تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804255461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مستأجران احتمالی کاخ سفید با صورت‎هایی زشت و سیرت‎هایی پلید!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مستأجران احتمالی کاخ سفید با "صورت‎هایی زشت و سیرت‎هایی پلید"!
نحوه مناظره ترامپ و کلینتون در رسانه‎ها،حکایت از ماهیت پلید سیاست ورزان دو جناح می‎دهد.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به فاصله کمتر از یک ماه مانده تا انتخابات بحث انگیز ایالات متحده، اکران صورت زشت دو حزب رقیب در رسانه‎های آمریکایی و جدال آنها بر سر بدست گرفتن کلید کاخ سفید، حکایت از سیرت پلید سیاست ورزان دو جناح می‎دهد.


درحالی مناظره ترامپ و کلینتون بعنوان به اصطلاح نمایندگان جمهوری‎خواه و دموکرات طی روزهای گذشته از شبکه سی ان ان آمریکا نمایش داده شد که؛ فساد اخلاقی نامزد جمهوری‎خواه و نیز پرونده جنسی همسر هيلاری کلينتون فضای حاکم بر انتخابات را کاملا متشنج نموده است.



نامزدهای انتخاباتی آمریکا با



پیرامون این موضوع، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به «قلم ناتانیل پرسیلی و جان کوهن» نوشت: اگر تردیدی وجود داشت اکنون روشن شده است که مبارزات انتخاباتی اخیر در آمریکا چیزی بیش از انتخاب یک رئیس جمهور است: ارزش‎هایی که از دموکراسی آمریکایی حمایت می‎کند رو به کاهش است. تعداد کثیری از آمریکایی‎ها اعتماد خود را به دموکراسی کشورشان از دست داده‌اند و بسیاری مشروعیت این انتخابات را نخواهند پذیرفت.


این سخنان حاصل نتیجه نظرسنجی موسسه Survey Monkey Election Tracking است که در فاصله زمانی ششم تا هشتم اکتبر از بیش از سه هزار رای دهنده ثبت نام کرده، انجام شده است. در این نظرسنجی چهل درصد از شرکت کنندگان گفتند: «اعتمادم را به دموکراسی آمریکا از دست داده‎ام.»



نامزدهای انتخاباتی آمریکا با



 شش درصد گفتند، هرگز به این سیستم اعتمادی نداشته‎اند. به طور کلی، کمی بیش از نیمی از آنها یعنی فقط 52 درصد گفتند به دموکراسی آمریکا اعتماد دارند. (بسیاری از شرکت کنندگان در این نظرسنجی پیش از انتشار ویدئویی که دونالد ترامپ درباره زنان صحبت های ناشایستی بیان کرده بود، نظر خود را اعلام کرده بودند اما پاسخ‎های کسانی که پس از آن در این نظرسنجی شرکت کردند، نسبت به کسانی که روز قبل نظر خود را گفته بودند تفاوت بارزی ندارد.»


از هر ده نفر حامی هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بیش از شش نفر گفتند به دموکراسی آمریکا اعتماد دارند. در حالی که از هر ده نفر حامی ترامپ، رقیب جمهوری خواه وی فقط چهار نفر چنین نظری داشتند. بسیاری از حامیان ترامپ می‎گویند اعتماد خود را به ساز و کار اصلی حکومت آمریکا از دست داده‎اند.


"استفن زونس" استاد مطالعات بین‌الملل دانشگاه سانفرانسیسکو


وی در مورد میلیاردر نیویورکی می‎گوید: با توجه به این‌که ترامپ خود را را فردی ضد ساختار رسمی در آمریکا معرفی کرده، در واقع نماینده بخشی از نخبگان سرمایه‌دار جناح راست است که ماهیت سرمایه‌داری نظام آمریکا را در قبضه خود دارد. طرفداران او فرد قوی را می‌خواهند که با قدرت دیکتاتوری خود بتواند تمام امور را به تنهایی انجام دهد. ترکیب نظارت‌های قانونی و همچنین قدرت تاثیرگذاری مشارکتی می‌تواند تغییری واقعی را به وجود آورد.


در همین حال؛"حسن هانی‎زاده" کارشناس سیاست خارجی، انتخابات پیش روی آمریکا را یکی از سخت‌ترین و دشوارترین دوران رقابت انتخاباتی ایالات متحده برشمرد. وی در گفت‎وگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرد: یکی از مسایلی که در انتخابات آمریکا شکل گرفت، افشاگری هر دو نامزد علیه یکدیگر بود.



نامزدهای انتخاباتی آمریکا با



هانی زاده با اشاره بر اقبال کلینتون در نظر سنجی‎ها گفت: وضعیت کلینتون هشت نقطه بالاتر از همتای انتخاباتی خود ترامپ است اما با این حال پیش بینی‎‌ها در مورد اینکه چه کسی پیروز انتخابات خواهد بود بسیار دشوار است.


وی با تأکید بر گرایشات نظامی‎گری ترامپ ابراز داشت: با توجه به بافت جامعه آمریکا و اینکه یک جامعه کاملا هژمونیک و دوستدار قدرت و برتری نظامی است، به نظر می‌رسد علی رغم نظر سنجی ها، شانس دونالد ترامپ بالاتر باشد. هر چند که ادبیات و طرز برخورد کلینتون با طرفداران خود و همچنین نوع گفتمان وی در جریان مناظرات کاملا پخته‎تر و سنجیده‎تر است.


سه عنصر تأثیرگذار در انتخابات آمریکا



مستأجران احتمالی کاخ سفید با



 این کارشناس سیاست خارجی در خصوص سایر عناصر تأثیر گذار در شخص پیروز انتخابات آتی ایالات متحده اظهار داشت: در این میان نقش لابی صهیونیستی بسیار پررنگ می‎باشد. از طرفی دارندگان کارت الکترال و جامعه سفید پوستانی که خواهان برتری نظامی آمریکا هستند؛ سه عنصر تأثیر گذار در انتخابات ارزیابی می‎شنود. .


وی افزود: به نظر می‌رسد که دونالد ترامپ آنطور که گفته شد، با یک فاصله اندکی از هیلاری کلینتون انتخاب خواهد شد.



نامزدهای انتخاباتی آمریکا با



با این وجود، این تحلیل‎گر مسایل سیاسی ضمن پیچیده خواندن فضای انتخاباتی کاخ سفید گفت:  هر چند هنوز بطور قطع پیروز این کارزار مشخص نیست، چرا که جامعه آمریکا یک جامعه کاملا پیچیده است و نمی‎توان روی نظر سنجیها یک عنوان یک پایه و اساس علمی حساب باز کرد


هانی زاده به لحاظ روان شناختی جامعه آمریکا و بافت اجتماعی آن، نگرش سفید پوستان را برتری جویانه عنوان داشت و گفت: در طی چند سال گذشته شهروندان آمریکایی بر این باورند، باراک اوباما رییس جمهور کنونی آمریکا در قبال بحران‌های منطقه خاورمیانه به شدت ضعف نشان داده و دولت این کشور را به شدت از لحاظ نظامی در برابر روسیه و ایران تضعیف کرده است. بنابراین مردم آمریکا خود را نیازمند یک رئیس جمهور قدرتمند و مقتدر می‎بینند که در واقع توان بازسازی قدرت نظامی کشور را داشته باشد.



نامزدهای انتخاباتی آمریکا با



وی در پاسخ به این سوال که رفتار انتخاباتی دو نامزد رقیب چه تأثیری بر روی جامعه ایالات متحده خواهد گذاشت گفت: بطور کلی اکثریت روسای جمهور قبلی آمریکا به نوعی دارای یکسری گذشته‎های مبهمی بوده‎اند. حتی در مورد خود اوباما هم گفته می‎شود که در سالیان پیش مواد مخدر استعمال می‎کرده؛ لذا مردم  به این موضوعات عادت داشته و به سهولت از آن عبور خواهند کرد.


هانی زاده خاطر نشان کرد: شهروندان سفید پوست، بیشتر دغدغه روی کار آمدن یک رییس جمهور اقتدارگرا را دارند که هژمونی نظامی کشورش را به رخ دیگران بکشد؛ بنابراین آنها چندان نسبت به مسایل اخلاقی ترامپ و کلینتون توجه‎ای نمی‎کنند.


عروسک‎های خیمه شب بازی کاخ سفید



مستأجران احتمالی کاخ سفید با



اما پس از سومین و آخرین مناظره پر سر و صدای ایالات متحده؛«هیلاری کلینتون» و «دونالد ترامپ» دو نامزد اصلی انتخابات ریاست‌جمهوی آمریکا بامداد چهارشنبه (سه‌شنبه شب به وقت محلی) به مناظره رو در رو با هم پرداختند. دو نامزد در حالی به سالن محل برگزاری مناظره در دانشگاه نوادا لاس وگاس پای گذاشته‌اند که در تمام نظرسنجی‌های مهم، کلینتون با اختلاف نسبتا قابل توجهی از رقیب جمهوری‌خواهش پیش افتاده است.


رقابت‌های انتخاباتی آمریکا در دو ماه اخیر بیش از هرچیز تحت تأثیر افشاگری‌های مداوم ویکی‌لیکس از ایمیل‌های خصوصی کلینتون از یکسو و انتشار پی در پی ادعاهای جنسی علیه ترامپ بوده است. در مناظره آخر کلینتون و ترامپ، دو طرف درباره مسائل مختلفی از قبیل داعش، سوریه، ایران، روسیه و ایمیل‌های جنجالی کلینتون صحبت کردند. بر همین اساس دو نظرسنجی درباره برنده مناظره آخر نامزدهای اصلی انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا انجام شده است.


طبق نظرسنجی‌های اولیه، هیلاری کلینتون توانسته بر دونالد ترامپ پیروز شود؛ موضوعی که کمتر از 20 روز تا موعد اصلی انتخابات سراسری(18 آبان)، می‌تواند موقعیت نامزد دموکرات‌ها را در برابر رقیب جمهوریخواهش تحکیم بخشد. نظرسنجی مشترک شبکه سی ان ان و موسسه او آر سی از مخاطبان و بینندگان مناظره آخر حاکی است که از نظر 52 درصد کلینتون عملکرد بهتری از ترامپ در مناظره آخر داشت.



مستأجران احتمالی کاخ سفید با



بر اساس نتیجه منتشر شده این نظرسنجی، تنها 39 درصد اعتقاد داشتند که ترامپ عملکرد بهتری در برابر کلینتون در مناظره آخر نامزدها داشت. اختلاف 13 درصدی نامزد دموکرات در برابر رقیب جمهوریخواهش در این نظرسنجی در حالی صورت گرفته که بر اساس یک نظرسنجی دیگر هم کلینتون، پیروز مناظره سوم و نهایی نامزدها بوده است.


 چند روز بعد از افشاگری کلینتون عليه نامزد جمهوريخواهان، رسانه‌های آمريكايی از شكايت چندين زن برضد ترامپ خبر می‎دهند. روزنامه نيويورك‌تايمز نوشت اخيراً دو زن گفته‌اند دونالد ترامپ جمهوريخواه برای آنان مزاحمت ايجاد كرده بود.



مستأجران احتمالی کاخ سفید با




به هر جهت، در روزهای سپری شده اتهامات جنسی نامزد‌های انتخابات، وجه غالب رقابت‌های انتخاباتی مدعی بزرگ‌ترين دموكراسی دنيا شده است.



ابعادی که شاید بزرگترین خدمت را به خود شهروندان آمریکایی ارائه داد، چرا که چهره واقعی حکام و سیاستمداران جاه طلب کاخ سفید را بر همگان نمایان کرد.


گزارش : محمدرضاشجاعیان





۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن