تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860477034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

3 نشانه‌ای که ثابت می کند شما به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارید


واضح آرشیو وب فارسی:الف: 3 نشانه‌ای که ثابت می کند شما به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارید
بخش دانش و فناوری الف،24 مهر95


آیا برای شما هم پیش آمده با فردی روبه رو شوید که در طول یک روز بارها سراغ گوشی موبایل خود برود؟ این افراد فعال پتانسیل تبدیل به معتادان شبکه های اجتماعی را دارند.


تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۳
ما اکنون در دوره عصر ارتباطات به سر می بریم. دوره ای که با آمدن دستگاههای هوشمند نظیر تلفن های همراه، تبلت و غیره، اخبار در کوتاهترین زمان ممکن و با بیشترین سرعت در اختیار عموم قرار می گیرند. اما این باخبری، در ازای پرداخت هزینه بسیار سنگینی بدست آمده است که شاید کمتر به چشم می آید؛ کم رنگ شدن ارتباطات در دنیای واقعی و از طرف دیگر از دست دادن آرامش. شاید افراد بسیاری باشند که حتی از اعتیاد خود به اینترنت بی خبرند. اما به راستی تعریف دقیق این اعتیاد چیست؟ علائم و نشانه های آن کدامند؟ و مهمتر اینکه چه تاثیری می تواند بر زندگی ما داشته باشند؟ تعریف اعتیاد به شبکه های اجتماعی چیست؟ " جودی جیمز" متخصص علوم رفتاری در تعریف اعتیاد به شبکه های اجتماعی می گوید: "این اعتیاد نیز تعریف مشابه ای مانند سایر اعتیاد ها دارد، به این معنا که شخص معتاد، قادر به کنترل و توقف استفاده از دستگاه هوشمند خود نیست. او همچنین اضافه می کند؛ اگر به اطراف خود بنگرید مردم زیادی را خواهید دید که دائما یا در حال ارسال پیام هستند یا همیشه در شرایط آنلاین در انتظار دریافت پیام به سر می برند. این بدین معناست که این افراد در استفاده از این شبکه های اجتماعی به نقطه ای رسیده اند که کاملا از کنترل آنها خارج است."
آیا شما نیز به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارید؟ نشانه ها و علائم اعتیاد به آن را می دانید؟ آیا از تاثیر آن بر زندگی خود آگاهید؟

علایم و نشانه ها "جووآن استفنسون" دکتر روانشناس و متخصص شبکه های اجتماعی در این خصوص می گوید: "مشخصه اصلی اعتیاد به شبکه های اجتماعی، بدخلقی، اضطراب و تشویش بسیار زیاد است. افرادی که بصورت افراطی از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، میزان این مشخصه ها در آنها بسیار بالاست. همچنین چک کردن مداوم تلفن یا دستگاه هوشمند، مشخصه دیگر این نوع اعتیاد به شما می رود. این نخستین کاری است که این افراد بعد از بیدار شدن در صبح یا بعد از کار و هنگام رسیدن به منزل انجام می دهند. وی می افزاید: این افراد ایمیل ها، توئیت ها و سایر پیام های خود را چندین بار در روز یا حتی چندین بار در ساعت چک می کنند."
آیا شما نیز به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارید؟ نشانه ها و علائم اعتیاد به آن را می دانید؟ آیا از تاثیر آن بر زندگی خود آگاهید؟

علت اعتیاد بنا به نظر" جودی جیمز" عوامل متعددی در تشدید استفاده از شبکه های اجتماعی نقش دارند. برای بسیاری از افراد این فعالیت یک سرگرمی محسوب می شود که می تواند برای ساعت های طولانی وقت آنها را پر کند. بعضی افراد نیز از آن به عنوان ابزاری برای رفع بی حوصلگی استفاده می کنند که در هر دو صورت سرانجام به نقطه ای می رسد که این افراد به جای استراحت تا نیمه های شب درگیر استفاده از آن هستند. اگر بخواهیم به شکل ساده تر اشاره کنیم افرادی که ساعت های متوالی در حال ارسال یا خواندن جوک یا در حال چت هستند به این حالت دچار هستند.
آیا شما نیز به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارید؟ نشانه ها و علائم اعتیاد به آن را می دانید؟ آیا از تاثیر آن بر زندگی خود آگاهید؟

چه افرادی بیشتر در معرض این اعتیاد قرار دارند؟ دکتر "استفنسون" می گوید: از میان افراد درونگرا و بیرونگرا به نظر می رسد افراد برونگرا بیشتر مستعد ابتلا به این نوع اعتیاد هستند و علت آن نیاز این نوع افراد برای ارتباط مداوم با دیگران است. همچنین این نوع اعتیاد در افراد تنها کمتر مشاهده می شود.
آیا شما نیز به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارید؟ نشانه ها و علائم اعتیاد به آن را می دانید؟ آیا از تاثیر آن بر زندگی خود آگاهید؟

تاثیرات  " جودی جیمز"‌بر این عقیده است که اگر چه این شبکه ها به ما در داشتن ارتباطات بیشتر کمک کرده اند، اما در واقع تکیه افراطی به این شبکه های اجتماعی برای ما نتیجه ای معکوس به همراه داشته و ارتباطات دنیای واقعی ما را محدود کرده است. او می گوید: ما در زندگی مدرن امروزی دچار مشغله های فراوانی شده ایم که در نتیجه وقت اندکی برای ما باقی گذاشته است، بنابراین ایده جالبی نیست که به جای صرف این اندک زمان باقیمانده برای ارتباطات واقعی، ‌بالعکس آن را برای ارتباطات مجازی هدر دهیم. شاید در ظاهر همه چیز خوب باشد اما در واقع تمام دوستان دنیای واقعی خود را بخاطر ارتباطات مجازی با غریبه های که نمی شناسیم از دست داده ایم و این شکل جدیدی از تنهایی است. ما برای تضمین سلامت روحی خود نیاز به داشتن ارتباطات انسانی در دنیای واقعی هستیم.
آیا شما نیز به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارید؟ نشانه ها و علائم اعتیاد به آن را می دانید؟ آیا از تاثیر آن بر زندگی خود آگاهید؟

 
دکتر "استنفنسون" نیز بر این باور است که افزایش این نوع اعتیاد حتی ممکن است منجر به ارتکاب جرم در میان این افراد شود یا آسیب های روحی و جسمی و حتی مالی برای این افراد به همراه داشته باشد. وی می گوید: قرار دادن اطلاعات اضافی در این شبکه ها بخصوص برای نوجوانان می تواند مخاطره آمیز باشد. وی با اشاره به داستانی اضافه می کند، اخیرا داستان زن و شوهری را خوانده ام که در یکی از این شبکه های اجتماعی به برنامه زمانی و همچنین محل سفر خود اشاره کرده بودند که در بازگشت با سرقت تمام وسایل منزل خود روبه رو شدند.﷯ گزارش ازحسین فلاحی انتهای پیام/  










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن