تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869148320




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخست وزیر نپال بر اصلاح قانون اساسی تاکید کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نخست وزیر نپال بر اصلاح قانون اساسی تاکید کرد دهلی نو-ایرنا- نخست وزیر جدید نپال در سخنانی بر اصلاح قانون اساسی این کشور برای تامین خواسته های تمامی مردم این کشور اعم از مدهسی ها، زنان ،مسلمانان،دالیت ها و دیگر اقشار این کشور تاکید کرد.


به گزارش ایرنا، "پوشیا کمال داهال پراچندا" روز سه شنبه طی سخنانی در کاتماندو پایتخت نپال افزود: تمام تلاش خود را برای تامین خواسته ها و وعده های داده شده به مردم به کار می گیرد.وی با اشاره به مشکلات سیاسی و مطالبات احزاب و گروههای مختلف در این کشور خاطرنشان کرد دولتش تلاش می کند چالش های و تهدید های این کشور را به فرصتی برای خدمت رسانی و تامین خواسته های مردم تبدیل کند.نخست وزیر نپال با بیان اینکه قانون اساسی این کشور که سپتامبر سال گذشته (مهر) به تصویب رسید، دارای نواقص است خاطرنشان کرد بسیاری از اقشار مختلف و اقلیت ها مانند مدهسی ها خواستار اصلاح قانون اساسی هستند."پوشیا کمال داهال پراچندا" نخست وزیر جدید نپال شنبه هفته گذشته (16 مرداد)یک روز پس از ادای سوگند به عنوان نخست وزیر ،با آغاز روند اجرای توافقنامه با گروه اقلیت مدهسی، نشان داد که عزم جدی برای پایان دادن به بحران سیاسی این کشور دارد. نمایندگان پارلمان نپال روز چهارشنبه هفته گذشته با 363 از مجموع 573 رای "پراچندا" را به عنوان بیست و چهارمین نخست وزیر این کشور ،پس از برقراری نظام چند حزبی از سال 1990 انتخاب کردند." کی .پی .شرما اولی" نخست وزیر پیشین نپال هفته گذشته به دنبال پایان حمایت احزاب سیاسی و نمایندگان پارلمان از وی،استعفا کرد.بسیاری از احزاب ائتلافی دولت نپال از ناتوانی دولت "اولی" در رفع نارضایتی گروه اقلیت مدهسی از طریق گفت وگو ناراضی بودند.گروه مدهسی که 51 درصد از جمعیت نپال را تشکیل می دهد ،همزمان با تصویب قانون اساسی جدید در مهرماه سال گذشته با برگزاری راهپیمایی و بستن مرز مشترک این کشور با هند ، نارضایتی خود را از تقسیمات جدید کشوری اعلام کرد.مسدود کردن مرز مشترک هند و نپال از سوی "مدهسی ها" باعث کمبود شدید مواد غذایی ،سوخت و کشته شدن بیش از 60 نفر شد."پراچندا" روز سه شنبه پیش از برگزاری رای اعتماد پارلمان موافقت احزاب کنگره و مدهسی ها را کسب کرده بود.نخست وزیر جدید نپال در نخستین اقدام اعلام کرد که به خانواده قربانیان درگیری های خشونت آمیز با پلیس یک میلیون روپیه غرامت می پردازد.کابینه نپال همچنین با شهید نامیدن ،کشته های اعتراض های 9 ماهه دراین کشور اعلام کرد که دولت هزینه درمان مجروحان اعتراض ها را می پردازد.کارشناسان معتقدند تصمیم دولت برای پرداخت غرامت به کشته شدگان حوادث خونین این کشور، نشان دهنده عزم جدی دولت در عمل به خواسته های مدهسی ها و پایان دادن به بحران سیاسی این کشور است.نخست وزیر نپال همچنین یک کمیته قضایی را مامور بررسی اقدامات انجام شده توسط سازمان های دولتی در اعتراض های سال گذشته کرد.وی خاطرنشان کرد که دولت با تشکیل گروه کاری برای اصلاح قانون اساسی در راستای عمل به خواسته های مدهسی ها گام بر می دارد."مدهسی ها" خواستار بازنگری در قانون اساسی، تجدید نظر در مرزبندی ،افزایش تعداد نمایندگان این گروه در پارلمان و دستیابی به فرصت های شغلی بیشتر شده اند.*آساق*1600.



19/05/1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن