واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
عضو هیاتمدیره انجمن روابط عمومی ایران گفت: روابط عمومی حرفهای محصول مفهوم بسیار مهم «مسئولیت اجتماعی» است. در واقع رشد مسئولیتپذیری اجتماعی سازمانی و پاسخگویی به علائق، نیازها و انتظارات مخاطبان به حرفهایگرایی شاغلان روابطعمومی منجر شده است. به گزارش سرویس بازار ایسنا، منصور ساعی عضو هیاتمدیره انجمن روابط عمومی ایران، پژوهشگر و مدرس دانشگاه با اشاره به ویژگیهای روابط عمومی حرفهای گفت: زمانی یک روابط عمومی، «روابط عمومی حرفهای» قلمداد میشود که دارای نیروهای انسانی آموزش دیده و متخصص، دارای ساماندهی مناسب تشکیلاتی و مدیریت علمی، دارای نظام سیاستگذاری، برنامهریزی، نقشه و برنامه عمل مشخص است و ضمن رعایت اصول اخلاقی و حرفهای روابطعمومی و احساس مسئولیت در قبال جامعه، پاسخگوی نیازها و انتظارات مخاطبان و شهروندان نیز است و برای نفوذ در افکارعمومی به شکل اصولی با رسانهها ارتباط برقرار میکند.
وی افزود: روابط عمومی حرفهای از طریق فعالیتهای پژوهشی، افکارسنجی و ارتباطات مردمی و اطلاعیابی به ایفای نقش در نظام تصمیمگیری سازمانی و کمک به تصمیمسازی و مشاوره به مدیران میپردازد و با ایجاد تعامل دوسویه بین سازمان و مخاطب به پیگری اثربخشی شیوههای تعامل با مخاطبان پرداخته و با گرایش به سمت مردم در هیأت وکیل مدافع مردم و دادستان ظاهر میشود و به صورت یک نهاد مدنی حامی و پاسدار افکار عمومی است.
این پژوهشگر حوزه ارتباطات و روابط عمومی با اشاره به درک ویژگیها و نیازهای جامعه شبکهای کنونی گفت: درجامعه شبکهای امروز روابط عمومی حرفهای به عنوان تولیدکننده و ارایهکننده خدمات و اطلاعات به مخاطبان و مشتریان خود، مسئولیت سنگینی در شفافسازی ارتباطی و اطلاعاتی و پاسخگویی در برابر مخاطبان، به رسمیت شناختن حق دسترسی مخاطبان به اطلاعات، ایجاد ارتباطات دوسویه و متعامل با مخاطبان و به کارگیری فناوریهای نوین ارتباطات و اطلاعات برعهده دارد.
وی ادامه داد: روابط عمومی حرفهای در جامعه شبکهای به کمک فناوریهای ارتباطی و رسانههای اجتماعی نوین میتواند حضوری قدرتمندتر و موثرتر در سازمان داشته باشد و مدیریت سازمان را در تصمیمگیریها و تدوین استراتژیها در قبال محیط و مخاطبان یاری رساند.
ساعی همچنین با اشاره به اهمیت روابط عمومی حرفهای در مدیریت شهرت و برند سازمانها و شرکتها گفت: در جامعه شبکهای، روابط عمومی حرفهای باید از بهترین ظرفیتها و فرصتها یعنی از رسانههای اجتماعی نوین و دنیای آنلاین برای مدیریت شهرت و برند سازمان استفاده کند تا بتواند ارزش برند خود را در نزد مخاطبان همیشه در دسترس و آنلاین تقویت کند.
چهارمین کنفرانس حرفهایگرایی در روابط عمومی ۱۳ شهریورماه سال جاری با محورهای حرفهایگرایی در روابطعمومی شامل اصول و مبانی، تکنیکهای ارتباطات خلاق، مدیریت تحلیل و پایش افکارعمومی، مدیریت هویت برند و تشریفات نوین برگزار میشود.
علاقهمندان به این کنفرانس میتوانند با مراجعه به سایت دبیرخانه دائمی کنفرانس روابط عمومی و یا تماس با شماره تلفن ۸۸۸۰۷۴۵۳، نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام کنند.
انتهای پیام
شنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۷:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]