تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868110417




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار سرلشکر فیروزآبادی به عربستان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مشاور ویژه فرمانده معظم کل قوا گفت: اگر عربستان خطایی کند تنبیهی می‌شود که دیگر خبری از عربستان سعودی و وهابیت در جهان نباشد.


به گزارش خبرگزاری فارس سردار سرلشکر میرحسن فیروزآبادی رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه جشنواره مالک اشتر که صبح امروز برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دو سال است که عربستان سعودی مردم و کودکان یمنی را قتل عام می‌کند.


وی با اشاره به تهمت‌هایی که به ایران زده می‌شود گفت اگر ما می‌خواستیم در این موضوع دخالت کنیم همان روز اول برای آنها موشک می‌فرستادیم اما هنر ما این است که ملت‌ها را آموزش می‌دهیم و کار مستشاری می‌کنیم و ملت ها باید از درون قوی شوند.


فیروزآبادی تاکید کرد امروز جمهوری اسلامی ایران حرف اصلی را در منطقه می‌زند و بقیه کشورها که مورد تهاجم ظالمان قرار گرفتند از تجربیات ایران استفاده می‌کنند.


مشاور ویژه فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: عربستان در حدی نیست که بتواند ایران را تهدید کند نه نیروی انسانی اش را دارد نه فرمانده و نه امکانات. آنها می‌خواهند با هواپیماهای آمریکایی و اسرائیلی و خلبانان استیجاری پاکستانی، اماراتی و سودانی ارتش، سپاه و بسیج انقلاب اسلامی را که آمریکا را پشیمان کرده مورد تهاجم قرار دهند؟ 


فیروزآبادی گفت: بوش پسر آماده شده بود و به عراق آمد و به فرماندهان نظامی‌اش دستور حمله به ایران را داد اما آنها گفتند که آیا فکر جواب ایران را کرده‌ای و او را وادار کردند که منصرف شود و به آمریکا برگردد.


وی ادامه داد: ما به دنبال جنگ با هیچ کشور مسلمانی نیستیم اما اگر عربستان سعودی خطایی کرد تنبیهی می‌شود که از عربستان و وهابیت خبری در جهان نباشد. 


فیروزآبادی ادامه داد: اگر لازمه دفاع تهاجم باشد تهاجم می‌کنیم اگر دشمن تهاجم کند قطعا آن را با تهاجم پاسخ می‌دهیم. البته تهاجم پیش دستانه نداریم.


وی خاطرنشان کرد: ما در طراحی دفاعی خود جنگ نامتقارن را دنبال می‌کنیم و این یعنی محاصره نقاط ضعف و قوت دشمن تجهیزات و آموزش‌هایی که بتواند به نقاط قوت و ضعف دشمن حمله کند را تامین کنیم. 


رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ما برای مقابله با توانمندی هوایی دشمنان فرا منطقه‌ای بر روی حوزه موشکی برای مقابله با آنها تاکید کرده‌ایم. البته تقویت نیروی هوایی نیز مدنظر است.


فیروزآبادی اظهار داشت: توان موشکی ایران بازدارنده است و آمریکایی‌ها هم در چند روز اخیر به آن اعتراف کردند. امروز تمام قدرت‌های جهان به دقت عمل و قدرت عملیاتی موشک‌های جمهوری اسلامی اذعان دارند. 


۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن