تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868319246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران از متحدان خود با قدرت دفاع می کند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 ایران از متحدان خود با قدرت دفاع می کند
ایران از متحدان خود با قدرت دفاع می کند دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل گفت: ایران با قدرت از متحدین خود در محور مقاومت و منطقه حمایت می کند و هیچ اعتمادی به امریکا نداشته و نداریم.



به گزارش فرهنگ نیوز، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل، در آستانه سالگرد شهادت سمیر قنطار، با زینب برجاوی همسر شهید با دبیرکل کنفرانس بین المللی حمایت از انتقاضه فلسطین دیدار کرد.

وی در دیدار همسر شهید مقاومت سمیر قنطار گفت: ما با قدرت از متحدان خود در محور مقاومت حمایت می کنیم و هیچ اعتمادی به امریکا نداشته و نداریم.

دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سمیر قنطار از رشادت های وی در مبارزه با رژیم اشغالگر قدس و حمایت از فلسطین و مقاومت تجلیل کرد.

امیرعبداللهیان گفت: شهید سمیر قنطار از فرماندهان ارشد مقاومت بود که پس از تحمل سی سال حبس در زندان های رژیم صهیونیستی با افتخار و روحیه ایستادگی آزاد شد و با برخورداری از بصیرت سیاسی و دینی، بلافاصله در سوریه به دفاع از محور مقاومت پرداخت و سرانجام در خاک سوریه هدف حملات موشکی کینه توزانه تل آویو قرار گرفت و به شهادت رسید.

وی با انتقاد شدید از اظهارات جان کری که گفته است حمایت ایران از حزب‌الله و اسد رفع مشکلات بانکی را دشوار می‌کند و امیدوار است رفتار ایران به مرور زمان تغییر کند، افزود: ما با قدرت از متحدین خود در محور مقاومت و منطقه حمایت می کنیم و هیچ اعتمادی به امریکا نداشته و نداریم.

دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل افزود: کاخ سفید، صهیونیسم و تروریسم اضلاع مثلث واحدی هستند که عامل اصلی ناامنی و بی ثباتی منطقه ما به شمار می روند.

امیرعبداللهیان گفت: امریکا اگر ذره ای حسن نیت دارد همراهی با عربستان را در نسل کشی مردم یمن متوقف کند، مانع نقض سیستماتیک حقوق بشر و سرکوب مردم بحرین شود و دست از حمایت پنهان و آشکار خود از تروریسم بردارد و همچنین به نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در کمک موثر به ثبات و امنیت منطقه و جهان اعتراف کند.

این دیپلمات ارشد کشورمان افزود: شهید قنطار و شهدای مقاومت و مدافع حرم در منطقه برای امنیت و حفظ ارزش ها تا پای جان ایستادند و ما با افتخار از آنها حمایت و یاد می کنیم.

زینب برجاوی همسر شهید سمیر قنطار ضمن قدردانی از حمایت های قاطع جمهوری اسلامی ایران از مقاومت گفت: آمریکا و اسراییل دشمن مقاومت، حزب الله و شهید قنطار هستند.

 برجاوی با شمردن ویژگی های اخلاقی سیاسی شهید افزود: سمیر مردی استثنایی بود که با شهادتش او را از دست ندادیم چرا که او مدرسه مقاومت را زنده کرد.  

وی سیاست های مداخله گرانه امریکا و تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی را عامل ناامنی ها خواند.
 

منبع: مهر


95/7/26 - 09:15 - 2016-10-17 09:15:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن