تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871837621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنایع نفت و گاز کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود/ شرایط کار باید برای مدیران شجاع درکشور وجود داشته باشد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: صنایع نفت و گاز کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود/ شرایط کار باید برای مدیران شجاع درکشور وجود داشته باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم فراهم کردن شرایط برای سرمایه‌گذاری در استان کهکیلویه و بویراحمد گفت: باید در صنایع نفت و گاز و توریسم،استان کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود.


صنایع نفت و گاز کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود/ لزوم استفاده از خطوط اعتباری برای توسعه اقتصادی استان‌ها
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،علی لاریجانی،رئیس مجلس شورای اسلامی که به استان کهکیلویه و بویراحمد سفر کرده است، امروز (پنجشنبه، 15 مهرماه) در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه این استان گفت: کشور از یک دوره سخت عبور کرده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان‌های مختلف از نظر شرایط توسعه‌ای وضعیت مختلفی دارند،گفت: باید از فرصت‌های توسعه‌ ایجاد شده به نحو احسن استفاده کرد که حضور نمایندگان استان در مجلس و در کمیسیون‌های مختلف می‌تواند شرایط توسعه را برای استان فراهم کند.

 لاریجانی،ادامه داد:در تدوین برنامه ششم برخی از خواسته‌ها و نیازمندی‌های استان کهگیلویه و بویراحمد دیده می‌شود.

 لاریحانی افزود:شرایط کار باید برای مدیران شجاع درکشور وجود داشته باشد؛دیوان محاسبات این استان برنامه‌ها و کارهایی را انجام می‌دهد که از این برنامه‌ها حمایت می‌‌کنیم ضمن اینکه به جای مچ‌گیری؛باید دنبال راهنمایی و حمایت از مسئولان باشیم.

وی با بیان اینکه نباید تخلف در کشور صورت گیرد،تاکید کرد:برگزاری کلاس‌ها و جلسات توجیهی اقدام خوبی است که باید پیگیری شود.


صنایع نفت و گاز کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود/ شرایط کار باید برای مدیران شجاع درکشور وجود داشته باشد



باید به هدف از تشکیل صندوق‌های توسعه استانی توجه شود/حضور بخش خصوصی در استان هایی مانند کهکیلویه و بویراحمد ضعیف است

 لاریجانی با بیان اینکه شرایط کشور از لحاظ سرمایه‌گذاری بهتر می‌شود، افزود: تشکیل صندوق‌های توسعه استانی شاید بستری را برای تحول فراهم کند،اما این یک موضوع شکلی است و باید دقت کرد محتوا در این زمینه مهم است.

وی با بیان اینکه در چند استان کشور مانند کهکیلویه و بویراحمد حضور بخش خصوصی ضعیف است،گفت: اصل 44 قانون اساسی دستگاه‌های دولتی و سرمایه‌گذاری را منع کرده است و باید این موضوع حل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی،افزود:درکشور سازمان‌های توسعه‌ای ایمیدرو و ایدرو وجود دارد که شاید بتوان با اختصاص بودجه از صندوق توسعه ملی به این سازمان‌های توسعه‌ای شرایط را برای ساماندهی صنایع در استان‌های کمتر برخوردار فراهم کرد و بعد از تکمیل این صنایع را در بورس واگذار کرد.

توصیه به وزیرنفت درخصوص رسیدگی به پتروشیمی‌های نیمه‌کاره در استان

 لاریجانی گفت:برای چند استان ازجمله کهگیلویه و بویراحمد باید مشوق‌های صادراتی ایجاد کرد؛البته استان کهکیلویه و بویراحمد در زمینه‌های نفت و گاز از مزیت‌های خوبی برخوردار است که باید از آن استفاده شود و به وزیرنفت درخصوص رسیدگی به پتروشیمی‌های نیمه‌کاره در این استان توصیه خواهد شد.


صنایع نفت و گاز کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود/ شرایط کار باید برای مدیران شجاع درکشور وجود داشته باشد




خطوط اعتباری بانک‌های خارجی درحال افزایش است/دریافت وام از بانک های خارجی به زمینه‌های عمرانی کشور مانند ساخت جاده و راه‌آهن کمک می کند

رئیس نهاد قانونگذاری با بیان اینکه راه‌آهن یکی از عوامل توسعه کشور است، افزود: در حال حاضر خطوط اعتباری بانک‌های خارجی در حال افزایش است که باید از این ظرفیت استفاده شود؛به دلیل اینکه سودهای 2 الی 4 درصد این وام‌ها برای کشور رقم مناسبی است و می‌توان در زمینه‌های عمرانی مانند ساخت جاده و راه‌آهن از آن استفاده کرد.

لاریجانی، افزود:با وجود اینکه روی موضوع طرح آمایش کشوری تاکید می‌شود؛ولی این مهم انجام نشده است که این موضوع باعث شده زمانی که اولویت‌های ملی درنظر گرفته می‌شود؛مسائل منطقه‌ای جزئی مورد توجه قرار نگیرد.


صنایع نفت و گاز کهکیلویه و بویراحمد تقویت شود/ شرایط کار باید برای مدیران شجاع درکشور وجود داشته باشد



وی ادامه داد: اختصاص سهم 15 درصدی منابع به استان‌ها نادرست است و شاید بتوان این موضوع را در برنامه ششم تا 30 درصد افزایش داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید برلزوم توجه به صنعت گردشگری و صنایع نفتی در استان کهکیلویه و بویراحمد،گفت:می‌توان از ظرفیت سرمایه‌گذاری خطوط اعتباری برای توجه به مسائل محیط زیست و توریستی در این استان استفاده کرد و مساعدت‌های لازم در این زمینه انجام خواهد شد و مسائل استان پیگیری می‌شود.

گفتنی است؛در ابتدای این دیدار "خادمی" استاندار کهکیلویه و بویراحمد و مسئولان استانی گزارشی از وضعیت استان به رئیس مجلس ارائه دادند.

وضعیت سیستم اداره کشور مطلوب نیست+تصاویر



انتهای پیام /







۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن