تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836927826




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۰ شیوه جدید کلاهبرداران اینترنتی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ۱۰ شیوه جدید کلاهبرداران اینترنتی
رئیس پلیس فتا اصفهان به تشریح 10 شیوه جدید کلاهبرداران اینترنتی پرداخت .
آفتاب‌‌نیوز : سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا اصفهان اظهار داشت: امروزه به جای سرقت‌های کلاسیک، نقابداران دنیای مجازی با فشردن کلیدهای کیبورد کامپیوترها از راه دور گاوصندوق‌های مجازی را در هر نقطه از جهان می‌گشایند و میلیاردها دلار از حسابی به حساب دیگر انتقال می‌دهند.

به گزارش میزان، وی ادامه داد : تبهکاران برای کلاهبرداری‌ها یا سرقت‌های بزرگ، دیگر ناگزیر نیستند با حفر تونل‌های زیرزمینی و از کارانداختن آژیرهای خطر وارد بانک‌ها شوند و برای گشودن گاوصندوق‌های ثروتمندان، از هفت‌خوان رمز و راز چشم‌های الکترونیک بگذرند یا احتمالاً با خطر رگبارهای گلوله‌های محافظان مسلح روبه‌رو شوند.

این مقام مسوول افزود: امروز به جای این‌گونه سرقت‌های کلاسیک، نقابداران دنیای مجازی با فشردن کلیدهای کیبورد کامپیوترها از راه دور گاوصندوق‌های مجازی را در هر نقطه از جهان می‌گشایند و میلیاردها دلار از حسابی به حساب دیگر انتقال می‌دهند.

رییس پلیس فتا اصفهان ادامه داد : با پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های جدید هر چند کار مجرمان و کلاهبرداران نیز سخت‌تر شده اما شیوه‌هایی که کلاهبرداران برای سرقت در دنیای مجازی به‌کار می‌برند بسیار گسترده‌تر و پرتنوع است و روز به روز نیز به این راهکارها افزوده می‌شود و هستند افراد ساده‌دلی که همچنان در سراسر جهان فریب این کلاهبرداران را می‌خورند و بخشی از دارایی خود را در این راه از دست می‌دهند.

سرهنگ مرتضوی افزود : آمار پلیس بین‌الملل و کارشناسان اینترنتی حاکی است در میان هزاران شیوه موجود، در سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های دنیای مجازی 10 شیوه به شکل جدی‌تر و گسترده‌تر از سوی کلاهبرداران به شرح ذیل مورد استفاده قرار می‌گیرد.


کمک‌های خیرخواهانه
یکی از شیوه‌های کلاهبرداری درخواست کمک از کشورهای فقیری همچون نیجریه است که درخواست کمک مالی برای مردم نیازمند دارند و طی ایمیل‌های مختلفی به کاربران اینترنتی از آن‌ها تقاضای واریز مبلغی به یک حساب بانکی دارند و گاهی هم از افراد خیرخواه درخواست می‌کنند هزینه ساخت یک کلیسا یا خانه‌هایی برای مستمندان را برعهده بگیرند.  
این نوع کلاهبرداران کاربرهای خود را بیشتر در خارج از کشورشان انتخاب می‌کنند.

زندگی رؤیایی

در نوع دیگر کلاهبرداری، سارقان اینترنتی شما را به داشتن خانه‌ای رویایی یا رسیدن به تعطیلات افسانه‌ای و اتومبیل ترغیب می‌کنند و در ایمیلشان شرایطی را مطرح می‌کنند که شما را وسوسه کنند تا مبلغ گزافی به افرادی که نمی‌شناسید پرداخت کنید.

سالمندان نیازمند

گاهی یک کاربر کلاهبردار به‌طور معمول خود را به عنوان زنی میانسال معرفی می‌کند که شوهرش مرده و درخواست کمک دارد یا مردی مدعی‌است در یک موسسه خیریه فعالیت دارد و میلیون‌ها دلار برای ساخت کلیسا مورد نیاز است. با این وجود مردم هنوز هم از طریق حساب‌های اینترنتی‌شان به این کلاهبرداری‌ها تن می‌دهند.  
 
جایزه‌های خیالی

کلاهبردارانی هم هستند که با پیام‌هایی اعلام می‌کنند برنده جایزه چند میلیون دلاری شده‌اید و برای دریافت چنین جایزه‌ای باید مبلغی به یک حساب معین واریز کنید.به عنوان مثال هنگامی که شما سه هزار دلار به حساب کلاهبرداران واریز می‌کنید آن‌ها سرقت‌شان را با سرعت انجام می‌دهند و ناپدید می‌شوند.
 
جویندگان کار

روش دیگر، رزومه‌های استخدامی برای مردم ساده‌دل است، کاربران برای دستیابی به کار مورد نظر خود رزومه شخصی‌شان را برای سایت‌های کلاهبرداری می‌فرستند و به‌طور مثال پیشنهاد (نماینده مالی) یک شرکت بزرگ را دریافت می‌کنند که در خارج از کشور کاربر بوده و مخاطب هیچ اطلاعاتی راجع به آن ندارد.

شرکت کلاهبردار موردنظر قبل از استخدام دروغین مبلغی از کاربر جویای کار دریافت می‌کند و با جمع‌آوری این مبالغ از هزاران نفر جویای کار برای خود پول هنگفتی فراهم می‌کند.

سوءاستفاده از انسان‌دوستی

کلاهبرداری‌های دیگر از نوع امدادرسانی است، در اتفاقاتی چون بلایای طبیعی همچون سونامی و توفان و زلزله، برخی از کلاهبرداران خود را به عنوان افرادی نیکوکار که قصد امدادرسانی دارند معرفی می‌کنند.

آن‌ها مدام از کاربران مختلف خواهان کمک‌های مالی آنلاین می‌شوند و با راه‌اندازی وب‌سایت‌های خیریه جعلی پول کاربران را به تاراج می‌برند.

گاهی اوقات هم با ورود به سایت مخاطبان کلیه اطلاعات مربوط به حساب بانکی آنان را هک کرده و پول‌هایشان را از حساب‌شان به تاراج می‌برند.

وب‌سایت‌های دروغین

گاهی اوقات کلاهبرداری‌ها از سوی وب‌سایت‌های ساختگی و دروغین صورت می‌گیرد.  
کلاهبرداران از طریق وب‌سایت تقلبی رمزهای عبور ایمیل و کارت‌های اعتباری شما را برای ورود به وب‌سایت به‌دست می‌آورند و هر کاربر برای ورود به وب‌سایت مجبور است از سیستم امنیتی وب‌سایت بگذرد تا عضو شود و به همین خاطر بسیاری از اطلاعات شخصی‌اش را در اختیار کلاهبرداران قرار می‌دهد.

گاهی اوقات کلاهبرداران داستانی از هک کردن حساب بانکی تعریف می‌کنند تا شما بیشتر توجه‌تان جلب شود و اطلاعات محرمانه‌ای را برای در امان ماندن از دست هکرها در اختیار آن‌ها قرار دهید.
 
گاهی در یک پیام ایمیلی که کلاهبرداران می‌فرستند گفته می‌شود روی نقطه‌ای کلیک کنید غافل از این‌که شما در عوض به یک لینک مخفیانه وب‌سایت جعلی هدایت می‌شوید و با ورود به شناسه و رمزتان صدها دلار از پولتان را از دست می‌دهید.

کلاهبرداری‌های مسافرتی

کلاهبرداران مسافرتی بیشتر در طول ماه‌های تابستان فعال‌تر هستند، شما ایمیلی دریافت می‌کنید که با هزینه‌هایی کم می‌توانید در بهترین هتل‌ها تعطیلات خود را سپری کنید، کاربران مبالغ زیادی را به این سایت‌های مسافرتی ناشناخته پرداخت می‌کنند ولی هرگز امکاناتی دریافت نمی‌کنند.

روش دیگر، کلاهبرداری‌های هرمی است که به‌وسیله ایمیل صورت می‌گیرد، این روش که در ایران نیز برای سال‌ها متداول بود با نام گلدکوئیست شهرت داشت که هرکس می‌توانست برای خود زیرمجموعه‌ای بیشتر به‌دست آورد و پول بیشتری نیز کسب کند.

منظور از زیرمجموعه افزودن تعداد متقاضیان هرم و سرازیر شدن پول بیشتر به گردانندگان شبکه است که از سوی پلیس، این شبکه‌های کلاهبرداری در کشور ریشه‌کن شد.با وجود تمامی روش‌های متداول در دنیا برای کلاهبرداری آنچه که بسیار حائز اهمیت است برخوردی صحیح و هوشیارانه با این کلاهبرداران در فضای مجازی است.

هر فرد باید زیرکانه به تمامی ایمیل‌هایی که برایش فرستاده می‌شود یا وب‌سایت‌هایی که تبلیغات مختلف دارند توجه داشته باشد تا فریب این کلاهبرداران را نخورد.



۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن