنها بگوییم لطفاً سوریه را ترک کنید. به تروریستها امکانات و تسهیلات نظامی ندهیم و اجازه ندهید که تروریستهای آموزش دیده از اقصی نقاط جهان به سوریه آمده و علیه حاکمیت سوریه بجنگند و دست به کشتار مردم این منطقه بزنند.
ایران و کانادا بهدنبال ایجاد دفاتر حافظ منافع هستند
سخنگوی وزارت خارجه در مورد آخرین گفت و گوهای ایران و کانادا و این که این گفتوگوها به چه نتیجهای رسیده است؟ گفت: مذاکرات کارشناسی بین دو کشور همچنان ادامه دارد و ما امیدواریم با حل و فصل برخی از مسائل باقی مانده بین دو کشور در مرحله نخست بتوانیم برای داشتن دفاتر حافظ منافع در پایتخت دو کشور به تفاهم برسیم.
بهرام قاسمی در ادامه با بیان این که تحقق این موضوع میتواند به خدمترسانی و ارائه خدمات لازم به شهروندان دو کشور کمک کند و این موضوع میتواند نخستین گام باشد ادامه داد: اگر در این مورد تفاهمات لازم انجام شود ما میتوانیم گامهای بعدی را برداریم.
او افزود: هنوز برخی از مسائل حقوقی و سیاسی بین دو کشور وجود دارد و امیدواریم با توجه به اهمیتی که دو کشور برای یکدیگر قائل هستند بتوانیم با اشتیاق و جدیت بیشتری گامهای بعدی را برداریم. ما در برابر هر گام مثبتی میتوانیم گام مثبتی داشته باشیم تا به یک تفاهم اولیه برسیم و بعد از آن در راستای برداشتن گامهای بعدی اقدام کنیم و زمینه آن فراهم شود.
این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به سوالی در ارتباط با اخبار منتشر شده به نقل از سفیر ایران در روسیه مبنی بر این که احتمالا تا سال آینده شاهد لغو روادید بین ایران و روسیه خواهیم بود گفت: اراده دو کشور؛ توسعه همکاریها در زمینههای مختلف و ایجاد تسهیلات کنسولی برای دو کشور است و این موضوع در دستور کار است.
وی با بیان این که این موضوع در دستور کار مذاکرات دو طرف بوده است و امیدواریم که در این زمینه گامهای بیشتری برداشته شود گفت: من میتوانم صحبتهای آقای سفیر را این گونه بیان کنم که ایشان تاکید بر این داشتند که دو کشور خواهان رسیدن به یک نقطه مطلوب در بحث روادید هستند.
از نزدیک شدن گروههای لبنانی برای تعیین رییسجمهور استقبال میکنیم
قاسمی با بیان این که پیگیری این گونه توافقات با توجه به این که دارای مسائل فنی و پیچیدهای است امری زمانبر است و باید دو طرف در این زمینه تفاهم کنند ادامه داد: فکر میکنم در کوتاه مدت لغو روادید نخواهیم داشت بلکه تسهیلات کنسولی بین دو کشور برای بخشهای مشخصی در دراز مدت و کوتاه مدت ایجاد شود و همان طور که گفتم تا لغو روادید راه باقی است. گرچه اراده این است که این موضوع رخ دهد.
سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در ارتباط با انتخاب رییسجمهور لبنان و توافق گروههای سیاسی لبنانی از جمله سعد حریری در ارتباط با رییسجمهور شدن گزینه حزبالله خاطرنشان کرد: این اتفاق میمونی است و میتوان به آن خیر مقدم گفت و از آن استقبال کرد.
او افزود: حفظ تمامیت ارضی لبنان برای ما مهم است، لبنان کشوری موثر در خاورمیانه است و این که این کشور برای مدتی رییسجمهور نداشت موضوع خوبی نبود.
این دیپلمات ایرانی خاطرنشان کرد: این که گروههای مختلف لبنانی در ارتباط با انتخاب رییسجمهور و گزینهای در این مورد به هم نزدیک شوند اقدام مثبتی است و میتواند به ایجاد اجماع و وحدت ملی هر چه بیشتر در این کشور بیانجامد.از دیگر سو در صورت تحقق این موضوع این امر برای کل منطقه و جهان پیام مثبت و خوبی دارد.
ایران فعلا نمیخواهد در قرهباغ میانجیگری کند
وی در مورد سفر رییسجمهور به ارمنستان و این که آیا ممکن است ایران در جریان این سفر بخواهد در ارتباط با موضوع قرهباغ بین آذربایجان و ارمنستان وساطت کند؟ گفت: تصور نمیکنم در شرایط کنونی علاقمند باشیم که به دلایل مختلف در این ارتباط در نقش میانجی عمل کنیم. البته معتقد هستیم که هیچ کشوری به اندازه ایران در این ارتباط توانایی ندارد به خاطر اشرافی که ایران بر مسائل منطقه دارد ولی همانطور که گفتم بحث میانجیگری مطرح نیست.
قاسمی با اشاره به دیدگاههای ایران در ارتباط با بحران قرهباغ گفت: امیدواریم که این بحران هر چه زودتر حل و فصل شود؛ حقوق دو کشور حفظ شود و آنها بتوانند به این وخامت پایان دهند.
۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
برگزاری دور دوم گفتگوهای ایران و اتحادیه اروپا
خبرگزاری ایسنا دومین دور گفتوگوهای سطح بالا بین ایران و اتحادیه اروپا ظرف چند هفته آینده دربروکسل برگزارمیشود روانچی و هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برگزار میشود در جریان سفر فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران در مرداد سال گذبرگزاری گفتگوهای حقوق بشری ایران با اروپا
خبرگزاری ایسنا سخنگوی وزارت امور خارجه بخشهایی از سند راهبردی استراتژی اتحادیه اروپایی در قبال ایران پس از توافق هستهای مصوب کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا را غیرواقعی و متاثر از تبلیغات سوء محافل ضدایرانی دانست بهرام قاسمی در واکنش به تصویب سند راهبردی تحت عنوان استبرگزاری دور جدید اجلاس سهجانبه ایران، سوئیس و سوریه در آینده نزدیک
برگزاری دور جدید اجلاس سهجانبه ایران سوئیس و سوریه در آینده نزدیکتاریخ انتشار شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹ ۵۳ معاون عربی و آفریقا وزارت امور خارجه که برای رایزنی پیرامون بحران سوریه به سوئیس سفر کرده است با معاون وزیر خارجه و رئیس آژانس کمکهای بشردوستانه سوئیس دیدار و پیرامبرگزاری مذاکرات ایران و اتحادیه اروپا در سطح معاونان وزیر
قاسمی در پاسخ به ایلنا خبر داد برگزاری مذاکرات ایران و اتحادیه اروپا در سطح معاونان وزیر سخنگوی وزارت امور خارجه از برگزاری مذاکرات ایران و اتحادیه اروپا در سطح معاونان وزیر به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا بهرام قاسمی در نشست خبری اخیر خود در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه &laquدرخواست ایران برای ایجاد کریدور امن برای کمک به مجروحان یمنی
درخواست ایران برای ایجاد کریدور امن برای کمک به مجروحان یمنیتاریخ انتشار يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۸ ۴۵ سخنگوی وزارت خارجه ایجاد یک کریدور هوایی امن برای کمکرسانی به مجروحان جنایت دیروز عربستان در یمن را خواستار شد به گزارش ایلنا بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمآسیا گزینه جدید ایران مقابل اروپا
آسیا گزینه جدید ایران مقابل اروپا دومین مقصد رئیسجمهور کشور مالزی است که جز کشورهای پیشرفته صنعتی است آنها در صنایع الکترونیکی و IT بسیار پیشرفته هستند و روابط خوبی با ایران دارند البته ما با کشور مالزی بعد از ماهاتیر محمد مشکلاتی داشتیم به گزارش نامه نیوز سفر اخیر حسن روحاموگرینی: مذاکرات اتحادیه اروپا با ایران، ترکیه و عربستان درباره سوریه فردا آغاز می شود
موگرینی مذاکرات اتحادیه اروپا با ایران ترکیه و عربستان درباره سوریه فردا آغاز می شود مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه پس از پایان نشست وزرای خارجه اروپایی گفت که فردا مذاکرات این اتحادیه با بازیگران کلیدی منطقه درباره آینده سوریه آغاز میشود به گزارش نامه نیوز فدریدو رئیس جمهور اروپایی به ایران می آیند
خبرگزاری تسنیم سائولی نینیسته رئیسجمهور فنلاند و باقر عزت بگوویچ رئیسجمهور بوسنی و هرزگوین در سفرهای جداگانه نیمه اول آبانماه به تهران سفر میکنند دیدار و گفتوگو با مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران مباحث دوجانبه پیگیری توافقات کمیسیونهای مشترک اقتصادی رایزنی درایران خواستار ایجاد کریدوری برای کمک به مجروحان یمن شد
ایران خواستار ایجاد کریدوری برای کمک به مجروحان یمن شد سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت که جمهوری اسلامی ایران خواستار ایجاد یک کریدور هوایی امن برای کمک رسانی به مجروحان جنایت دیروز عربستان در یمن است آفتابنیوز سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با توجه به جنایت هولناک روز گذشتهسفیر ایران استوارنامه خود را تقدیم رئیس دورهای شورای ریاست جمهوری بوسنیهرزگوین کرد
صبح امروز سفیر ایران استوارنامه خود را تقدیم رئیس دورهای شورای ریاست جمهوری بوسنیهرزگوین کرد سفیر جدید ایران در بوسنی و هرزگوین امروز استوارنامه خود را تقدیم باقر عزت بگوویچ رئیس دورهای شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین کرد به گزارش ایلنا محمود حیدری سفیر جدید جمهوری-
سیاسی
پربازدیدترینها