تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه روزه او را از غذاهاى مورد علاقه‏اش باز دارد برخداست كه به او از غذاهاى بهشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871653076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم ارائه برنامه جامع از سوی وزرای پیشنهادی به مجلس/ ترمیم کابینه در 3 ماه گذشته بهتر بود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: لزوم ارائه برنامه جامع از سوی وزرای پیشنهادی به مجلس/ ترمیم کابینه در 3 ماه گذشته بهتر بود
رئیس فراکسیون امید معتقد است؛ وزرای پیشنهادی دولت به مجلس باید برای پنج سال آینده برنامه جامع و کاملی داشته باشند.


میرحسینی****** وزرای پیشنهادی به مجلس باید برای 5 سال آینده برنامه جامع داشته باشند/ ترمیم کابینه در 3 ماه گذشته می‌توانست بهتر باشد
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا عارف نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلام شهر در حاشیه صحن علنی امروز چهارشنبه 28 مهر ماه با حضور در جمع خبرنگاران، با اشاره به تغییر برخی وزیران دولت اظهار داشت: این امر جزء مطالبات مردم بود و بنده از دولت تشکر می‌کنم اگر چه یکی دو ماه این امر دیر اتفاق افتاده است.


رئیس فراکسیون امید تأکید کرد: امیدوارم بازتاب مثبتی در ایجاد فضای جدید داشته باشد و تغییر برخی وزیران منجر به تلاش بیشتر دولت برای پاسخگویی به مطالبات مردم در بحث اشتغال و اقتصاد داشته باشد.


وی تغییر برخی وزیران دولت را به طور قطع موثر دانست و بیان داشت: مردم در بخش‌‌های مختلف مطالباتی داشتند، همچنین احساس عمومی مردم با توجه به همسویی بیشتر مجلس دهم با دولت بر این بود که کابینه دولت ترمیم شود که خوشبختانه این اتفاق در حال روی دادن است.


عارف در ادامه اظهار داشت: تغییر کابینه دولت در راستای خواسته‌های نمایندگان مجلس صورت می‌گیرد و امیدواریم مطالبات در ادامه میسر شود.


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر با اشاره به فضای موجود در مجلس برای تغییر برخی وزیران گفت: امیدوار هستم بر اساس تعامل دولت با مجلس فضای بسیار خوبی وجود داشته باشد و نتایج مطلوبی به دست بیاید.


رئیس فراکسیون امید در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا فراکسیون امید پیشنهادی برای جانشینی برخی وزرا دارد، اذعان کرد: ما نباید پیشنهادی داشته باشیم بلکه تنها ما با تعامل کمک می‌کنیم تا وزرایی شایسته، اهل فن انتخاب شوند و بنده معتقدم وزرای پیشنهادی نباید برای چند ماه برنامه داشته باشند بلکه باید برنامه‌های خود را بر اساس پنج سال آینده برنامه‌‌ریزی و ارائه کنند.


وی همچنین در ادامه با اشاره به دیدار فراکسیون امید با رئیس‌جمهور نیز گفت: متأسفانه رسانه‌ای شدن برخی مسائل ضرورتی ندارد و از این گونه قرارها و جلسات فراوان وجود دارد که گاهی به دلیل سفر و معذوریات به تأخیر می‌افتد و نیازی به پیگیری ندارد و اتفاق خواهد افتاد و بر این باوریم که تعامل ما با دولت بیشتر از این باشد.


عارف همچنین در واکنش به استیضاح فانی طی جلسه هفته آینده در مجلس نیز تصریح کرد: در فراکسیون امید جمع‌بندی ما بر این اصل بود که بتوان با تعامل مسائل را حل کرد و دوستان ما که این استیضاح را امضا کرده بودند در ادامه امضای خود را پس گرفتند اما استیضاح حق نمایندگان بوده و فعلا هم در دستور کار مجلس قرار دارد اما باید دید تا زمان استیضاح چه اتفاقی خواهد افتاد.


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر با تأکید بر اینکه ما اکنون نیاز به یک تحرک در بخش اقتصادی داریم، بیان داشت: دولت دستاوردهای خوبی در بخش‌های اقتصادی در کشور داشته است و آمارها و شاخص‌ها گویای این امر است اما این دستاوردها باید در زندگی روزمره مردم حس شود و معتقدم دولت باید تحرک بیشتری در بخش اقتصادی داشته باشد تا برای مردم ملموس‌تر شود.


رئیس فراکسیون امید ادامه داد: بحث اشتغال بسیار مهم بوده و یکی از دغدغه‌های اصلی اکثر خانواده‌ها و امیدواریم بخش اقتصادی بتواند با یک برنامه‌ریزی جدی به اشتغال اولویت بیشتری را بدهد.


وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا استعفای وزیر فرهنگ و ارشاد نوعی عقب نشینی در برابر مخالفان دولت نبود، گفت: بنده این نگاه را ندارم بلکه جمع‌بندی دولت بر روی وزرا است و به طور طبیعی این اتفاق می‌افتد و امیدواریم هر ترمیمی در کابینه دولت صورت می‌‌گیرد مثبت باشد و تغییرات را در بخش‌های زیرمجموعه آن مشاهده کرد.


عارف در پایان در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه آیا به نظر شما دولت برای ترمیم کابینه خود دیر اقدام نکرده است، اظهار داشت: تصمیم با دولت است اما نظر شخصی بنده این است که دولت می‌توانست دو الی سه ماه قبل باید اقدام می‌کرد اما اکنون هم زمان خوبی است بر همین اساس از دولت تشکر می‌کنم که این تصمیم را گرفته‌اند.





۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن