تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826712296




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قرن ما عصر دیکتاتوری فردی نوین؛ از اردوغان تا پوتین


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: قرن ما عصر دیکتاتوری فردی نوین؛ از اردوغان تا پوتین
این نوع از حکومت‌ها، مخاطره‌آمیزترین و تهاجمی‌ترین سیاست داخلی و خارجی را به کار می‌گیرند و بیش‌ترشان تمایل به دستیابی به تسلیحات هسته‌ای دارند و به جنگ دموکراسی می‌روند. ماجراجویی‌های صدام حسین در عراق، ایدی امین در اوگاندا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی نشان می‌دهد که در این نوع نظام عدم پاسخگویی سیستم و رهبران به شهروندان به چشم می‌خورد.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- نشریه «فارین افیرز» با انتشار گزارشی به حضور همه جایی قدرتمندان می‌پردازد. این نشریه به پیامدهای ‌دیکتاتوری و اقتدارگرایی فردی در دوران کنونی می‌پردازد. 


فارین افیرز می‌نویسد: «پوتین را در همه جا می توانید ببینید. رسانه‌ها بیش از همه‌چیز به آخرین تصممیات او درباره درباره بحران سوریه و اوکراین می‌پردازند. در همین حال پاکسازی‌های سیاسی تحت رهبری «رجب طیب اردوغان» رییس‌جمهوری ترکیه پس از کودتای نظامی نافرجام اخیر نیز در معرض توجهات افکار عمومی بوده است. حتی در چین نیز سیستم تک‌حزبی مدت‌های طولانی است که تحت رهبری «شی جین پینگ» قرار گرفته است او به نوعی تمرکز قدرت در دستان خود علاقه پیدا کرده است به نوعی که تداعی‌گر قدرت‌طلبی مائوتسه تونگ رهبر پیشین چین کمونیست است». 


فارین افیرز در ادامه می‌نویسد: «این تصویری بسیار نگران‌کننده از قدرت رو به افزایش رهبران سیاسی در دنیای امروزی ماست؛ آنان که در خط مقدم نظام‌های سیاسی در سرتاسر جهان قرار گرفته‌اند. اکنون شاهد تمرکز قدرت‌سیاسی بسیار بالای در دستان رهبران سیاسی هستیم». 


فارین افیرز در ادامه اشاره می‌کند شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند شخصیت‌گرایی و دیکتاتوری فردی در سرتاسر جهان روندی رو به رشد داشته که آن تحت عنوان استبداد فردی هم می‌توان یاد کرد. این نشریه می‌نویسد:«این موضوع پس از پایان جنگ سرد افزایش یافته است. در سال ۱۹۸۸ میلادی رژیم‌های سیاسی با رهبری و دیکتاتوری فردی و کیش شخصیت ۲۳ درصد از کل نظام‌های سیاسی را تشکیل می‌دادند اکنون اما ۴۰ درصد از تمام رژیم‌های استبدادی توسط مردان قدرتمند اداره می‌شوند». 


این نشریه اشاره می‌کند که اکنون پس از پایان جنگ سرد دیکتاتوری‌های فردی به طور پیوسته‌ای در حال تبدیل شدن به شکلی غالب از استبداد هستند، برخلاف دهه‌های ۷۰ و ۸۰ میلادی که دیکتاتوری‌های حزبی شکل غالب بودند. 


فارین افیرز اشاره می‌کنند که افزایش تعداد دیکتاتوری‌های شخص‌محور چالشی برای منافع خارجی ایالات متحده است. این نشریه می‌نویسد: «این نوع از حکومت‌ها، مخاطره‌آمیزترین و تهاجمی‌ترین سیاست داخلی و خارجی را به کار می‌گیرند و بیش‌ترشان تمایل به دستیابی به تسلیحات هسته‌ای دارند و به جنگ دموکراسی می‌روند. ماجراجویی‌های صدام حسین در عراق، ایدی امین در اوگاندا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی نشان می‌دهد که در این نوع نظام عدم پاسخگویی سیستم و رهبران به شهروندان به چشم می‌خورد.»


این نشریه در ادامه می‌افزاید: «نگاهی به سیاست خارجی چین امروز بیندازیم که در دریای چین جنوبی سیاستی تهاجمی را دنبال می‌کند و در داخل نیز به تحکیم و کنترل قدرت پرداخته و پاسخگو نیست. به پوتین در روسیه نگاهی کنیم که در کریمه و سوریه مداخله‌جویی می‌کند و در حوزه سیاست داخلی کنترل شدید بر رسانه‌ها اعمال کرده است». 


این نشریه در ادامه اشاره می‌کند که نتیجه چنین امری آن است که حکومت‌های متکی به دیکتاتوری فردی و شخص‌محوری غیر‌قابل پیش‌بینی هستند. این کشورها معمولا شرکای قابل اعتمادی نیز نخواهند بود چرا که سیاست‌های‌شان فرار و نامنظم است و ثبات لازم را ندارد. این نشریه می‌افزاید: «مادورو در ونزوئلا، مورالس در بولیوی و پوتین در روسیه همگی از ایالات متحده به عنوان یک دشمن خارجی یاد می‌کنند این بازاری در دست آنان برای افزایش جلب حمایت عمومی به سمت خود می‌باشد». 


این نشریه اشاره می‌کند که در نتیجه افزایش رژیم‌های این‌چنین شخص‌محور، فساد سیستمی افزایش می‌یابد  و این‌که این نوع از نظام‌ها کمترین امکان برای دمکراتیزه‌شدن را دارند.




۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن