تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868585129




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احمدی‌نژاد از اصولگرایان بیشتر شانس داشت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایلنا: فیض‌الله عرب‌سرخی، در پاسخ به این سوال که از نظر شما دلیل منع احمدی‌نژاد برای حضور در انتخابات چه بود، گفت: آنچه بیان شد جلوگیری از قطبی شدن انتخابات و فضای سیاسی کشور بود که از نظر رهبری به صلاح کشور بود، اما بنظر می‌رسد که دلایل دیگری را هم بتوان ارائه کرد.

او افزود: از جمله این دلایل اینکه در رابطه با آقای احمدی‌نژاد پرونده‌های قابل توجهی در دیوان محاسبات و محاکم دادگستری وجود دارد و شکایت‌های فراوانی از ایشان شده که به دلایلی که هیچ‌وقت اعلام نشده، به هیچ‌یک از آنها رسیدگی نشده و با این همه ابهام، حتما نمی‌توانست پاسخ رهبری به مشورت ایشان مثبت باشد. دیگر اینکه امروز که غبارها فرونشسته از دو دوره ریاست جمهوری ایشان هیچ نقطه درخشانی در حافظه کسی وجود ندارد؛ البته منظورم حامیان دوآتشه ایشان نیست.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون این اتفاق سابقه داشته، گفت: آنچه اتفاق افتاده، موضوع مشورت یک فرد در مظان کاندیداتوری ریاست جمهوری با رهبری بوده که به نظرم امر بی‌سابقه‌ای نبوده است. بسیاری از نامزدهای قبلی هم با رهبری مشورت می‌کردند و ایشان هم نظرات متفاوتی ابراز می‌کردند ولی مورد اخیر دو نکته داشت که آن را از موارد قبلی متمایز می‌کرد؛ اول اینکه این گزینه به دلایلی که فعلا مجال و فضای طرح آن نیست، رسانه‌ای و تبلیغاتی شد. نکته دیگر اینکه مشورت‌کننده سابقه دو دوره ریاست جمهوری با بحث‌های فراوان دارد، لذا حرف‌های زیادی راجع به عملکرد و شخصیت ایشان است که همه ذیل موضوع مشورت با رهبری طرح می‌شود، ضمن اینکه رهبری نظرشان را گفتند و دستوری ندادند که اتفاقا عده‌ای دستور داده‌نشده را تبلیغ می‌کنند تا چیزی را تثبیت کنند که وجود ندارد.

عرب‌سرخی در مورد آرایش سیاسی اصولگرایان برای انتخابات آینده در غیاب احمدی‌نژاد، عنوان کرد: به‌نظر من احمدی‌نژاد صاحب شانس‌ترین چهره در میان طیف اصولگرایان هست و اگر او به هردلیل در صحنه حاضر نشود  سایر چهره‌ها به دلایل مختلف از شانس زیادی برخوردار نیستند. در عین حال در مقام انتخاب یک چهره که بعد از احمدی‌نژاد از وجاهت بیشتری برخوردار باشد، به‌نظر من آقای باهنر از این موقعیت برخوردار است. ضمن اینکه شرایط فکری او اجازه می‌دهد تا جایگاه نامزد اصولگرایان را از حاشیه افراط به کانون اصولگرایی منتقل کند. البته به‌نظر من چهره‌هایی که قبلا خود را آزموده‌اند، باز هم خواهند آمد به استثناء آقای رضایی که با بازگشت به سپاه موضوع حضور در عرصه سیاسی را عملا نفی کرد اما باید اذعان کرد که از شانس چندانی برخوردار نیستند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه از دلایل  این منع و نهی یا به تعبیر دقیق‌تر نظریه مشورتی اطلاع دقیقی ندارم و مایل نیستم در این باره گمانه‌زنی کنم، گفت: می‌توان درباره نتیجه این اقدام سخن گفت.  از جمله این موارد از نظر مشورتی رهبری می‌توان ارزیابی رهبری را از جایگاه و عملکرد احمدی‌نژاد حدس زد،  مهمتر اینکه ایشان در هر صورت یکی از منشاءهای دو قطبی شدن جامعه بوده‌اند و رهبری با این مشورت عملا ترجیح خود را به فضای غیر دوقطبی و آرام نشان داده‌اند چراکه کشور به فضای آرام و غیردوقطبی نیاز دارد.

او افزود: به هر میزان که فاصله فکری و برنامه‌ای نیروهای سیاسی کشور بیشتر شود، امکان شکل‌گیری دو قطبی بیشتر می‌شود. با ردصلاحیت‌های گسترده‌ای که از اصلاح‌طلبان در همه عرصه‌ها صورت گرفته و زمینه‌های حضور آنان در موقعیت‌های نمایندگی و مدیریتی محدود شده، عملا امکان شکل‌گیری قطب اصلاح‌طلبی با نامزدهای مستقل منتفی شده و اصلاح‌طلبان در پی حمایت از چهره‌های موجه غیراصلاح‌طلب رفته‌اند. حال اگر احمدی‌نژاد به نظریه مشورتی رهبری را عمل کند، یک گام در جریان افراطی و تند رو به سمت عدم شکل‌گیری قطب مقابل برداشته شده است.




۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن