تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827458175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طنز؛ گونه شناسی مدارس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ماهنامه خط خطی - مجید دواچی:

1- مدارس دولتی: تحصیل در این مدارس طبق قانون و البته روی کاغذ کاملا رایگان است، اما همان طور که شاعر می فرماید: «هر کسی ارزان خرد ارزان دهد/ گوهری طفلی به قرص نان دهد» اگر آدم چیزی را مفتکی به دست آورد قدرش را نمی داند. لذا، برای اینکه قدر تحصیل رایگان را بدانید باید هزینه ههای جاری مدرسه از قبوض آب، برق، گاز و تلفن گرفته تا ایزوگام کردن پشت بام و خرید میز، نیمکت، گچ و تخته را شما متقبل شوید که معمولا مبلغ ناچیزی است. البته، بسته به نظر مدیر مدرسه این «نا» از سر ناچیز می تواند برداشته شود و معمولا مدیران مدارس علاقه زیادی به تبدیل ناچیز به چیز دارند!

2- مدارس نمونه دولتی: واضح و مبرهن است که نمونه برتر از عادی آمد پدید. به همین دلیل، با اینکه باز هم تحصیل رایگان است، ولی شما باید در اداره امور اقتصادی مدرسه تا آنجا که می توانید همیاری نمایید که قطعا به دلیل نمونه بودن مدرسه این میزان همیاری از مدارس دولتی عادی بیشتر است. حواستان باشد این همیاری باید به صورت کاملا داوطلبانه و با رضایت قلبی شما صورت گیرد تا یک وقت خدای نکرده بحث رایگان بودن تحصیل خدشه دار نشود.

3- مدارس نمونه مردمی: مردم را باید در تمام شئون جامعه دخالت داد، از آن جمله است اداره مدارس. وقتی مردم اداره کاری را به دست می گیرند زیاد هم نباید در کار آن ها دخالت کرد. لذا، اینکه در این مدارس چقدر شهریه اخذ می شود و مواردی از این دست اساس ارتباطی به کسی ندارد، مردم خودشان می دانند چه کاری به صلاحشان است، باید به شعور اجتماعی و اقتصادی مردم احترام گذاشت.

4- مدارس غیرانتفاعی: همان طور که به کچل می گویند زلفعلی، به مدارسی هم که قرار است از قبل آن نفع سرشاری عاید گردانندگان شود می گویند غیرانتفاعی. در این گونه مدارس، فرزند شما از همان کلاس اول با ترس، اضطراب امتحان، کنکور، تست زدن و... آشنا می شد و کل بچگی اش به فنا می رود. این آشنایی و به فنارفتگی البته نیازمند کلی کلاس تقویتی، کتاب تست، جزوه، کلاس های فوق برنامه و... است که هزینه هرکدامشان لرزه بر اندام والدین به ویژه پدر خانواده می اندازد.

تبلیغات این مدارس به گونه ای است که گویا فرزند شما نهایتا تا کلاس دوم ابتدایی قادر به تکلم به حداقل سه زبان زنده دنیا، نواختن چهار ساز موسیقی، تبحر در پنج ورزش مدال آور المپیکی، تحصیل در شش رشته دانشگاهی تا مقطع دکتری و غیره خواهدبود. البته واضح و مبرهن است فرزند شما قطعا تا پایان عمرش هم به یک دهم این موفقیت ها نائل نخواهدشد. اینکه چطور شما امر به این واضحی را متوجه نمی شوید، دیگر خودتان باید جواب دهید. به هر حال، مهم تر از این جواب، بحث پول است که شما می پردازید و مابقی موارد فرع قضیه است.

اگر شما خوش شانس باشید، بعد از دوازده سال هزینه کردن ممکن است فرزندتان در دانشگاه دولتی قبول شود و بتواند چهار سال تحصیل رایگان داشته باشد. البته، اگر دوازده سال آینده دانشگاه دولتی هم مثل مدارس دولتی پولی شد و شما مجبور شدید باز هم شهریه بدهید، دیگر مشکل خودتان است.





۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن