تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869603299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیویورک تایمز از هیلاری کلینتون پشتیبانی می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: "نیویورک تایمز" از هیلاری کلینتون پشتیبانی می‌کند
روزنامه معتبر و مشهور آمریکایی "نیویورک تایمز" شش هفته قبل از آغاز انتخابات ریاست جمهوری در این کشور پشتیبانی از هیلری کلینتون، نامزد حزب دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رسما آغاز کرد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از دویچه وله، روزنامه معتبر و مشهور آمریکایی "نیویورک تایمز" شش هفته قبل از آغاز انتخابات ریاست جمهوری در این کشور پشتیبانی از هیلری کلینتون، نامزد حزب دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رسما آغاز کرد.

در آمریکا، خلاف آلمان، این امر غیرعادی نیست که روزنامه‌ای قبل از انتخابات ریاست جمهوری به طور رسمی از یکی از نامزدها طرفداری کند. اکنون روزنامه آمریکایی "نیویورک تایمز" که روزنامه‌ای با مواضع چپ و لیبرال شمرده می‌شود، شش هفته قبل از شروع انتخابات پشتیبانی از هیلری کلینتون، نامزد حزب دمکرات را آغاز کرده است.

"کلینتون به نسبت ترامپ واجد شرایط بهتری است"

هیئت تحریریه روزنامه آنلاین "نیویورک تایمز" در بخش نظرهای این روزنامه که مورد علاقه بسیار خوانندگان است، نوشته که هیلری کلینتون تجاربی چندین‌ساله و ایده‌های عملی فراوانی در رهبری کشور دارد.

در ادامه نظر هیئت تحریریه "نیویورک تایمز" آمده است که وزیر خارجه پیشین آمریکا یکی از مصمم‌ترین سیاست‌مدارن نسل خود است و به خاطر فعالیت‌اش به عنوان وزیر امور خارجه این کشور واجد شرایط بیشتری برای پست ریاست جمهوری است تا دونالد ترامپ، رقیب او از حزب جمهوری‌خواه.

در این نوشته در باره ترامپ آمده است که او تاکنون تنها قول‌های بسیاری داده، اما هیچ مطلب مشخصی در باره خود و برنامه‌هایش اعلام نکرده است.

هیئت تحریریه در انتها وعده داده است که به زودی مقاله‌ای در این باره در روزنامه منتشر خواهد کرد و در آن شرح خواهد داد که چرا دونالد ترامپ "بدترین نامزدی است که حزبی بزرگ در تاریخ مدرن معرفی کرده است".

نخستین دوئل تلویزیونی کلینتون و ترامپ

نخستین مناظره تلویزیونی کلینتون و ترامپ قرار است روز دوشنبه (۵ مهر / ۲۶ سپتامبر) برگزار شود. این مناظره ۹۰ دقیقه‌ای در دانشگاه هوفسترا در ایالت نیویورک برگزار می‌شود و قرار است به موضوع‌هایی چون شرایط اقتصادی، مبارزه با تروریسم و آینده آمریکا بپردازد.

مناظره تلویزیونی دو نامزد پست ریاست جمهوری آمریکا اما پیش از شروع نخستین مشکلات خود را بروز داده است. دونالد ترامپ اعلام کرده است در صورتی که مخالف او مارک کیوبن، در حمایت از خانم کلینتون در این مناظره حضور یابد او هم در در نظر دارد یکی از معشوقه‌های بیل کلینتون، رئیس جمهوری پیشین آمریکا و همسر خانم کلینتون، را با خود به همراه بیاورد.

مارک کیوبن، از سرمایه‌داران مشهور و از میلیاردرهای نسل جدید آمریکاست. کیوبن که مخالف جدی دونالد ترامپ است، زبانی تند و شخصیتی جنجالی دارد و از خانم کلینتون حمایت می‌کند.

ترامپ در توییتر نوشته است اگر قرار باشد کیوبن در صف اول مناظره تلویزیونی حاضر باشد، او نیز شاید جنیفر فلاورز را در این مناظره تلویزیونی پهلوی خود بنشاند. خانم فلاورز در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۱۹۹۲ چندین سال با بیل کلینتون، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، رابطه‌ای عاشقانه داشت.

بیل کلینتون ابتدا این رابطه را انکار می‌کرد، اما در سال ۱۹۹۸ سرانجام اعتراف کرد که رابطه‌ای جنسی میان او و خانم فلاورز وجود داشته است.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز هشتم نوامبر برگزار می‌شود. نظرسنجی "رویترز" و انستیتوی ایپسوس (IPSOS) نشان می‌دهند که خانم کلینتون تاکنون درصد آرای بیشتری را به خود اختصاص خواهد داد.

برمبنای این نظرسنجی خانم کلینتون در حال حاضر ۴۱ درصد آرا و دونالد ترامپ ۳۷ درصد آرا را به دست خواهند آورد. اما هنوز ۲۲ درصد واجدان شرایط رای دهی در آمریکا مرددند که رای خود را به چه نامزدی بدهند.






۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن