تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867259045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنگ ایران و عربستان در توییتر


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: جنگ ایران و عربستان در توییتر
مدت‌هاست که ایران و عربستان درگیر یک جنگ نیابتی هستند، جنگی که برای افزایش تسلط‌شان در خاورمیانه و جهان اسلام است و گستره‌ای از سوریه تا یمن را در بر می‌گیرد. اما در طول چند هفته اخیر جنگ میان این دو کشور از میدان نبرد در سوریه و یمن به فضای مجازی و نبردهای توئیتری کشانده شده است. هر دو کشور می گویند که طرف مقابل حامی تروریسم و عامل بر هم خوردن ثبات در منطقه است.
به گزارش نامه نیوز، وکس نوشت: مدت‌هاست که ایران و عربستان درگیر یک جنگ نیابتی هستند، جنگی که برای افزایش تسلط‌شان در خاورمیانه و جهان اسلام است و گستره‌ای از سوریه تا یمن را در بر می‌گیرد. اما در طول چند هفته اخیر جنگ میان این دو کشور از میدان نبرد در سوریه و یمن به فضای مجازی و نبردهای توئیتری کشانده شده است. هر دو کشور می گویند که طرف مقابل حامی تروریسم و عامل بر هم خوردن ثبات در منطقه است. 


اخیرا، نیویورک تایمز سرمقاله‌ای جنجالی که توسط محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران نوشته‌شده بود را منتشر کرد که در آن دیپلمات ارشد تهران استدلال می‌کند که وهابیت عامل اصلی خشونت در خاورمیانه است و این ایدئولوژی افراطی توسط عربستان سعودی ترویج می‌شود. ظریف در این مقاله می‌نویسد بدترین خونریزی‌ها در منطقه، توسط وهابی‌ها صورت می‌گیرد. در پاسخ به این سرمقاله ظریف، حساب توئیتر سفارت عربستان در آمریکا چند اینفوگراف منتشر کرد که در آن‌ها ایران به‌عنوان عامل خونریزی در خاورمیانه معرفی‌شده بود.


در مراسم حج سال گذشته در عربستان سعودی 2400 نفر از مسلمانانی که در این مراسم شرکت کرده بودند به دلیل ضعف در مدیریت کشته شدند که 460 نفر از آن‌ها ایرانی بودند. رهبر معظم ایران آیت‌الله خامنه‌ای در واکنشی سریع اظهار داشت: دولت عربستان موظف به قبول مسئولیت سنگین خود در این حادثه تلخ است و باید تعهدات خود را مطابق با قانون بپذیرد چراکه سوء مدیریت و اقدامات نامناسبی که در پشت این فاجعه بودند عامل اصلی این حادثه تلخ بوده است. ایران همچنین پس از وقوع این حادثه سه روز عزای عمومی اعلام کرد.


امسال، مفتی اعظم عربستان مدعی شد که ایرانی‌ها مسلمان نیستند، آن‌ها فرزندان مغ‌ها و آتش پرستند و به همین دلیل مدام به دشمنی با مسلمانان به‌خصوص اهل‌سنت می‌پردازند.


در ادامه این کشمکش‌ها زائران ایرانی در مراسم حج امسال حضور نیافتند اما عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان، در یک کنفرانس خبری با همتای انگلیسی خود، فیلیپ هاموند گفت که عربستان هیچ کشور مسلمانی را از حضور در مراسم حج محروم نمی‌کند و دلیل عدم حضور زائران ایرانی این است که ایران حاضر نشد که توافق‌نامه امنیتی میان دو کشور را برای حج امسال امضا کند. در همین گیرودار بود که سرمقاله ظریف در نیویورک تایمز منتشر شد.


کامرون گلن از مرکز بین‌المللی وودرو ویلسون در مقاله‌ای در ژانویه 2016 نوشت: در ایران، حکومت دینی به‌شدت نظام پادشاهی را رد می‌کند. در سال 1979، آیت‌الله {امام} روح‌الله خمینی برای سرنگونی رژیم پهلوی و باقی حکومت‌های طرفدار آمریکا در خلیج‌فارس به پا خواست، عربستان سعودی از جمله همین نظام‌های سلطنتی است. از سوی دیگر ایران مدل دیگری از حکومت اسلامی را پیاده کرد که شامل انتخابات و با سیستم حکومت عربستان به‌کلی متفاوت است، از همین جهت به‌سختی نوع حکومت عربستان را به چالش کشیده است.


ایران در این سال‌ها تلاش کرد تا خود را به‌عنوان تنها دولت واقعی اسلامی به تصویر بکشد و سال‌هاست که می گوید عربستان توان کافی برای اجرای مراسم حج را ندارد، از سوی دیگر سعودی‌ها به‌شدت از این مسئله خشمگین هستند، به همین علت پس از حادثه منا بهانه لازم برای درگیری بیشتر میان دو کشور فراهم آمد.


عربستان سعودی ایران را متهم به حمایت از گروه‌های تروریستی در سراسر جهان می‌کند درعین‌حال آن‌ها فراموش کرده‌اند که دولت عربستان خود به‌تازگی اعتراف کرده است که برای مدتی طولانی به گروه‌های افراطی سنی در سراسر خاورمیانه کمک مالی ارسال کرده است. آن‌ها همچنین ادعا می‌کنند که ایران و یا عواملش برای حملات تروریستی در سراسر جهان محکوم‌شده‌اند اما به‌راحتی فراموش می‌کنند که اسامه بن‌لادن و 15 نفر از 19 هواپیماربای حادثه 11 سپتامبر از شهروندان عربستان سعودی بوده‌اند.


منبع: انتخاب

مطالب مرتبط
عربستان، اطلاعات فاجعه منا را پاک کرد!
ولید المعلم:سوریه به نیابت از جهان باتروریسم میجنگد
افشای نامه‌های شارون و ملک عبدالله
جنگ قدرت در قصر پادشاهی عربستان



۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن