تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816454943




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا انتخابات آمریکا رقابتی نزدیک است؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: دیپلماسی ایرانی: بسیار از مردم در سراسر جهان احتمالا تعجب می کنند که چرا هیلاری کلینتون ـ که به شکلی واضح نسبت به رقیبش دونالد ترامپ گزینه ای آماده تر و بهتر برای ریاست جمهوری آمریکا است ـ والس پیروزی نمی خواند. آمریکایی ها برای مردم دنیا، جهانی از سردرگرمی ایجاد کرده اند.

نوسان در نظرسنجی های ملی ممکن است تا روز انتخابات 8 نوامبر ادامه داشته باشد. ترامپ در هفته های اخیر در نظرسنجی ها به کلینتون نزدیک بوده و حتی در آرای الکترال از رقیبش پیشی گرفته است، جایی که دموکرات ها کنترل برخی از مهم ترین ایالات پرجمعیت (نیویورک و کالیفرنیا) را در دست دارند و از آن سود می برند. چرا این اتفاق می افتد؟

برای شروع، ترامپ با وجود این که تقریبا هیچ چیز از حکومت داری یا سیاست عمومی نمی داند اما توانسته اجماع تمام جمهوریخواهان را پشت سر خود احساس کند. یکی از انگیزه های اصلی جمهوریخواهان نفرت طولانی مدت از کلینتون است. انگیزه بعدی دیوان عالی کشور است. این دادگاه حالا یک کرسی خالی دارد که رئیس جمهور بعدی باید آن را پر کند، پستی که احتمالا در طول چهار سال آینده حیاتی خواهد بود.

ترامپ همچنین از نگرانی های اقتصادی بسیاری از آمریکایی ها استفاده کرده است. استفاده از کارت قوانین ضد مهاجرت و خشم ضد نخبگان که به صورت فراگیری در اروپا هم جریان دارد، کارت های دیگر بازی ترامپ است. اما ترامپ نمی تواند تنها با تکیه بر مردان بدون مدرک دانشگاهی برنده شود. او ناشیانه تلاش می کند که نشان دهد حامی آفریقایی ـ آمریکایی ها و لاتین تبارها است، مدام درباره آنها صحبت می کند، و در صحبت با مخاطبان سفیدپوست، در کلیشه ها اغراق می کند. جای تعجب نیست که آفریقایی ـ آمریکایی ها و لاتین تبارها حساسیتی به این سخنان ندارند و زنان سفید پوست ـ مخاطب هدف اصلی سخنان ترامپ ـ هنوز متقاعد نشده اند.

در همین حال، کلینتون نیز مشکلات خود را در بازسازی ائتلاف رئیس جمهور اوباما با زنان، آفریقایی ـ آمریکایی ها، لاتین ها و سایر اقلیت ها دارد. بسیاری از جوانان پرشور و حرارت از حریف کلینون در مرحله مقدماتی یعنی برنی ساندرز حمایت می کنند و حتی با وجود خواست و تذکرات ساندرز برای حمایت کلینتون، هنوز به سمت او مایل نشده اند و می گویند بهتر است در انتخابات سکوت کنند، که همین به ترامپ کمک خواهد کرد.

کنوانسیون های ملی دو حزب در ماه جولای، برای هر نامزد سود و زیان هایی در پی داشت. در ماه جاری که ترامپ توانست در نظرسنجی ها پیشرفت کند، تلاش داشت تا خود را از گروه های نژادپرست جدا کند. گروه هایی که اعتقاد دارند اوباما، اولین رئیس جمهور سیاه پوست آمریکا، در ایالات متحده به دنیا نیامده است و در نتیجه فاقد شرایط لازم برای رئیس جمهور شدن بود.

اظهارات ترامپ مختصر و مفید و با اکراه بود، و به هر کسی یادآوری می کرد که گویی او خود از حامیان این شایعات است. تلاش او برای کنترل خسارات ناشی از این شایعات نتیجه معکوس داشت. چرا که ترامپ به دروغ ادعا کرد که خود کلینتون و کمپین انتخاباتی او در سال 2008 این شایعه را درست کرده اند. بسیاری از رسانه های خبری در نهایت، با قرار دادن کلمه «دروغ» در پوشش صحبت های ترامپ در این مورد، چالشی برای او به وجود آوردند.

دستاوردهای ترامپ در نظرسنجی های اخیر بیشتر از این که نشان دهنده پیشرفت او باشد، به نقاط ضعف و بدشانسی های کلینتون بازمی گردد. کلینتون بیرون از پایگاه هوادارن وفادارش، همواره مشکل به شور و شوق انداختن رای دهندگان را دارد. برای بسیاری از افراد در سراسر آمریکا او یک کلیشه آمریکایی به حساب می آید، دختر باهوش و همه چیزدان مدرسه ای، که پسران را رد می کند. کلینتون حتی در میان طرفدارانش نیز با این اظهارت همراه با تبعیض جنسیتی مواجه است.( یک فرماندار سابق دموکرات در اظهار نظری اعلام کرده که هیلاری باید بیشتر لبخند بزند. آیا او چنین حرفی درباره یک مرد هم می زد؟)

اما کلینتون برخی از مشکلات را هم خودش ایجاد کرده است. عملکرد ضعیف او در رابطه با سرویس ایمیل خصوصی در زمان زمامداری وزارت امور خارجه و خطر افشای پرونده های طبقه بندی شده تبدیل به بار اضافه ای برای کمپین انتخاباتی اش شده است. او اوضاع را بدتر کرد وقتی که به دروغ ادعا کرد پیشینیان او هم از همین روش استفاده می کردند، در حالی که سوابق وزارت امور خارجه کاملا پاک بود. برخلاف کلینتون، ترامپ هیچ فشاری از رسانه ها درباره این دست مسائل حس نکرد.

داستان طولانی مدت این ایمیل ها روی رای دهندگان تاثیر گذاشت تا کلینتون را «صادق و قابل اعتماد» ندانند و این جاده را برای حملات دشمنان دست راستی باز کرد. اف بی آی نزدیک به 15هزار ایمیل در سرور کلینتون یافته که تا به حال ارائه نشده بودند، تعداد بسیار زیادی است و این پتانسیل را ایجاد می کند که وجهه کلینتون تا پیش از انتخابات به شدت خراب شود.

در حالی که رئیس اف بی آی جیمز کامی، تصمیم گرفت که محاکمه کلینتون برای موضوع این ایمیل ها لازم نیست، اما به کمپین دموکرات ها با «بسیار بی دقت» خواندن کلینتون ضربه سختی زد. به هرحال این انتخاب که نامزد دموکرات و جمهوری خواه نباید مورد پیگرد قانونی بگیرند هنوز وجهه دموکرات ها را پاک نکرده است. چراکه مطابق نظرسنجی ها 56 درصد از پاسخ دهندگان موافق هستند که کلینتون باید تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد.

مشکل جدیدی که برای کلینتون در ماه آگوست پیش آمد، گزارش آسوشیتدپرس از اهدا کنندگان کمک به بنیاد خیریه کلینتون بود که برخی از آنها در زمان تصدی کلینتون بر وزارت امور خارجه موهبت های خاصی را دریافت می کردند و به طور عمده برنده یک قرار ملاقات با او می شدند. اگرچه بسیاری از این افراد به هر حال می توانستند یک قرار ملاقات دریافت کنند اما هیچ مدرکی وجود ندارد که تغییری در سیاست های وزارت امور خارجه بر اثر این ملاقات ها به وجود آمده باشد.

در همین حال، واشنگتن پست گزارشی از هزینه های مشکوک و احتمالا غیرقانونی بنیاد خیریه ترامپ ارائه کرد. ترامپ که خود از سال 2008 کمکی به بنیاد خیریه اش انجام نداده است، به طور مکرر از بودجه این سازمان برای خرید وسایل شخص (از جمله خرید پرتره ای 6 فوتی از خودش) و پرداخت در یک دعوای قانونی استفاده کرده است. پیش از این نیز فاش شده بود که ترامپ از بودجه این بنیاد برای کمک به مبارزات انتخاباتی اش بهره می برد برای مثال پرداخت به دادستان عمومی فلوریدا و تگزاس، که همگی غیرقانونی بودند.

در نهایت شانس بد کلینتون و فیلمی که با موبایل برداشته شده و صحنه غش کردن او را در مراسم 11 سپتامبر نشان می دهد. این فیلم سوختی فوق العاده را برای رسانه های دست راستی فراهم کرد تا گمانه زنی ها را در مورد سلامت کلینتون به بالاترین حد ممکن برسانند و حتی ادعا کنند که او فاقد توان جسمی لازم برای پست ریاست جمهوری است.

پس از بهانه های اولیه که از خستگی صحبت می کرد، کمپین کلینتون در بیانیه ای از ذات الریه او و استفاده از داروهای آنتی بوتیک صحبت کرد. بیانیه ای که بسیاری از رسانه ها را عصبانی کرد که چرا تا به حال این اطلاعات به اشتراک گذاشته نشده بود. اما انتخابات ریاست جمهور آمریکا ماراتن بی رحمانه ای است، و قابل درک است که او نمی خواست رویدادهای برنامه ریزی شده لغو شود. یک نظرسنجی بعد از این ماجرا نشان داد که اکثریت مردم موافق این انتخاب هیلاری بودند.

پس از دوره چهار روزه نقاهت حالا کلینتون آماده رویارویی در مناظره رو دررو است تا به مردم نشان دهد چرا باید به او رای دهند و چرا نباید به ترامپ رای دهند. با از سرگیری مبارزات انتخاباتی، بمب گذاری در نیویورک و نیوجرسی اتفاق افتاد، دو پلیس دیگر به آمریکایی ـ آفریقایی های غیرمسلح شلیک کردند و تظاهرات در کارولینای شمالی به وقوع پیوست. این حوادث پیش از مناظره ملی صورت گرفت تا ترامپ مطابق معمول بازی را به زمین اختلافات نژادی ببرد و اوباما و کلینتون را سرزنش کند.

نامزدها در مناظره رو در رو با این پیش زمینه در مقابل هم قرار می گیرند، مناظره ای که نقشی بزرگ در شکل دادن بازی انتخابات دارد. عاقلانه نیست که بگوییم جنگ انتخابات پیش از پایان این مناظره ها به اتمام رسیده است. 





۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن