تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867413630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزییات لغو ویزای ایران و روسیه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: معاون گردشگری کشور گفت: تا زمانی که سند رسمی لغو روادید ایران و روسیه امضا نشود، پیشنهاد آژانس فدرال گردشگری روسیه را نمی‌توان اجرا کرد.

مرتضی رحمانی موحد درباره برنامه ویژه وزارت امور خارجه و آژانس فدرال گردشگری روسیه برای تسهیل و افزایش سفر گردشگران ایرانی و هندی به آن کشور و برنامه متقابل ایران، با یادآوری این نکته که لغو ویزای گروه‌های گردشگری یکی از انواع مدل‌های همکاری و تسهیل روابط کنسولی بین کشورها است که باید در چارچوب روابط دو کشور تعریف شود، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این مدل قبلا بین روسیه، هند و چین اجرا شده و حتی تونس این تسهیلات را برای گردشگران گروهی قائل شده است که در این صورت ویزا رایگان می‌شود و قیمت بخشی از زنجیره خدمات، کاهش می‌یابد.

او اضافه کرد: آژانس فدرال گردشگری روسیه پیشنهاد لغو روادید این کشور را برای گردشگران گروهی ایران مطرح کرده که ما اعلام کرده‌ایم سیاست اصولی ایران طبق آنچه وزارت خارجه کشورمان تعیین کرده، "لغو متقابل روادید" است و آمادگی در این بخش نیز وجود دارد.

رحمانی‌موحد اظهار کرد: روسیه قبلا چنین تسهیلاتی را برای تجار و دانشجوهای ایرانی درنظر گرفته بود و در گام بعدی آژانس فدرال گردشگری این کشور، پیشنهاد لغو روادید برای گردشگران گروهی ایران را به وزارت خارجه روسیه داده، ما هم متقابلا به وزارت خارجه کشورمان این پیشنهاد را دادیم، اما لازمه اجرایی شدن آن، امضای سند اصلی بین وزارت خارجه دو کشور است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سپس گفت: این طرح پیشنهادی هنوز در حال بررسی است.

او همچنین در پاسخ به این پرسش که با توجه به سطح تبادلات گردشگری دو کشور و تمایل بیشتر گردشگران ایرانی به روسیه، اختصاص تسهیلاتی چون لغو روادید گروهی، چقدر تراز گردشگری را به نفع ایران مثبت می‌کند؟ گفت: تراز مثبت شدنِ کیفیت و ارتقا کمی گردشگری به عوامل زیادی بستگی دارد و روادید تنها عامل آن نیست، زیرساخت‌ها، حرفه‌ای بودن، در بازار ماندگار بودن و ارتقا سطح ارتباط بین دو طرف، همگی تاثیر دارد تا حجمی از گردشگران منطقه‌ای را جذب کنیم.

رحمانی موحد به استناد اظهارات آژانس‌داران روس، اظهار کرد: دو شاخص مهم برای توسعه گردشگری بین ایران و روسیه اهمیت دارد؛ حمل و نقل هوایی و روادید. این خواسته تورگردانان روسی است که معتقدند اگر این شرایط تامین شود تعداد گردشگران روس در ایران نیز افزایش خواهد یافت.

وی همچنین بیان کرد: باید خطوط مستقیم پروازی از روسیه را به نقاط گرم کشور ارتقاء دهیم. در روسیه ۹ ماه از سال هوا سرد است و آن زمان به سمت اروپا هم نمی‌توانند بروند. می‌توان آنها را به ایران هدایت کرد.

معاون گردشگری درباره محدودیت سفر روس‌ها به ایران بویژه در نقاطی که معمولا مدنظر گردشگران روس است، گفت: چه محدودیت‌هایی می‌توانند داشته باشد! ممکن است به واسطه شاخص‌های فرهنگی کشورمان برخی خدمات را نتوانیم دهیم که آن را رسما به روس‌ها اعلام کرده‌ایم، مطمئنا محیط‌های تاریخی و طبیعی ایران را دیدن و از غذاهای ایرانی خوردن حتما برای روس‌ها هم جذاب است.

رئیس اداره فدرال گردشگری روسیه به تازگی در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی "روسیه ۲۴" گفته است؛ در حال حاضر وزارت امور خارجه و اداره فدرال گردشگری روسیه برنامه ویژه‌ای برای لغو روادید گروهی گردشگران ایرانی دارند تا شمار گردشگران ایرانی و هندی به روسیه افزایش یابد.

طبق گزارش اداره فدرال گردشگری روسیه، گردشگران ایرانی در جمع ۲۰ کشور اول بازدیدکننده از این کشور هستند که تنها در سال گذشته میلادی بیش از ۳۵ هزار روادید گردشگری برای اتباع ایرانی صادر شده که پیش‌بینی می شود امسال این رقم به دو برابر افزایش یابد.




۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن