تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871345200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روسیه و چنین دوست دارند چه‌‌کسی رئیس‌جمهور آمریکا شود؛ ترامپ یا کلینتون؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روسیه و چنین دوست دارند چه‌‌کسی رئیس‌جمهور آمریکا شود؛ ترامپ یا کلینتون؟
کلینتون زمانی که نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۰۸ میلادی بود نیز این موضوع را نشان داد. او خواستار هژمونی جهانی اقتصادی امریکا شده بود. در نتیجه، می‌توان گفت که نگرانی اصلی چین باید از کلینتون باشد.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- آشکار است که روسیه تمایل زیادی نسبت به «دونالد ترامپ» نامزد جمهوریخواهان دارد. با این حال، موضع چین در قبال نامزدها چیست؟ 


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ سایت «کانترپانچ» با انتشار مطلبی اشاره می‌کند که هیلاری کلینتون می‌تواند تهدیدی جدی‌تر برای چین باشد و در این باره می‌نویسد: «هیلاری کلینتون» در سال ۲۰۱۱ میلادی مقاله‌ای را درباره لزوم گرایش امریکا به سوی آسیا تحت عنوان «اقیانوس آرام در امریکا» است نوشته بود. 


او در این مقاله با اشاره به قدرت و اقتصاد چین و همچنین موقعیت دریای چین جنوبی نوشته بود که نیمی از رفت و آمد از طریق آب، از این مسیر می‌گذرد. کلینتون زمانی که نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۰۸ میلادی بود نیز این موضوع را نشان داد. او خواستار هژمونی جهانی اقتصادی امریکا شده بود. در نتیجه، می‌توان گفت که نگرانی اصلی چین باید از کلینتون باشد. ایده اصلی کلینتون برآمده از تفکرات «کورت کمپبل» بود که بعداً معاون وزیر امور خارجه در امور آسیا شد. کمپبل در حال حاضر مدیرعامل شرکت یک پروژه مشاوره‌ای با تمرکز بر آسیا است. امضاکنندگان این مرکز علاوه بر کمپبل، رابرت کاگان پدرخوانده نئومحافظه‌کاران بوده است.»


این مرکز گزارشی را منتشر کرده است تحت عنوان «گسترش قدرت امریکا: استراتژی برای گسترش تعامل ایالات متحده با یک نظم جهانی رقابتی» که در آن  به لزوم آزادی کشتیرانی در دریای چین جنوبی اشاره شده است.» این سایت اشاره می‌کند که از دید کلینتون و مشاوران نظامی او وزارت دفاع امریکا باید روسیه، چین و ایران سه تهدید اصلی امریکا بداند. 


همچنین درباره موضع نامزدهای انتخاباتی امریکا در قبال چین، نشریه «نیوزویک» با انتشار گزارشی اشاره می‌کند که اکثر کارگران امریکایی به شعارهای دونالد ترامپ دل بسته‌اند؛ شعاری که دفاع از صنایع داخلی است و ایجاد کار برای کارگران فولاد است. این نشریه فاش می‌کند که ترامپ در ساخت پروژه اقتصادی عمرانی‌اش برای ساخت و ساز و بخاطر هزینه کمتر از آلومینیوم و فولاد شرکت‌های چینی استفاده کرده است.


این نشریه می‌نویسد: «یکی از تازه‌ترین پروژه‌های ترامپ استفاده از فولاد چین برای ساخت هتل بین‌المللی لاس وگاس بود که در سال ۲۰۰۸ میلادی افتتاح شد. این واقعیت که گروه املاک ترامپ از چین مصالح خریداری کرده، پنهان مانده است چرا که شرکت در جزایر ویرجین بریتانیا ثبت شده است. تنها با بررسی اسناد می‌توان فهمید که این شرکت وابسته به چین بوده و در زمینه تولید مصالح ساختمانی در چین فعال است. یکی دیگر از ساختمان‌های ساخته‌شده توسط ترامپ که هتل و برج شیکاگو است و در سال ۲۰۰۹ میلادی افتتاح شد،  فلز مورد نیاز آن هم از چین تهیه شد. برای این پروژه شرکت ترامپ از دویچ بانک و سه صندوق تامینی گرفته بود که وابسته به جورج سوروس بودند. سوروس خود یکی از محافظه‌کاران و نزدیکان به جمهوریخواهان است. این ساختمان برای ساخته‌شدن نیازمند ده‌ها تن آلومینیوم بود و ترامپ تصمیم گرفت از شرکت «الکوا» و سایر سرکت‌های مشابه تولیدکننده آمریکایی خرید نکند با این حال، در عوض به شرکت تابعه‌ای از یک تولیدکننده آلومینیوم چین رجوع کرد.»




۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن