تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه براى زنده كردن حق يك مسلمان، شهادت حقّ بدهد، روز قيامت در حالى آورده مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860419443




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمایندگان دانشگاه های برتر روسیه به ایران می آیند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نمایندگان دانشگاه های برتر روسیه به ایران می آیند
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سفر قریب الوقوع هیاتی متشکل از مسوولان دانشگاه های برتر روسیه به کشورمان خبر داد.


دکتر "وحید احمدی" روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در ادامه توافقات صورت گرفته با مسوولان علمی و فناوری و دانشگاهی روسیه در حاشیه کنفرانس سالیانه انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری (IASP)، نمایندگان تعدادی از دانشگاه های برتر روسیه ضمن سفر به ایران طی روزهای آتی، مهمان دانشگاه های بزرگ و پارک های علم و فناوری ایران خواهند بود.


وی افزود: یکی از دستاوردهای حضور ما در کنفرانس سالیانه انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری، شکل گیری تعامل میان پارک های ایرانی با دیگر کشورها بود به طوریکه 200 نشست مشترک میان آنها برگزار و توانمندی های دو طرف به یکدیگر معرفی شد.


احمدی همچنین به رایزنی با معاونت وزارت علوم و آموزش روسیه به منظور گسترش ارتباطات موجود و استفاده از ظرفیت های دو طرف اشاره کرد و گفت: در این گفت و گو، آمادگی پارک های علم و فناوری ایران برای تعامل مستقیم تر با طرف روسی اعلام شد.


وی خاطرنشان کرد: مراکز علمی و تحقیقاتی روسی هم تمایل خود را برای انجام فعالیت ها و پروژه های پژوهشی مشترک با دانشگاه های ایران ابراز داشتند.


به گزارش ایرنا، احمدی اواخر شهریورماه امسال در راس هیاتی متشکل از برخی از روسای پارک های علم و فناوری کشور و تعدادی از مسوولان پژوهشی وزارت علوم با هدف شرکت در کنفرانس سالیانه انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری (IASP) و دیدار با مقامات علمی و فناوری کشور روسیه به مسکو سفر کرد.


در جریان این سفر، هیات ایرانی موفق شد میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را برای برگزاری نشست اعضای کنفرانس جهانی انجمن بین المللی موسسات و پارک های علم و فناوری (ASP) در سال 2018 با اکثریت آرا کسب کند.


با توجه به حضور هیات هایی از 340 پارک علمی و فناوری از 176 کشور در این اجلاس علمی فناوری، رئیسان پارک های علم و فناوری کشورمان دیدارها و رایزنی های متعددی با نمایندگان دیگر کشورها داشتند.


در حاشیه این کنفرانس، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با پروفسور ویکتور سادونیچی معاون آکادمی علوم روسیه و رئیس دانشگاه دولتی مسکو برای ارتقای همکاری های مشترک دانشگاهی، علمی و فناوری به تفاهم رسیدند.


دانشگاه مسکو که در جمع بزرگ ترین دانشگاه های جهان قرار دارد، در آوریل سال 1775 به عنوان نخستین دانشگاه روسیه شکل گرفت و اکنون نیز در سراسر این کشور فعالیت می کند. 
در ادامه این مذاکرات، وحید احمدی و سرگئی تپلوف رئیس پارک فناوری استروگینو در مسکو برای همکاری های دوجانبه بیشتر در این زمینه به تفاهم دست یافتند.


وجود 39 پارک و 176 مرکز رشد علم و فناوری و حضور نزدیک به 30 هزار نیروی فناور در این مراکز، ظرفیت بزرگی برای توسعه فناوری کشور فراهم ساخته که می تواند در عرصه های بین المللی به ویژه در رابطه با کشورهای منطقه موثر واقع شود.


با وجود سابقه دیرین همکاری های ایران و روسیه در عرصه های مختلف، طرفین به دلیل برخی مسائل همچون تفاوت زبانی و ناشناخته بودن ظرفیت های دانشگاهی و پژوهشگاهی، همکاری های مشترک چندانی در زمینه های علمی و فناوری نداشته اند.


افزایش تعاملات رو در رو می تواند رغبت و تمایل بیشتری میان دانشگاهیان ایران و روسیه به منظور فعالیتهای مشترک علمی و پژوهشی ایجاد کند.


تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - 14 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن