تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه براى زنده كردن حق يك مسلمان، شهادت حقّ بدهد، روز قيامت در حالى آورده مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872027415




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون امنیتی وزارت کشور: عملیات انتحاری در نماز جمعه جزء برنامه‌های گروه‌های تروریستی در سال 94 بوده است


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: معاون امنیتی وزارت کشور: عملیات انتحاری در نماز جمعه جزء برنامه‌های گروه‌های تروریستی در سال 94 بوده است
معاون امنیتی وزارت کشور با بیان اینکه ایجاد ناامنی در نماز جمعه یکی از برنامه‌های گروه‌های تروریستی در اواخر سال 94 بوده است، گفت: صحبت‌های بنده به هیچ عنوان در مقابل سخنان سرلشکر رضایی نبود و سخنان او احتمالا ناظر به همان موارد قبلی است.


حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزارت کشور در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به اظهاراتش مبنی بر اینکه تاکنون گزارشی درباره عملیات انتحاری گروه‌های تکفیری در نمازجمعه تهران نداشتیم، اظهار داشت: در پی انتشار این خبر و مسائلی که مربوط به اقدامات انتحاری مطرح شده بود، همانگونه که صبح امروز هم گفتم اخیراً چنین خبری نداشته‌ایم، اما در اواخر سال 94 و قبل از آن گروه‌های تروریستی تکفیری برای اقدامات ایذایی، گروه‌هایی را اعزام کرده بودند.


ذوالفقاری ادامه داد: آنها نقاط مختلفی را برای ایجاد ناامنی مشخص کرده بودند که نماز جمعه نیز جزء برنامه‌های آنها بوده و این مسئله مربوط به اواخر سال 94 است.


معاون امنیتی وزارت کشور با بیان اینکه تاکنون چندین تیم از گروه‌های تروریستی تکفیری با اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و انتظامی دستگیر و یا در درگیری‌ها کشته شده‌اند، تأکید کرد: صحبت‌های صبح امروز بنده به هیچ عنوان در مقابل سخنان سرلشکر رضایی نبوده است و صحبت‌های ایشان شاید ناظر به همان موارد قبلی در اواخر سال 94 بوده است.


وی ادامه داد: صبح امروز خبرنگار یکی از رسانه‌ها از من پرسید که آیا تلاش برای انجام عملیات انتحاری در نماز جمعه تهران صحت داشته که بنده در پاسخ گفتم که اخیراً چنین خبری نداشته‌ایم.


ذوالفقاری با بیان اینکه از حدود سه سال قبل تلاش‌های زیادی برای انجام عملیات ایذایی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: آنها چند نقطه را شناسایی و برای اقدامات ایذایی تیم تجهیز کرده بودند که نمازجمعه هم یکی از اهداف آنها بود که نهایتاً دستگیر شدند.


معاون امنیتی وزارت کشور تصریح کرد: بنابراین در گذشته یعنی در اواخر سال 94 برخی تیم‌های آنها چه در مرز و چه در داخل اهداف مختلفی را برای اقدام ایذایی شناسایی کرده بودند، دستگیر شدند و با اقدام به موقع اطلاعاتی و امنیتی،‌اهداف آنها خنثی شد؛ آنها یک موقع آمدند و مترو، برخی مناطق شلوغ و مکان‌های مذهبی را شناسایی کردند که همه آنها خنثی شد.


وی با اشاره به تلاش‌ گروه‌های تکفیری برای ایجاد ناامنی در غرب کشور به موضوع سومار اشاره کرد و گفت: آنها سال گذشته موارد مختلفی را در غرب کشور دنبال کردند که یک تیم آنها در سومار زده شد و در آستانه روز قدس نیز یکی، دو نفر در غرب و بعد از آن در کرمانشاه اقداماتی را می‌خواستند انجام دهند که نیروهای اطلاعاتی ما رصد کرده و با آنها درگیر شدند و سرکرده داعش در دیاله عراق نیز بین آنها بود که کشته شد و دستگیرشدگان در بازجویی‌های خود اعتراف کردند که نمازجمعه نیز یکی از اهداف آنها بوده است.


تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - 01 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن