تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868338746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری فوتبال در روز تاسوعا حرام نیست


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری گفت: حالا که امکان عقب انداختن یا برگزار نکردن این بازی وجود ندارد باید اجازه بدهیم بر اساس مصلحت این بازی انجام شود و با موافقت‌ها و مخالفت‌ها در کشور صف‌بندی و دو قطبی ایجاد نکنیم.

آیت‌الله هاشم هاشم‌زاده هریسی با اشاره به حواشی ایجاده شده به مناسبت برگزاری بازی ایران و کره در روز تاسوعا به عصر ایران گفت: باید به مسئولان و کارشناسانی که در این زمینه تصمیم گرفته‌اند، اعتماد کنیم. حالا که امکان عقب انداختن یا برگزار نکردن این بازی وجود ندارد باید اجازه بدهیم بر اساس مصلحت این بازی انجام شود و با موافقت‌ها و مخالفت‌ها در کشور صف‌بندی و دو قطبی ایجاد نکنیم.

او با بیان این که برگزاری این بازی در روز تاسوعا حرام نیست، خاطرنشان کرد: باید حرمت امام حسین رعایت شود. نباید شادی‌های نامتعارف انجام شود و با احترام به امام حسین از شادی کردن تند پرهیز کنیم.

نماینده دوره‌های سوم و پنجم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گاهی در عین عزاداری به خاطر یک خبر دل آدم شاد می‌شود و این اشکال ندارد و طبیعی است. در این بازی باید خودمان را کنترل و احترام روز تاسوعا را حفظ کنیم.

هاشم‌زاده هریسی افزود: به مردم اعتماد کنیم. مردم بهتر از هر فرد دیگری رعایت می‌کنند و احترام امام حسین را نگه می‌دارند و احتیاج ندارند برای آنها در مورد امام حسین تعیین تکلیف کنیم. برخی سخت‌گیری‌ها و بداخلاقی‌ها ما را از مشکلات عبور نمی‌دهد بلکه بدتر هم می‌کند و باعث می‌شود تازه یک سری افراد از سر لجاجت و دشمنی از فضای پیش آمده سوءاستفاده کنند.

عضو سابق هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی با بیان این که این روزها همه مجتهد شده‌اند، خاطرنشان کرد: مداحی، عزاداری خوب است و مداحان خدمت می‌کنند و زحمت می‌کشند و عزای امام حسین را احیا می‌کنند اما این بدین معنا نیست که مداح اجتهاد کند، حکم دهد. مداحان هنرمند هستند اما مجتهد و سیره‌شناس نیستند و نمی‌توانند سیره امام حسین را با جامعه انطباق دهند. این که همه بخواهند مجتهد شوند، اجتهاد کنند، داوری انجام دهند و بعد قضاوت کنند و حکم صادر کنند، جامعه دچار مشکلات اساسی می‌شود.

هاشم‌زاده هریسی گفت: آلوده کردن امام حسین با نظرات غیر کارشناسانه و جاهلانه خطرناک است. عزاداری برای امام حسین متعلق به همه مردم است و هیچکس حق ندارد مراسم عزاداری امام حسین را به انحصار خود دربیاورد.

نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مجتهد هم در یک رشته خاص مجتهد است اما می‌بینیم برخی از آقایان در هر موردی اظهارنظر می‌کنند و نمی‌دانم آنها می‌خواهند اسلام و جامعه را به کجا ببرند؟

این نماینده سابق مجلس با بیان این که مداح مجتهد نیست، تصریح کرد: نباید مردم را تکفیر کنیم. یک روز به این بگوییم شمر، فردا به آن یکی بگوییم، عمر سعد. اینها ظلم به امام حسین است. شمرها را زیاد نکنیم. بیایید دوستان امام حسین را زیاد کنیم. اگر همین منوال پیش برود، چیزی برای امام حسین باقی نمی‌ماند. نباید عزاداری امام را با گناه و زشتی آمیخته کنیم.




۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن