واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
آیت الله مکارم: عربستان سعودی و مذهب جعلی وهابیت، زادگاه تروریسم است
روز نو : آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید با اشاره به اینکه عربستان سعودی و مذهب جعلی وهابیت زادگاه تروریسم هستند، گفت: وهابیت ننگین باعث کشتار، ویرانی و خرابی در جهان و منطقه است و علمای شیعه و سنی در کنگره تکفیری ها روی این مساله تاکید دارند.
به گزارش ایرنا، وی در محفل شاعران آئینی استان قم که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، از شاعران جوان خواست که در مورد ماهیت جریان های تکفیری و تروریست ها، شعرهای بیشتری را بسرایند تا مردم با ماهیت این گروه های تروریستی بیشتر آشنا شوند.
وی ادامه داد: گروه های تروریستی و جریان های تکفیری در حال زوال هستند، ما کتاب هایی از منابع مختلف از مدارس و کتاب ها و ... جمع کردیم که نشان می دهد پایگاه آنها وهابیت و عربستان است.
این مرجع تقلید تاکید کرد: وهابیت ننگین باعث کشتار، ویرانی و خرابی در جهان و منطقه است و علمای شیعه و سنی در کنگره تکفیری ها روی این مساله تاکید کردند و این مساله نیز باید در قالب اشعار بیان شود.
آیت الله مکارم شیرازی همچنین از شاعران آیینی درخواست کرد، در شعرهای خود در مورد عرفان های صحیح و تفاوت آن با عرفان های کاذب نیز شعر بسرایند تا مردم فریب افراد شیاد را نخورند.
وی ادامه داد: شاعران همچنین در مورد یمن، بحرین و مدافعان حرم، جبهه مقاومت، امر به معروف و نهی از منکر نیز شعرهایی را بسرایند.
وی با اشاره به اینکه عصر کنونی، دوره شکوفایی شعر آئینی است، گفت: قرائت شعرهایی با محتوای عالی و ارزشی، نشان می دهد و فصل تازه ای از شعر آئینی در زمان ما آغاز شده که با دوران های گذشته متفاوت بوده و این از برکات انقلاب اسلامی است.
وی اشاره به نگاه قرآن کریم به شاعران ونوع شاعر مذموم و ممدوح، گفت: گروه اول افرادی هستند که شعر آنها بدون هدف بوده و تنها دنبال هنرنمایی هستند و به هر چیزی که خود می گویند عمل نمی کنند و اینها مذموم قرآن هستند.
وی افزود: اما گروه دوم شاعران ممدوحی هستند که علاوه بر به یاد خداوند بودن، دارای ایمان و عمل صالح بوده و با ظلم ظالمان نیز مبارزه می کردند و تسلیم ظلم نمی شوند، این گروه مورد تایید قران می باشند.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: گاهی یک شعر در سرنوشت جوامع بشری کار یک کتاب مهم را انجام می دهد و به تعبیر پیامبر اسلام (ص)، صادقانه ترین شعر آن است که انسان را به یاد خداوند بیندازد.
وی اظهار داشت: در زمان ائمه شاعران خوبی بودند و کتاب الغدیر روز اول شعر الغدیر بود و بسیاری از شاعران واقعه غدیر را در شعرهای خود به کار بردند، گاهی یک بیت شعر گروه هایی را تکان می دهد و می تواند حادثه ساز باشد.
وی گفت: ذوق شعری وقتی با اعتقادات خوب مذهبی تلفیق شود جلوه های آن بسیار درخشان خواهد بود و امروزشعر شاعران قمی این ذوق شعری و تلفیق آن با اعتقادات دینی مشاهده می شود.
این مرجع تقلید با اشاره به خاطراتی از دوران طلبگی خود، شهید بهشتی و امام موسی صدر و اشعاری که بین خود و شهید بهشتی رد و بدل شد، گفت: با شهید بهشتی و امام موسی صدر هم مباحثه بودیم و شهید بهشتی در مورد اصفهان شعرهایی سرود و از اصفهان نصف جهان و زاینده رود خواند و بنده هم در مقابل ایشان شعری در وصف شیراز را سرودم.
آیت الله مکارم شیرازی متن کامل شعر شهید بهشتی و شعر خود را نیز قرائت کرد و یاد و خاطره شهید بهشتی و امام موسی صدر را گرامی داشت.
محمد علی مجاهدی پدر شعر آئینی کشورنیز در این دیدار گفت: قلمرو موضوعی شعر آینی منحصر به مقتل وماتم نیست بلکه موضوعاتی مانند توحید، معاد، نبوت، حکمت، بصیرت، خودسازی، اعتراض به وضعیت حاکم بر جهان اسلام و دفاع از کیان و اعتبار فرهنگ شیعه و ... در مجموعه شعر آیینی جای می گیرد.
وی ادامه داد: شاعران قمی توانستند رسالت خود را در احیای معارف اسلامی در قالب شعر آینیی انجام داده و به لایه های پنهان و دور از دسترس شاعران پیشین، دست پیدا کنند و ارزش های مکتب اهل بیت را بیان می کنند.
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]