تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868199547




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افشای نامه وزیر احمدی‌ نژاد به رئیس «FATF»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه ایران: دولت قبل برای آنکه ایران به FATF بپیوندد نامه‌های متعددی به بخش‌های مختلف داده است که اکنون سند آن توسط وزیر اقتصاد و دارایی دولت یازدهم که در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفته رسانه‌ای شد.

اعضای دولت قبل در حالی با حضور ایران در FATF مخالفت می‌کنند و به دولت اتهام خیانت می‌زنند که خودشان در سال‌های گذشته برای پیوستن به آن تلاش زیادی کردند.حتی دولت قبل تعهداتی فراتر از قانون‌های موجود داده بود.

علی طیب نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم این سند را در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در پوشه‌ای حاوی چند ده برگ سند به نمایندگان مجلس داد.سندی مهم از مذاکرات با FATF و تعهداتی که با امضای وزیر در دولت احمدی‌نژاد به این نهاد داده شده بود.آقای سیدشمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت احمدی‌نژاد حتی از FATF می‌خواهد تا تیمی را به ایران بفرستد تا تمام اقدامات ایران در زمینه مبارزه با تأمین مالی تروریسم و پولشویی در سه سال اخیر را از نزدیک بازدید کنند.

یکی دو ماه اخیر، حملات علیه حضور ایران در ( FATFیک نهاد مالی بین‌المللی با هدف مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم است) به بالاترین حد خود رسید به گونه‌ای که دولت روحانی به خیانت نیز متهم شد و FATF را عامل نفوذ دشمنان در ایران و به شکست کشاندن جریان مقاومت در منطقه دانستند، برخی آن را کاپیتولاسیون بانکی نامیدند و گروهی دیگر گفتند که عزت کشور لکه دار شد.

در این میان سیدشمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد محمود احمدی‌نژاد نیز به میدان آمد و در مورد FATF گفت: «می‌خواهند بهترین جوانان و پاک‌ترین و مخلص‌ترین دوستان خود را که مدافعان حرم هستند، در داخل کشور تحریم کنیم. ای کاش موضوع مذکور به اینجا خاتمه پیدا می‌کرد اما موضوع هسته‌ای، موشکی، تأمین مالی تروریسم و حقوق بشر را بهانه کردند و کار را به جایی رساندند که اگر طرف مقابل وزارت دفاع، سپاه قدس و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تحریم کرد ما نیز در داخل آنها را تحریم کنیم.»

اجباری برای پیوستن به FATF وجود ندارد، فقط اگر کشوری نپیوندد، نمی‌تواند از سیستم بانکی دنیا در تعاملات مالی خود استفاده کند و البته راه‌هایی مانند مبادله کالا با کالا که بسیار هم نوستالژیک است، برایش وجود دارد. هم‌اکنون بجز ایران، تنها کره شمالی از مقررات آن پیروی نمی‌کند.

 اقتصاد آنلاین، دو سند منتشر کرده است که عیار سنجش صداقت مدعیان است.سند نخست، نامه وزیر اقتصاد احمدی‌نژاد به رئیس FATF است که محتوای جالب توجهی دارد که اقتصاد آنلاین به شرح زیر منتشر کرده است:« اقدامات در نظر گرفته شده برای مبارزه با پولشویی (در ایران) بخوبی نشان می‌دهد که چارچوب مقرراتی و اجرایی برای مبارزه با پولشویی و مبارزه با تأمین مالی تروریسم بخوبی در ایران طراحی و اجرا شده است.

البته ایران قبول دارد که باید اقدمات بسیار دیگری را برای توسعه سیستم‌های مبارزه با تأمین مالی تروریسم و پولشویی خود انجام دهد. این اقدامات در طرح‌هایی که توسط سیاستگذاران برای بهبود بخش‌های مختلف سیستم‌های فوق طراحی شده در یک چارچوب زمانی مشخص آماده شده است. اما با وجود اقدامات قابل توجه ایران در موارد فوق، به نظر می‌رسد FATF دقت کافی به این موارد نداشته است.»وی همچنین می‌گوید:«کارشناسان ایرانی گزارش‌های FATF در مورد ایران را بررسی کرده و نکات و شفاف سازی‌ها و مواردی را در مورد سیستم ایرانی برای رفع کردن ابهام‌ها مطرح کرده‌اند.»


افشای نامه وزیر احمدی‌ نژاد به رئیس «FATF»



افشای نامه وزیر احمدی‌ نژاد به رئیس «FATF»



افشای نامه وزیر احمدی‌ نژاد به رئیس «FATF»






۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن