تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805383375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخابات آمریکا برای گزینش رییس جمهوری با چهره مخدوش


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: انتخابات آمریکا برای گزینش رییس جمهوری با چهره مخدوش
شدت حمله ها و افشاگری های پی در پی علیه نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا از 2 حزب دموکرات و جمهوریخواه در این دور از انتخابات به میزانی است که گویا از دل این رقابت سخت قرار است رییس جمهوری با چهره و کارنامه ای مخدوش به کاخ سفید راه یابد.
آفتاب‌‌نیوز : کمتر از یک ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در هشتم نوامبر (هجدهم آبان ماه) زمان باقی است. طی ماه های گذشته «هیلاری کلینتون» و «دونالد ترامپ» نامزدهای حزب دموکرات و جمهوریخواه شعارها و برنامه های مورد نظر خود را اعلام کردند. در 2 مناظره انتخاباتی اخیر هم مواضع و نگرش هر یک از این 2 نامزد پیش روی ناظران به تضارب درآمد.
در این دور از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اما افشاگری نامزدها در برابر یکدیگر، به ویژگی برجسته رقابت های 2 اردوگاه سیاسی تبدیل شد. در کنار نامزدهای اصلی و حلقه پیرامونی آنان، رسانه های آمریکایی از روزنامه ها گرفته تا شبکه های تلویزیونی نقش قابل توجهی در افشاگری ها داشتند و نامزدهای رقیب را با شیوه ها و بر سر موضوع های مختلف هدف حمله تبلیغاتی قرار دادند.

*** موج افشاگری ها در آستانه انتخابات 2016 آمریکا
نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری، دامنه افشاگری ها و اتهام زنی ها را از سوی اردوگاه های رقیب افزایش داده است.
استفاده کلینتون از ایمیل شخصی برای ارسال نامه های رسمی و محرمانه یکی از مسایل مطرح شده طی مدت تبلیغ نامزدها بود که ترامپ و رسانه های حامی وی از آن دستاویزی برای حمله به رقیب ساختند. ترامپ در سخنرانی یازدهم اکتبر (بیستم مهرماه) در شهر «کلایو» ایالت «ایوآ» موضوع ایمیل های کلینتون را به جریان «واترگیت» (رسوایی انتخاباتی «ریچارد نیکسون» سی و هفتمین رییس جمهوری آمریکا) تشبیه و تاکید کرد که این رسوایی از واترگیت نیز بدتر است چرا که در آن زمان عدالت اجرا شد و امروز در ارتباط با تخلف کلینتون اجرا نمی شود.
تارنمای افشاگر «ویکی لیکس» (WikiLeaks) روز جمعه بیست وسوم مهر با انتشار گزیده ای از این ایمیل ها، بیش از پیش بر این موضوع دامن زد تا آنجا که واکنش تند ترامپ را برانگیخت. نامزد حزب جمهوریخواه در واکنشی عجیب و غیرمنتظره از روسیه درخواست کرد تا 30 هزار ایمیل ناپدید شده را پیدا کند.
در این میان، بیماری دردسرساز کلینتون، فضاسازی های رسانه ای رقیب علیه وی را تشدید کرد. سرفه های شدید نامزد حزب دموکرات هنگام سخنرانی در شهر «کلیولند» ایالت «اوهایو» در ماه سپتامبر (شهریور) باعث شد تا رسانه های نزدیک به ترامپ وضعیت جسمانی وی را نامناسب عنوان کنند و توانایی وی برای عهده داری ریاست جمهوری را زیر سوال ببرند.
در جبهه مقابل اما افشاگری های صورت گرفته علیه ترامپ پرحاشیه تر و اثرگذارتر بود. در تازه ترین افشاگری ها، انتشار بدگویی های ترامپ درباره زنان، موجی از انتقادها را به سمت وی روانه ساخت. این اعتراض ها تا آنجا پیش رفت که طی روزهای گذشته شماری از افراد سرشناس حزب جمهوریخواه همچون «جان مک کین» سناتور سرشناس این حزب و «کاندولیزا رایس» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا آشکارا اعلام کردند به ترامپ رای نخواهند داد و خواستار کناره گیری وی از جریان رقابت ها شدند.
هرچند ترامپ از سخنان خود درباره زنان پوزش خواست اما به دنبال شکایت های چند زن از وی به دلیل آزار جنسی، ترامپ خود را قربانی بزرگترین تخریب سیاسی در تاریخ کشورش دانست. وی با رد این اتهام ها، آن را بخشی از برنامه تخریبی عنوان کرد که علیه او در حال اجرا است.
پیشتر نیز برخی اظهارنظرهای ترامپ انتقادهایی را درپی داشت. سخنان وی درباره جلوگیری از ورود مسلمانان به ایالات متحده در صورت پیروزی در انتخابات و کشیدن دیوار در جنوب آمریکا به هزینه مکزیک از جمله این موارد بود. افزون بر آن، مسایلی چون بی احترامی ترامپ به خانواده سرباز کشته شده آمریکایی- پاکستانی باعث شد وی بیش از پیش زیر ذره بین رسانه ها قرار گیرد و رای های منفی بیشتری را در سبد آرای خود ببیند. البته نامزد دموکرات ها نیز از افشاگری های اردوگاه رقیب در امان نبوده و پرسش ها و انگاره هایی در مورد کارنامه اخلاقی وی مطرح شده است.

*** تلاش رسانه های آمریکایی برای برای اثرگذاری بیشینه بر انتخابات
رسانه های قدرتمند آمریکایی، توانایی اثرگذاری بالایی بر مخاطبان این کشور دارند. در نتیجه همین افشاگری ها بود که بسیاری از نمایندگان و شخصیت های برجسته حزب جمهوریخواه نه تنها از حمایت ترامپ دست کشیدند بلکه آشکارا اعلام کردند رای خود را به نفع نامزد حزب دموکرات به صندوق خواهند انداخت.
در همین پیوند، دوشنبه دهم اکتبر (نوزدهم مهر) خبرگزاری «رویترز» در گزارشی آورد: حدود نیمی از 331 نماینده جمهوریخواه در 2 مجلس نمایندگان و سنا، اظهارنظرهای ناپسند ترامپ را محکوم کردند و 10 درصد از آنان خواستار کناره گیری وی از رقابت های انتخاباتی شدند.
رهبران دموکرات نظیر «باراک اوباما» رییس جمهوری آمریکا نیز دانش، پایبندی به اصول اخلاقی و شخصیت ترامپ را زیر سوال بردند و تاکید کردند که وی شایستگی تکیه بر کرسی ریاست جمهوری ین کشور را ندارد. موضع گیری های پرحاشیه و جنجال ساز ترامپ در کنار افشاگری های رسانه ای زمینه را برای تقویت جبهه دموکرات ها و پیشتازی نماینده این اردوگاه فراهم ساخته است؛ موضوعی که در نظرسنجی های گوناگون به خوبی نمایان است.
پس از مناظره دوم که یکشنبه گذشته (نهم اکتبر/هجدهم مهر) برگزار شد، شبکه خبری «سی. ان. ان» با استناد به نظرسنجی تازه خود از میان حاضران مناظره، کلینتون را پیروز مناظره دانست. بر پایه این نظرسنجی، 57 درصد کلینتون را پیروز مناظره اعلام کردند در حالی که سهم ترامپ تنها 34 درصد بود.
نظرسنجی های دیگر هم از پیشتازی کلینتون حکایت دارند. به عنوان نمونه در نظرسنجی مشترک رویترز و موسسه نظرسنجی «ایپسوس» (IPSOS ) که از هفتم تا سیزدهم اکتبر (شانزدهم تا بیست ودوم مهر) انجام شد، 44 درصد از مردم آمریکا حمایت خود را از کلینتون ابراز کردند. در برابر، 37 درصد خود را حامی ترامپ دانستند.
به باور ناظران، افشاگری های مربوط به تازه ترین رسوایی اخلاقی ترامپ و پرسش های مطرح در زمینه کارنامه عمل کلینتون تاثیر زیادی در فضای انتخاباتی آمریکا داشته است. البته همچنان بسیاری در انتظار سومین و به عبارتی آخرین دور از مناظره ها هستند که قرار است چهارشنبه نوزدهم اکتبر (بیست وهشتم مهر) انجام شود؛ مناظره ای که شاید افشاگری تازه ای در آن محور رقابت نامزدهای دموکرات و جمهوریخواه قرار گیرد تا بیش از پیش چهره رییس جمهوری آینده آمریکا را که از میان این 2 انتخاب می شود خدشه دار سازد.



۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن