تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804225544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اسد: گفتگو با تروریست ها به شرط توقف خونریزی ها/ ایران نقشی اصلی در ایستادگی سوریه داشت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اسد: گفتگو با تروریست ها به شرط توقف خونریزی ها/ ایران نقشی اصلی در ایستادگی سوریه داشت
رئیس جمهور سوریه در مصاحبه با یک فصلنامه گفت: گفتگو با گروه های مسلح تروریستی را در صورتی که این کار به توقف خونریزی در سوریه منجر شود، خواهد پذیرفت.


به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، بشار اسد در مصاحبه با «فصلنامه مطالعات سیاست خارجی تهران» گفت: در حقیقت گفتگو با تروریست ها امکان پذیر نیست ولی اگر چنین گفتگویی موجب توقف خونریزی شود باید چنین کاری انجام دهیم.

وی افزود: ارتش سوریه نمی تواند بدون حمایت مردمی با تروریسم مبارزه کند.

رئیس جمهور سوریه تاکید کرد با گذشت بیش از پنج سال از آغاز بحران در سوریه، این آگاهی عمومی در این کشور شکل گرفته که آنچه می گذرد توطئه ای از خارج و تلاشی برای ضربه زدن به کشور و به نفع تروریست ها است و ارتباطی با اصلاحات یا هر چیز دیگری ندارد.

وی افزود: خواسته غربی ها و آمریکایی ها در سوریه این بود که این دولت کنار برود و دولت دیگری که مزدور آنها باشد جای آن را بگیرد تا ترکیه به لقمه آسانی برای غرب تبدیل شود. از این رو از تروریست ها در سوریه برای تحقق این هدف حمایت کردند.

بشار اسد گفت: آنچه در سوریه خواهد گذشت بر نقشه سیاسی جهان تاثیر خواهد گذاشت و اگر سوریه پیروز شود، قدرتمندتر خواهد شد و تفکر استقلال طلبی بین کشورها گسترش بیشتری خواهد یافت و غرب از همین می ترسد.

وی تاکید کرد سرکوب تروریسم در سوریه، ملت های جهان را از تاثیرات آن در امان نگه خواهد داشت.
 
رئیس جمهور سوریه خاطرنشان کرد آمریکا با هدف تحکیم طرح خود برای سیطره بر جهان از طریق ضربه زدن به هرکشوری که با آن مخالفت کند، وارد جنگ می شود. چنین رفتاری با ایران از زمان مطرح شدن پرونده هسته ای در سال 2003 صورت گرفت و با سوریه نیز می بینیم که چه رفتاری می شود.

اسد تصریح کرد آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم در همه جا بازنده شده است ولی می تواند مشکل ساز شود و کشورها را ویران کند.

وی همچنین گفت: روابط بین رژیم آل سعود و رژیم اشغالگر اسرائیل از بیش از پنج دهه پیش وجود داشته و اکنون این روابط از شکل مخفیانه به علنی تبدیل می شود.

بشار اسد عربستان سعودی و ترکیه را کشورهای فرمانبردار آمریکا دانست و گفت: آمریکا دستور می دهد و این کشورها اجرا می کنند.

متن کامل مصاحبه «فصلنامه مطالعات سیاست خارجی تهران» با رئیس جمهور سوریه به این شرح است:

روزنامه نگار: جناب رئیس جمهور ابتدا از شما به علت فرصتی که در اختیار ما قرار دادید تشکر می کنم. از شما و کارگروه شما تشکر می کنم و امیدوارم این مصاحبه گام مثبتی در جهت کمک به نخبگان ایرانی برای درک واقعیتی باشد که در سوریه و در رویارویی بین جبهه مقاومت و جبهه سازشکار می گذرد.

سئوال نخست: جناب رئیس جمهور، در تاریخ معاصر دو نفر از رؤسای جمهور آمریکا موضعی منفی در قبال سوریه داشتند. جرج بوش سوریه را جزء محور شرارت دانست و اعلام کرد هر کشوری در جهان «یا با ما است یا برضد ما». این سخن به این معنا بود که سوریه را جزء دشمنانش می داند. باراک اوباما نیز از زمان آغاز حوادث در سوریه دائما بر تغییر اوضاع در سوریه و روی کار آمدن دولتی دیگر در این کشور اصرار می کرد. آنها به صراحت می گفتند که بشار اسد باید از قدرت کناره گیری کند. آنها همه ساز و کارها از جمله ساز و کارهای نظامی و همه توان دیپلماتیک خود را به این منظور به کار گرفتند و گروهی به نام دوستان سوریه تشکیل دادند و در خصوص آنچه استفاده از سلاح شیمیایی توصیف شد جنگ روانی به راه انداختند و اخیرا نیز بار دیگر این مسئله را مطرح کردند. این جنگی فراگیر بود. همچنین آنها همه متحدان خود در منطقه را به خدمت گرفتند. با این حال شما با راهبردی مشخص در برابر همه این چالش ها ایستادید. اکنون می توان گفت آمریکا و همه متحدانش در موضوع سوریه شکست خورده اند. آنها تلاش داشتند ظرف مدت کوتاهی نظام حاکم بر سوریه را تغییر دهند. اکنون اوباما کاخ سفید را ترک می کند در حالی که بشار اسد همچنان در قدرت است. راهبردی که شما برای غلبه بر این مشکلات به کار بردید دارای چه ابعادی است؟

بشار اسد: در ابتدا به شما در سوریه خوش آمد می گویم. من بسیار خوشوقتم نخستین مسئولی هستم که در نخستین شمار مجله شما سخن می گوید و می توانم از طریق این مصاحبه، برادران ایرانی را که از زمان انقلاب اسلامی در نبردهای متعدد با سوریه در یک سنگر ایستادند خطاب قرار دهم. سوریه نیز در زمانی که آنها تلاش کردند از طریق به راه انداختن جنگی ظالمانه با تحریک کردن صدام علیه ایران توطئه کنند در سنگر ایران قرار گرفت. اکنون ایران در کنار سوریه ایستاده است. طبعا آنچه شما می گویید کاملا درست است. در خصوص موضع آمریکا، اولا این موضعی مبتنی بر سلطه جویی بر کشورهای جهان است به ویژه بعد از آن که آمریکا با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تا به امروز از سیطره بر جهان بهره برد. جنگ هایی که آمریکا اکنون وارد آن می شود هدفش تحکیم سلطه جویی با هدف قرار دادن هر کسی است که در برابر این سلطه جویی می ایستد به ویژه که قدرت های جهانی دیگری در حال قدرت گرفتن هستند و نوعی توازن در جهان در حال شکل گرفتن است. این چیزی است که آمریکا نمی خواهد. طبیعی است که یکی از ابزارهای این طرح آمریکا، هدف قرار دادن کشورهایی است که با این طرح مخالفند همان طور که با ایران از زمان طرح موضوع پرونده هسته ای در سال 2003 چنین کردند و موضوع سوریه و آنچه که اکنون در آن می گذرد (را هم می بینیم). شما نکته مهمی را یادآور شدید. طبعا علاوه بر ابزار تروریسم، ابزارهای روانی و اقتصادی هم به کار گرفته شد. ولی ابزار مهم تر، ابزار تبلیغاتی بود که تلاش کرد همه را در سوریه و شاید در منطقه اعم از مقامات و ملت ها به سمت تحلیل نادرست یا درک نادرست اوضاع پیش ببرد. ما با این مسئله در سوریه به شکلی گسترده مواجه شدیم. در ابتدا نبرد تبلیغاتی و روانی این بود که مشکل اصلی در سوریه را شخص رئیس جمهور جلوه دهند. شخص نباید مهم تر از میهن باشد. این درست است. آنها تلاش کردند مشکل دوم را دولت سوریه و تغییر نظام سیاسی این کشور جلوه دهند. آنها از میهن که نبرد واقعی آنها بر سر آن است صحبتی نکردند. هدف اصلی آنها نابود کردن میهن و جامعه سوریه با همه عقاید و هویت و رویکردهای تاریخی آن بود. نخستین چیزی که به ما در این خصوص کمک کرد بعد از ایمان به خدا، ایمان به ملت و توانایی های آن بود. ما در سطح سیاسی نخستین چیزی که فهمیدیم این بود که جنجال بر سر رئیس جمهور و دولت، نبردی ساختگی است و نبرد واقعی بر سر میهن است. ما به شعارهای دیگری که مطرح کردند توجهی نکردیم و به گفتگو در داخل سوریه تکیه کردیم تا برخی سوری ها که در ابتدا تصویر روشنی از اوضاع نداشتند بفهمند که مشکل واقعی چیست.

سئوال دوم: مشکل فقط جنبه نظری نداشت بلکه جنگی تمام عیار به راه افتاد. در این جنگ شما از چه عناصری برای رسیدن به این مرحله استفاده کردید؟

بشار اسد: قاعده اصلی در هر جنگی، آگاهی مردمی است. از این رو می گویم که ما گفتگوی سوری- سوری را آغاز کردیم زیرا می دانستیم اگر آگاهی مردمی در سوریه شکل بگیرد سوریه برنده خواهد شد و اگر آگاهی مردمی شکل نگیرد بازنده خواهیم شد. به همین علت پنج سال ایستادگی کردیم. این آگاهی مردمی بود که سایر عوامل را تغذیه کرد. این آگاهی، عامل اصلی در حرکت اقتصادی بود که بخشی از نبرد محسوب می شود. این آگاهی مردمی همچنین در روی آوردن روشنفکران به سوی دیدگاه درست نقش داشت که در برابر دیدگاه هایی بود که هر روزه 700 شبکه ماهواره ای یا رسانه در کشورهای عربی و غیر عربی علیه سوریه ترویج می دهند. نکته مهم دیگر این بود که این آگاهی، حامی اصلی ارتش عربی سوریه بود. چگونه ارتش می تواند بدون آگاهی مردمی با تروریست ها بجنگد. چه کسی از ارتش حمایت معنوی و برای آن نیروی انسانی تامین می کند. این ها عناصر اصلی است که به سوریه امکان داد ایستادگی کند. طبعا بخش دیگر، تکیه کردن به دوستان و در رأس آنها ایران بود. ایران نقشی اصلی در ایستادگی سوریه داشت و همه این را می دانند. مشکلات کنونی ایران دیگر ناشی از پرونده هسته ای نیست بلکه ناشی از ایستادن در کنار سوریه و در کنار حق است. این عناصر یعنی آگاهی مردمی و حمایت ارتش و اتخاذ تدابیر اقتصادی و حمایت برادران، عناصری بود که ما برای ایستادگی کردن به آنها تکیه کردیم.







۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن