واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عضو جامعه روحانیت: نقد در تریبونها باید با هدف خیرخواهی باشد نه انتقامگیری و عیبجویی
استاد حوزه علمیه قم گفت: اگر نقدی در یک تریبون مطرح میشود باید هدف اصلاح و خیرخواهی باشد نه انتقام گیری، عیب یابی و عیب جویی.
آفتابنیوز : حجت الاسلام والمسلمین سید رضا اکرمی خاطرنشان کرد: اشکال کار برخی از ما این است که در موارد مبانی و برخی نصوص دینی کمبود داریم ناگزیردر سخنرانی های خود به این طرف وآن طرف می پریم.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: تاریخ عاشورا سرشار از مفاهیم، پندها و تذکرهای فراوان است و اگر کسی آن را درست مطالعه کند دست وی در تبلیغ و سخنرانی پر خواهد بود، چرا که امام حسین (ع) گنجینه ای از آیات قرآن کریم، بیانات پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) را به تصویر کشیده است.
اکرمی بیان داشت: باید موضوع امام حسین (ع) از سوی مبلغان دینی مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد و فلسفه قیام ایشان به خوبی در ماه محرم برای مردم تبیین شود.
وی بیان داشت: ما در آستانه پیروزی انقلاب شعار "به نام خدا، قرآن و خمینی" را داشتیم که در تاسوعا وعاشورا این شعار را نیز سر می دادیم و اکنون هم جایگاه دارد که هم به قرآن تمسک جوییم و هم به امام حسین (ع) به عنوان عترت پیامبر اکرم(ص)، و امام راحل به عنوان بنیانگذار انقلاب اسلامی بها دهیم.
اکرمی خاطرنشان کرد: امام راحل می فرمودند، ولایت فقیه را پشتیبان خود قرار دهید تا آسیبی بر شما وارد نشود و یا میفرمودند، عاشورا را زنده نگه دارید تا انقلاب اسلامی بماند.
وی با بیان اینکه سیاست ما عین دیانت ما می باشد، گفت: باید در زمینه مسائل سیاسی اگر در تریبون ها چیزی را مطرح میکنیم ابتدا خود اهل مطالعه، تحقیق و تجربه باشیم و در مرحله بعد اگر نقد و انتقادی داریم همراه آن پیشنهاد و راهکار به صورت منصفانه باشد.
اکرمی گفت: اگر نقدی در یک تریبون مطرح می شود باید هدف اصلاح و خیرخواهی باشد نه انتقام گیری، عیب یابی و عیب جویی، مثلا اگر می خواهیم بگوییم این روش بد است روش جایگزین را هم معرفی کنیم و کوشش ما نیز در مسائل اصلی باشد نه حاشیه ها.
استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: رهبر معظم انقلاب، سال جاری را سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری کرده و اگرکسی دراین زمینه حرفی دارد باید بگوید چگونه در زمینه نقدینگی، صرفه جویی و بهره وری از منابع و... عمل کنیم و راهکار ارائه دهد.
این فعال سیاسی گفت: نیت افراد در نقد باید خیرخواهانه باشد، اگر کسی بخواهد فقط عیب گیری و کینه توزی کند و تنها اشکال بگیرد راه به جایی نمی بریم.
اکرمی بیان داشت: کسی که در مقام نقد کننده قرار می گیرد باید اطلاعات دقیق از مسائل مختلف داشته و اهل مطالعه، پرسش و تحقیق باشد نه اینکه هر کسی بخواهد در این وادی وارد شود.
۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]