تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869611536




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکید روحانی بر توسعه متوازن گردشگری ایران و تایلند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تاکید روحانی بر توسعه متوازن گردشگری ایران و تایلند
جمهوری اسلامی ایران و تایلند اعلام کردند که آماده اند فصل تازه ای را در روابط دو کشور بگشایند و یکدیگر را در دستیابی به بازارهای شرق آسیا و منطقه غرب و مرکزی آسیا و در نهایت اروپا، یاری دهند.
به گزارش نامه نیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه و در نشست مشترک هیات های عالیرتبه ایران و تایلند در بانکوک، گفت: امروز اراده دو دولت، توسعه روابط دوجانبه در حوزه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی است.


رییس جمهوری خطاب به "پرایوت چان او چا" نخست وزیر تایلند اظهارداشت: تایلند می تواند پلی برای ارتباطات اقتصادی ایران در منطقه شرق آسیا باشد و ایران نیز با زیرساختهای مناسب در حوزه بنادر و کرویدورهای حمل و نقل ریلی میان جنوب و شمال، همچنین به عنوان با ثبات ترین و امن ترین کشور منطقه و در قلب بازاری 400 میلیون نفری بهترین دروازه برای توسعه روابط تجاری شرق اسیا و تایلند با منطقه، آسیای میانه، قفقاز و اروپا است.

روحانی با اشاره به ضرورت بهره گیری از فرصت های برجام برای بهره گیری کامل از ظرفیت های گسترده همکاری دو کشور، تصریح کرد: توسعه و تحکیم روابط دوجانبه میان ایران و تایلند هم تامین کننده منافع دو ملت و هم مکمل همکاریهای منطقه ای است.

رییس جمهوری تقویت همکاریهای بانکی میان دو کشور را برای گسترش همکاری های اقتصادی ضروری خواند و گفت: برای اجرای قراردادهای جدید اقتصادی، گام های نخست را برداشته ایم و باید خود را برای آغاز تجارت ترجیحی آماده کنیم.

روحانی با تاکید بر اینکه هیچ مانعی در ایران برای توسعه روابط با تایلند وجود ندارد، افزود: بزودی و با اجرای توافق ها و پیشبرد طرح ها و برنامه های مشترک، می توانیم میزان مبادلات اقتصادی میان تهران و بانکوک را به دو برابر سطح کنونی ارتقاء دهیم و ضروری است تلاش ها در این راستا متمرکز شود.

رییس جمهوری، تسهیل در فعالیت بخش های خصوصی دو کشور را در توسعه و ارتقاء سطح همکاریهای مشترک بسیاراثرگذار دانست و گفت: دو کشور می توانند در بخش های مرتبط با  نفت، گاز و پتروشیمی، شیلات، راه سازی، تولید قطعات خودرو، کشاورزی و مبادلات محصولات باغی و زراعی همکاری و سرمایه گذاری کنند.

روحانی با اشاره به برگزاری نشست روز شنبه فعالان بخش خصوصی دو کشور در بانکوک، تکرار این جلسات را در توسعه و تعمیق همکاری ها ارزشمند برشمرد و تاکید کرد که دولت ایران از توسعه همکاریهای بخش خصوصی دو کشور حمایت می کند.

رییس جمهوری همچنین به برقراری مجدد پرواز میان دو کشور اشاره کرد و گفت: توسعه ارتباطات ناوگان هوایی می تواند به توسعه متوازن همکاری ها در حوزه گردشگری کمک کند.

روحانی در ابتدای این نشست نیز با قدردانی از برنامه ریزی مناسب تایلند برای برگزاری دومین اجلاس سران مجمع گفت و گوی ‏همکاری های آسیا، اظهار امیدواری کرد که این اجلاس سرآغاز توسعه سریعتر روابط آسیا - آسیا باشد.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود نیز به موضوع تروریسم و خطرات آن برای جهان اشاره کرد و گفت: تروریسم، خشونت و افراطی گری معضلی جهانی است و مبارزه با آن نیز نیازمند همکاری همه کشورها است.

روحانی تصریح کرد: در مبارزه با تروریسم باید به ریشه های فکری و فرهنگی این معضل توجه داشت و تلاش ها را بر رفع این ریشه ها متمرکز کرد.

"پرایوت چان او چا" نخست وزیر تایلند نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه باید صفحه جدیدی در روابط دو کشور گشود، تصریح کرد: دولت تایلند برای توسعه و تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران عزم راسخ دارد.

وی با اشاره به شش دهه روابط دیپلماتیک تهران - بانکوک، میزبانی از رییس جمهوری و هیات ایرانی را افتخار بزرگی برای تایلند برشمرد و گفت: باید ظرفیت های همکاری را هر چه سریعتر فعال کنیم، ما برای ارتقاء سطح روابط در همه حوزه ها کاملا آماده ایم و از مشارکت شرکتهای ایرانی در پیشبرد پروژه ها در تایلند استقبال و همزمان شرکتهای تایلندی را به مشارکت در پروژه های ایران تشویق می کنیم.

نخست وزیر تایلند گفت: ایران می تواند پیوند دهنده تایلند با منطقه مرکزی و غرب آسیا و اروپا، و تایلند نیز می تواند مرکزی برای پیوند ایران با شرق آسیا شود.

"پرایوت چان او چا" همچنین بر ضرورت اجرای سریع و کامل همه توافقات میان دو کشور تاکید کرد و افزود: روابط دو کشور باید در حوزه های فرهنگی،  آموزشی و علمی هم همپای با حوزه های سیاسی و اقتصادی توسعه یابد.

وی با تقدیر از تلاش ها و سیاستهای منطقه ای و بین المللی ایران در تقویت صلح و ثبات، گفت: با رویکرد شما درباره تروریسم کاملا موافقم. تروریسم مشکل جهانی است و باید قبل از هر اقدامی با ریشه های آن مبارزه کنیم.


منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
7 دلیلی که مداحان نباید جناحی شوند
اتاق فکر مداحان!
طعنه تلخ ظريف!
رسوايي ترامپ
اتاق فکر مداحان



۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن