تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870499540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علوی: سرویس های اطلاعاتی دنیا به دنبال رمز امنیت ایران هستند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: علوی: سرویس های اطلاعاتی دنیا به دنبال رمز امنیت ایران هستند
وزیر اطلاعات گفت: سرویس های اطلاعاتی دنیا با اعتراف و تعجب از امنیت حاکم بر ایران، به دنبال رمز امنیت جمهوری اسلامی هستند.
به گزارش نامه نیوز، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی روز دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان افزود: امروز همدلی، هماهنگی و فهم مشترک بین دستگاه های موثر در مقوله امنیت شامل وزارت کشور، شورای عالی امنیت ملی، شورای تامین استان ها، سپاه، ارتش، بسیج، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی وجود دارد که این مهم موجب امنیت کشور شده است.
وی با بیان اینکه وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی از نظر جریان های سیاسی یک تشکیلات مستقل است، اظهار کرد: حفظ امنیت کشور موضوع بسیار مهمی است و با ایجاد همدلی بین دستگاه های مرتبط با امنیت ایجاد می شود.

وزیر اطلاعات همچنین با اشاره به اهمیت و جایگاه نماینده ولی فقیه در استان ها گفت: نقش نماینده ولی فقیه و تاثیر وی بر ائمه جمعه استان ، استاندار و فرمانداران تعیین کننده است و چنانچه همدلی میان مجموعه استان حاصل شود، توسعه و پیشرفت نیز محقق می شود.
وی با تاکید بر لزوم حفظ وحدت مسئولان افزود: اختلاف و تفرقه میان مدیران موجب ناامیدی و تضعیف روحیه مردم می شود.

به گفته حجت الاسلام والمسلمین علوی، مردم لرستان قدرشناس هستند و مسئولان باید تمام توان خود را برای خدمت به این استان به کار گیرند.
آیت الله سید احمد میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان و هوشنگ بازوند استاندار لرستان نیز در این نشست خدمات سیستم اطلاعاتی و نعمت امنیت موجود در کشور را ستودند و این مهم را از خدمات ارزشمند سربازان گمنان امام زمان (عج) برشمردند.

** نماینده ولی فقیه در لرستان: دشمنان به اقتدار دستگاه اطلاعاتی ایران معترف هستند
آیت الله سید احمد میرعمادی قدرت امروز وزارت اطلاعات در برخورد با مسائل سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را نعمتی بزرگ دانست و گفت: اقتدار دستگاه اطلاعاتی کار بسیار مهمی است و امروز دشمنان جمهوری اسلامی به این مهم در کشور معترف هستند.
وی با بیان اینکه اعمال و رفتار نیروهای این وزارتخانه مطابق شرع و دین است، افزود: تلاش شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان(عج) در کشور و استان مایه افتخار است.

وی اظهار کرد: امروز بزرگترین افتخار جمهوری اسلامی، تامین امنیت کشور است که دستاوردی بالاتر از آن وجود ندارد.
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد افزود: دشمن و استکبار جهانی توطئه و ترفندهای بسیاری برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی و ایجاد چالش در کشور داشته اند اما جمهوری اسلامی در تامین امنیت مردم سربلند بوده است.

وی گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری، نیروهای اطلاعات چشم بیدار نظام اسلامی هستند که با اعتماد و اطمینان مردم به این مجموعه، موفقیت آن هر روز بیشتر می شود.
وی زحمات و تدبیر وزارت اطلاعات را موجب افتخار دانست و بیان کرد: وزیر اطلاعات از چهره های برجسته کشور می باشد که مراتب علمی و عملی را با جهاد و تلاش خود کسب کرده است.
وی همچنین با تاکید بر حفظ وحدت مسئولان استان لرستان گفت: چنانچه امنیت و معیشت مردم تامین شود، سایر جنبه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه نیز مطلوب خواهند بود.

نماینده ولی فقیه در لرستان اظهار کرد: با توجه به شعار سال به نام اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل، اقدامات جهشی در استان لرستان آغاز شده و فعالیت های ارزشمندی در دست اجرا است.
وی افزود: با این اقدامات، مردم امیدوار شده اند و حضور چشمگیر آنان در صحنه های مختلف از جمله نمازجمعه، مراسم معنوی و رویدادهای سیاسی بیانگر این موضوع است.


منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
وزیر اطلاعات: دانشجویان را با استدلال و منطق اقناع کنیم/ تحقیر انسان‌ها موجب بی‌نظمی در جامعه می‌شود
علوی:پرهیز از برخوردهای سلبی باعث آرامش در دانشگاه ها شد
روحانی اواخر ماه جاری میلادی به آلمان می رود



۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن