تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847284736




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهار ایران همچنان در دستور کار ایالات متحده است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مهار ایران همچنان در دستور کار ایالات متحده است
از مقامات امريكايي‌ گرفته تا نامزدهاي انتخاباتي آنها همچنان نسبت به قدرت روزافزون جمهوري اسلامي ايران هراس دارند و در تلاش هستند با طرح و برنامه ريزي‌هاي مختلف از گسترش اين قدرت جلوگيري كنند...


از مقامات امريكايي‌ گرفته تا نامزدهاي انتخاباتي آنها همچنان نسبت به قدرت روزافزون جمهوري اسلامي ايران هراس دارند و در تلاش هستند با طرح و برنامه ريزي‌هاي مختلف از گسترش اين قدرت جلوگيري كنند و جمهوري اسلامي ايران از بازيگري قوي در تحولات منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي به بازيگري تضعيف شده و تحت مديريت امريكايي‌ها تبديل شود.

از جمله طرح‌هاي امريكا مي‌توان به تلاش براي كودتای نرم در دوره‌هاي مختلف زماني از جمله در سال‌‌هاي  78 و 88 اشاره كرد يا به تحريم‌هاي فراگير و سي‌و‌چند ساله اين كشور در مورد ايران پرداخت يا به معرفي‌كردن كشورمان به عنوان خطري اساسي براي امنيت و صلح جهاني اشاره كرد كه همگي در جهت تضعيف و تقليل قدرت جمهوري اسلامي ايران در دستور كار قرار گرفته است.

حال برخلاف ادعاي غربگرایان داخلی كه ادعا مي‌كنند توافق هسته‌اي نه تنها سايه تهديد را از سر كشور برداشته بلكه به واسطه اين توافق بايد از تغيير رويكرد مقامات امريكايي‌ در قبال كشورمان نيز استقبال كرد و به همين دليل دشمني‌هاي37 ساله را كنار گذاشت.
اولين مناظره تلويزيوني هيلاري كلينتون و ترامپ بار ديگر نشان داد نه تنها سايه جنگ توسط امريكايي‌ها از كشور كنار نرفته بلكه تهديدات عليه جامعه ايراني شكلي فزاينده هم به خود گرفته است. فراتر از نقض تحليل و برداشت جريان غربگراي داخلي مي‌توان مهم‌ترين نكته مناظره زنده نامزدهاي جمهوريخواه و دموكرات امريكايي را اين مسئله دانست كه قدرت بلامنازع جمهوري اسلامي ايران همچنان كابوس امريكايي‌هاست آنگونه كه بخش مهمي از سخنراني‌ها و مناظرات نامزدهاي انتخاباتي امريكا در طول سال‌هاي اخير به ايران و نوع مواجهه و مانع‌تراشي جهت مقابله با قدرت روز افزون كشورمان اختصاص پيدا مي‌كند تا آنجا كه سه‌شنبه شب هم اين اتفاق افتاد و دو نامزد كنوني انتخابات امريكا از قدرت ايران و لزوم برخورد با آن سخن به ميان آوردند.
مي‌توان ترس مقامات امريكايي از قدرت جمهوري اسلامي ايران را در بيانيه اخير رويس نيز مشاهده كرد. «اد رويس» رئيس‌ جمهوريخواه كميته روابط خارجي مجلس نمايندگان امريكا در اين بيانيه از وعده «باراك اوباما» در مورد معتدل و مسئوليت‌پذير شدن ايران انتقاد مي‌كند و مي‌نويسد: «رئيس‌جمهور اوباما به مجلس وعده داده بود ايران مسئوليت‌پذيرتر و ميانه‌روتر مي‌شود. با اين حال ساعاتي پس از اجرايي شدن توافق هسته‌اي، حكومت ايران 2 هزار و 967 نفر از نامزدهاي انتخاباتي براي انتخابات مجلس در ايران را ردصلاحيت كرد.»!

هدف رويس و ساير سياستمداران امريكايي جرياني در داخل كشور است كه همواره توانسته بسياري از اهداف غرب در خاك سرزمين ايران را محقق كند و در فتنه 88 با حمايت قابل توجهي از رسانه‌ها و مقامات غربي به مدت هشت ماه كشور را به بحراني عميق فرو برد. رويس افزوده: ايران با انجام آزمايش‌هاي موشكي، تحريم‌هاي سازمان ملل را نقض و ملوان‌هاي امريكايي را دستگير كرد و همزمان به حمايت از رژيم «قاتل» [بشار] اسد در سوريه ادامه مي‌دهد.
  
قدرت ایران؛ درد مشترک مقامات امریکایی
خوف از ايران را مي‌توان در بيان ساير نامزدهاي انتخاباتي امريكا نيز مشاهده كرد؛ آنجا كه ماركو روبيو، سناتور جمهوريخواه و نامزد انتخابات رياست جمهوري سال 2016 امريكا گفت: امريكا يا بايد به ايران حمله كند يا اينكه در كنار تسليحات اتمي آنها زندگي كند. ايراني‌ها از تروريسم همانند يك ملت عادي كه از ديپلماسي استفاده مي‌كند، استفاده مي‌كنند. رئيس‌جمهور ما هرگز نبايد وارد اين مذاكرات مي‌شد.
وي افزود: تحريم‌هاي بين‌المللي همراه با تحريم‌هاي يكجانبه امريكا مخرب‌ترين تأثير را بر ايران گذاشته بود و گزينه پيش‌رو براي آنها بسيار شفاف بود و آن اين بود كه آنها يا بايد به دنبال ماجراجويي‌هاي خود باشند يا اينكه به دنبال اقتصاد خود باشند و هر دو را نمي‌توانند به طور همزمان داشته باشند.

اوايل هفته اخير بود كه خبرگزاري آسوشيتدپرس از ايران به عنوان يكي از مسائل مهم مطرح شده در رقابت‌هاي انتخاباتي امريكا ياد كرد و نوشت: در انتخابات رياست جمهوري آينده امريكا، برخي مسائل از اهميت زيادي برخوردار هستند و تأثيرات مختلفي را بر مردم اين كشور دارند. از جمله اين موضوعات مي‌توان به موارد زير اشاره كرد: توافق هسته‌اي سال گذشته با تهران كه فعلاً باعث از بين رفتن تهديد رويارويي نظامي امريكا و ايران شده است اما اين موافقتنامه بر «پايه‌هاي لرزاني» بنا شده است.

اين موافقتنامه، برنامه هسته‌اي ايران را محدود كرد. اين خبرگزاري ادامه مي‌دهد: اين در حالي است كه رئيس‌جمهور آينده امريكا احتمالاً در پرداختن به مسائل مربوط به ايران به صورت عام و توافقنامه هسته‌اي اين كشور به صورت خاص، بسيار پرمشغله خواهد بود. پايان بسياري از محدوديت‌هاي اعمال‌شده عليه ايران، از حدود هفت سال بعد كليد خواهد خورد. هم براي هيلاري كلينتون و هم دونالد ترامپ، نامزدهاي دموكرات و جمهوريخواه انتخابات رياست‌جمهوري، اين پرسش اساسي وجود دارد كه آيا بايد اين فرآيند را ادامه يا آن را تغيير دهند.
آسوشيتدپرس مي‌افزايد: كلينتون زماني كه سمت تصدي وزارت خارجه امريكا را به عهده داشت، براي آماده شدن زمينه اين موافقتنامه تلاش كرد. وي حامي اين توافق است، اما در مقايسه با باراك اوباما، رئيس‌جمهور امريكا رويكرد سختگيرانه‌تري در قبال ايران خواهد داشت. ترامپ از اين موافقتنامه بيزار است، اما تصريح كرده است مي‌تواند درباره مفاد آن دوباره مذاكره كند. هر دو نامزد انتخابات رياست جمهوري امريكا، آمادگي استفاده از زور را به منظور جلوگيري از «دستيابي تهران به بمب هسته‌اي» دارند. در صورتي كه اين موافقتنامه با شكست روبه‌رو شود يا بدون پادمان‌هاي كافي اعتبار آن به پايان برسد، اين احتمال بار ديگر مطرح خواهد شد.
 
صحت گزارش اين خبرگزاري را مي‌توان از گفته‌هاي دو نامزد نهايي انتخابات در امريكا به‌خوبي مشاهده كرد، آنجا كه هيلاري و ترامپ درباره قدرت ايران به بيان جملاتي كوتاه اكتفا نكردند و بيشتر از قدرت‌هاي بزرگي نظير روسيه و چين از خطر ايران براي منافع خود در جهان سخن به ميان ‌آوردند.
  
هدف اصلی جلوگیری از گسترش و استمرار قدرت ایران است
آنچه مشخص است اين موضوع است كه ايالات‌متحده‌امريكا در كنار متحدان منطقه‌اي خود به شدت از قدرت گفتماني، نظامي كشورمان در هراس هستند و به هر شكل ممكن تلاش مي‌كنند از گسترش و استمرار آن جلوگيري كنند، آنگونه كه جريان غربگراي داخل عنوان مي‌كند تن دادن به توافق‌هاي بين‌المللي يك‌طرفه با امريكايي‌ها نمي‌تواند گرهي از مناقشات في‌مابين باز كند چراكه هدف اصلي امريكايي‌ها آنگونه كه در مناظره كلينتون و ترامپ هويداست تضعيف ايران و تبديل كردن اين كشور به عنوان بازيگري تابع امريكاست؛ هدفي كه با اصل انقلاب و منافع ملي در تناقض است و شرايط كشور را به زمان قاجاريه و رژيم شاهنشاهي بازمي‌گرداند.

هراس مذكور را مي‌توان در يكي از مطالب روزنامه ديلي‌صباح جست‌وجو كرد، آنجا كه اين روزنامه در گزارشي تحليلي با اشاره به افزايش قدرت ايران در منطقه در سال‌هاي اخير مي‌نويسد: سفر غيرمنتظره وزير امور خارجه عربستان به وين (در زمان مذاكرات ايران و 5+1) نشان‌دهنده ميزان سرخوردگي آنهاست. اين روزنامه در ادامه گزارش خود تأكيد مي‌كند: تحولات اخير در منطقه خاورميانه شامل سقوط طالبان در افغانستان، سرنگوني صدام حسين، ديكتاتور پيشين عراق و گسترش ناآرامي‌ها در جهان عرب از دسامبر سال 2010 تاكنون موجب بروز تغييراتي شده كه افزايش قدرت ايران در خاورميانه را در پي داشته است. اين روزنامه تركيه‌اي ادامه مي‌دهد: اگر اين مذاكرات به توافق جامع مورد نظر دست پيدا كند، ‌نفوذ ايران در آينده نزديك افزايش خواهد داشت اما واضح است كه عربستان و بسياري ديگر از اين افزايش نفوذ ايران كه ممكن است با همكاري با امريكا براي مقابله با داعش همراه شود، ناخرسند خواهند بود. اين حقيقت كه سعود‌الفيصل، وزير خارجه عربستان در سفري غيرمترقبه به پايتخت اتريش رفته است، نشان‌دهنده سرخوردگي آنهاست.




تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن