تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862672630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران 1 ازبکستان 0/پیروزی ایران تا پایان نیمه نخست


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ایران 1 ازبکستان 0/پیروزی ایران تا پایان نیمه نخست
دیدار تیم‌های ملی ایران و ازبکستان در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ ساعت ۱۶:۳۰ در تاشکند آغاز شد.در دقیقه ۲۷، مسعود شجاعی ضربه ایستگاهی به دست آمده در سمت راست زمین ازبکستان را روی دروازه این تیم ارسال کرد که سید جلال حسینی بالاتر از همه بازیکنان، توپ را با ضربه سر وارد دروازه لوبانوف کرد تا ایران با یک گل از حریف خود پیش بیفتد.
آفتاب‌‌نیوز :  دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان از هفته سوم مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، امروز (پنج شنبه) از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه بنیادکار تاشکند آغاز شد. قضاوت این دیدار را بنجامین ویلیامز از استرالیا بر عهده دارد.


گزارش نیمه نخست:


در دقیقه چهار، نخستین نفوذ را تیم ملی ایران با همکاری حاج‌صفی و محمدی انجام داد اما سانتر مدافع راست جوان ایران ضعیف بود و لوبانوف این توپ را در آغوش گرفت.


در دقیقه 6 و پس از حمله ازبک‌ها، وحید امیری با همکاری سایر بازیکنان ضد حمله‌ای را برای ایران ترتیب داد و پس از دو دریبل، توپ را به روی دروازه ازبکستان ارسال کرد که با اختلاف بسیار کم از بالای سر قوچان‌نژاد عبور کرد و به رضاییان رسید که بازیکن ازبکستانی با خطا او را متوقف کرد.


در دقیقه هفت، رامین رضاییان توپ برگشتی از زمین ازبکستان را یک بار دیگر به روی دروازه این تیم ارسال کرد که قوچان‌نژاد توپ را از چند قدمی دروازه لوبانوف بیرون زد.


در دقیقه ۹، بار دیگر مهاجمان ایران حمله‌ای را ترتیب دادند که توپ در موقعیت خطرناک به قوچان‌نژاد رسید اما ضربه او به اشتباه به پای مدافع ازبک برخورد کرد و به لوبانوف رسید تا مانع از ایجاد موقعیت خوب برای ایران شود.


در دقیقه ۲۰، پس از چند دقیقه، بار دیگر ایران توسط مسعود شجاعی در آستانه خلق موقعیت خطرناک بود که ازبک‌ها سانتر او را قبل از رسیدن به قوچان‌نژاد قطع کردند.


در دقیقه ۲۷، مسعود شجاعی ضربه ایستگاهی به دست آمده در سمت راست زمین ازبکستان را روی دروازه این تیم ارسال کرد که سید جلال حسینی بالاتر از همه بازیکنان، توپ را با ضربه سر وارد دروازه لوبانوف کرد تا ایران با یک گل از حریف خود پیش بیفتد.


در دقیقه ۳۰، رضاییان نفوذی را از سمت چپ زمین ازبکستان انجام داد که ازبک‌ها یک کرنر را به ایران دادند اما ضربه کرنر حاج صفی در موقعیت مناسب از دست رفت.


در دقیقه ۳۹، سرور جپاروف پس از برخورد با بازیکنان ایران، احساس مصدومیت کرد و نتوانست به بازی ادامه بدهد و جای خود را به الکساندر گنریخ داد.


تا دقیقه ۴۵، ازبکستان که یک بر صفر در خانه عقب افتاده بود، نتوانست از سد مدافعان ایران عبور کند و این بازی در نهایت در نیمه نخست با برتری یک بر صفر ایران تمام شد.


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران:


علیرضا بیرانوند، سید جلال حسینی، مرتضی پورعلی گنجی، رامین رضاییان، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی، احسان حاج‌صفی، مهدی طارمی، وحید امیری، رضا قوچان‌نژاد و مسعود شجاعی (کاپیتان).


ترکیب تیم ملی فوتبال ازبکستان:


الکساندر لوبانف، ایگور کریمتس، انذور اسماعیلوف، سرور جپاروف (الکساندر گنریخ ۳۹)، عزیزبیک حیدراف، سردار رشیدوف، ایگور سرگیف، اوتابک شوکوروف، ویتالی دنیسوف، اسلام توختوجائف، الدور شومورودوف.


ادامه دارد ...





۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن