تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860528423




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه‌حل ایران برای فرار از جریمه فدراسیون جهانی وزنه‌برداری


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: راه‌حل ایران برای فرار از جریمه فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

علی مرادی

رییس فدراسیون وزنه‌برداری از تهیه نامه دلجویی از فدراسیون جهانی خبر داد و گفت اگر لازم باشد شرایط حضور سلیمی و انوشیروانی را هم در جلسه فراهم می‌کنیم. علی مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره‌ی تصمیم ایران نسبت به نامه فدراسیون جهانی وزنه‌برداری مبنی بر عذرخواهی سلیمی، انوشیروانی و فدراسیون در جلسه هیات رییسه IWF بیان کرد: با توجه به نامه‌ای که فدراسیون جهانی ارسال کرد، موضوع در جلسه شورای عالی فنی فدراسیون مطرح و قرار شد موضوع که از سوی فدراسیون جهانی مطرح می‌شود، ما نیز با توجه به اتفاقاتی که در المپیک ریو رخ داد از اعضا دلجویی کنیم.
او ادامه داد: نامه‌ای را توسط انوشیروانی، سلیمی و خود فدراسیون تهیه کردیم اما چنان‌چه تشخیص دادند سلیمی و انوشیروانی هم باید در جلسه باشند شرایط را فراهم می‌کنیم تا آن‌ها بیایند. اما اگر به همین نامه اکتفا کنند در آن‌جا اعلام می‌کنیم که ورزشکار و مربی براساس احساسات پاک خود عمل کردند و مجموعه فدراسیون درصدد آرام کردن جو بود و از اعضای هیات اجرایی فدراسیون جهانی دلجویی می‌کنیم.
مرادی هم‌چنین گفت: از آن جا که متاسفانه برخی افراد داخل پیکره فدراسیون جهانی شیطنت‌هایی را انجام می‌دهند و ما ایرانی‌ها نیز اهل تعامل هستیم بهتر است براساس تعاملات متقابل موضوع مورد بحث و بررسی قرار گیرد و حل شود.
رییس فدراسیون وزنه‌برداری در پاسخ به این پرسش که منظور او از شیطنت برخی افراد "جلود عراقی، دبیر کل کنفدراسیون آسیا" است، تصریح کرد: این طور به نظر می‌رسد. دیروز به ما خبر دادند که مسابقات جام باشگاه‌های آسیا لغو شده است. این در حالی است که دو تیم ذوب آهن و ملی حفاری برای حضور در این رقابت‌ها آماده می‌شدند و حتی در ترکیب تیم ذوب آهن قهرمانان المپیک ریو حضور داشتند و این تیم درصدد به خدمت گرفتن سلیمی هم بود. اما به دلیل سوء مدیریت برخی افراد این مسابقات کنسل شد و این افراد شیطنت‌هایی نیز در فدراسیون جهانی دارند بنابراین ما باید با تعامل با مسوولان ارشد فدراسیون جهانی سوء تفاهم‌ها را رفع کنیم. مرادی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که هم‌چنان معتقدید هیات ژوری در مورد سلیمی به حق رای نداد؟ تاکید کرد: ما در کنار این که برای حفظ ارزش‌های فدراسیون جهانی و نظم و انضباط آن، دلجویی خواهیم کرد اما اعلام می‌کنیم رای هیات ژوری کم لطفی بوده است و برخی از اعضای هیات ژوری به قوانین اولیه آشنا نیستند زیرا لرزش شانه خطا نیست و بهداد هم خطای آرنج انجام نداد. این موضوع نشان می‌دهد برخی افراد عامدانه رای داروها را عوض کردند.






تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن