واضح آرشیو وب فارسی:مهر: با یادی از مدافعان حرم
جشنواره عکس میلاد برگزیدگانش را شناخت/ تجلیل از معمار برج میلاد
شناسهٔ خبر: 3776305 - جمعه ۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴
هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی
.jwplayer{ display: inline-block; } اختتامیه دومین جشنواره بین المللی عکس برج میلاد تهران در حالی برگزار شد که لوح تقدیر شهردار تهران توسط جمشید مشایخی به محمدرضا حافظی طراح برج میلاد اهدا شد. به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته یکم مهرماه اختتامیه دومین جشنواره بین المللی عکس برج میلاد تهران با حضور چهره هایی چون جمشید مشایخی، علی مرادخانی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجتبی عبدالهی معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، مسعود فروتن، منصور ضابطیان، لاله اسکندری، فرزاد موتمن، گلاره عباسی، مسعود زنده روح کرمانی، رضا درستکار، افشین شاهرودی، علی درویش پور مدیر عامل برج میلاد و.... برگزار شد تا نفرات برگزیده این مسابقه در دو بخش عکس با دوربین تلفن همراه و عکس با تجهیزات حرفه ای اهدا شود. اجرای این مراسم را که با یک ساعت تاخیر در ساعت ۱۹:۳۰ آغاز شد، امیر حسین مدرس به عهده داشت و در ابتدای مراسم حامد رهنما با خوشامدگویی به حاضران، آنها را به دیدن کلیپ تصویری که درباره این جشنواره آماده شده بود دعوت کرد. در این کلیپ تصویری علی درویش پور مدیر عامل برج میلاد، این برج را نشانه توان و هنر ایرانیان دانست. برجی که با تلاش تعداد زیادی معمار و مهندس عمران و مخابرات و .... به سرانجام رسیده است. وی گفت: برج میلاد امروز میزبان مهمانان ایرانی و خارجی بسیاری است و رسالت های متنوعی از گردشگری تا برگزاری جشنواره ها و همایش ها و همچنین کاربرد برج مخابراتی را داراست. برگزاری جشنواره عکس برج میلاد بهانه ای است برای ثبت این نشانه پایتخت در دفتر خاطرات ذهنمان و یادآوری ارزش های آن.
در ادامه این کلیپ اعلام فراخوان این مسابقه از برنامه های مختلف تلویزیونی چون خندوانه، برنامه هفت و برنامه ۱۰۰ برگ، پای رامبد جوان، بهروز افخمی و منصور ضابطیان را هم به مراسم باز کرد. این جشنواره که با شعار «ما می توانیم» برگزار شد در فراخوان خود از مردم خواسته بود از این برج ۴۳۵ متری عکس ارسال کنند و در نهایت این عکس ها توسط اسماعیل عباسی، ابراهیم حقیقی، مسعود زنده روح کرمانی، ساتیار امامی و وحید سالمی طی ۲ روز به طور فشرده داوری شد. به گفته دبیر جشنواره، طی ۴۸ روز اعلام فراخوان این جشنواره بیش از ۵ هزار عکس به دبیرخانه رسید. در ادامه مراسم بیانیه هیات داوران قرائت شد تا ورودی باشد به معرفی برگزیدگان. در این بیانیه به مواردی چون ارسال عکس هایی با دوربین تلفن همراه به بخش مسابقه با تجهیزات حرفه ای و بالاعکس و حذف این عکس ها از دور مسابقه، ارسال عکس هایی از اینترنت و ارسال به مسابقه و حذف این موارد از دور مسابقه، نادیده گرفتن بخش های درونی برج و تمرکز عکاسان به نمای برج و ذکر این نکته که نوآوری در بخش تلفن همراه بیش از عکاسی با تجهیزات پیشرفته بود اشاره شده بود. در ادامه مراسم با پخش کلیپی از روند ساخته شدن برج میلاد، محمدرضا حافظی معمار اصلی این برج با بیان سخنانی به اهمیت و ارزش این برج پرداخت و گفت: این بنا حاصل دسترنج گروه کثیری از مهندسان برجسته است. ما شاهکارهایی در معماری چون گنبد سلطانیه و گنبد قابوس را داریم. همواره استادان گفته اند معماری ای متعالی است که بتواند با مردم پیوند ایجاد کند. خوشحالم وقتی شنیدم برج میلاد تهران تنها در ایام نوروز ۷۰۰ هزار نفر بازدیدکننده داشته است در حالیکه این برج برای بازدید سالانه یک و نیم میلیون نفر طراحی شده بود. به گمانم اگر مردم این برج را دوست دارند ما در ساخت آن موفق بوده ایم.
در ادامه مجتبی عبدالهی، علی مرادخانی، جمشید مشایخی و علی درویش پور لوح تقدیر شهردار تهران را به محمدرضا حافظی اهدا کردند. در این مراسم رضا درستکار که برای اهدای جوایز برگزیدگان مسابقه روی صحنه آمده بود از حاضران خواست به پاس زحمات کسانی که این برج را که نماد ایستادگی است ساختند و شعار ما می توانیم را عملی کردند و همچنین شهدا، جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس چند لحظه سرپا برای تشویق بیاستند. احسان باقری مدیر خانه عکاسان حوزه هنری نیز در این مراسم یاد شهدای مدافع حرم را زنده کرد. بخش بعدی مراسم پخش کلیپی بود که در آن چهره هایی چون فرزاد موتمن، مهدی پاکدل، شبنم مقدمی، کوروش تهامی، اشکان خطیبی، کیمیا علیزاده، خسرو معتضد، امیر اثباتی و.... از برج میلاد گفتند و از آن به عنوان قطب نمای شهر، نشانه ای مدرن برای پایتخت، نشانه حکمت و همت (اشاره تلویحی به قرار گرفتن برج در میانه دو بزرگراه حکیم و همت و معنای این دو لغت) یاد کردند. در ادامه لوح تقدیر شهردار تهران به حسن قائدی به عنوان عکاس برتر شهدای مدافع حرم تقدیم شد. قائدی در این مراسم گفت: وقتی در سوریه و عراق عکاسی می کردم احساس کردم عکاسان هشت سال دفاع مقدس ما با آن سن کم و تجهیزات قدیمی خود چه کار سختی در آن دوران انجام دادند. من صمیمانه دستشان را می بوسم. وی ادامه داد: نکته دیگری که می خواهم به همه شما بگویم این است که قدر امنیتی را که در کشور حاکم است بدانید. دور تا دور ما پر از انبار مهمات است و رزمندگانی امروز خارج از مرزها جانشان را می گذارند تا مطمئن باشند حتی یک فشنگ هم به سمت ما شلیک نمی شود. همزمان با تقدیر از حسن قائدی از خانواده شهید تقی ارغوانی به عنوان اولین شهید مدافع حرم شهرداری تهران نیز تجلیل شد. اجرای ویژه کنسرت علی زندوکیلی خواننده سنتی از ویژه برنامه های جشن اختتامیه جشنواره عکس برج میلاد بود.
در پایان برگزیدگان دومین جشنواره بین المللی عکس برج میلاد به شرح زیر اعلام شد: بخش عکاسی با تلفن همراه:
مقام اول: مانا حجازی ( عکس او برج میلاد را از پشت پرده های اتاقی در پیچ و تاب تکان خوردن پرده نشان می داد) مقام دوم: زهرا غفوریان( عکس وی برج میلاد را از نگاه راننده خانمی که در یکی از اتوبان های اطراف برج در حال رانندگی است نشان می داد) در این بخش از آریان نوبخت و مهدی عباسی تقدیر شد. مقام سوم: مصطفی وثوقی کیا (عکس وی تصویری از برج میلاد را نشان می داد که در پس زمینه آن توفان به برج نزدیک می شد) در این بخش از پریسا یزدی تقدیر شد. بخش عکاسی با تجهیزات حرفه ای: مقام اول: سید علیرضا تارا (او برج میلاد را از بالای ابرها و در حالیکه تنها بخش برج آن مشخص بود به تصویر کشیده بود و عکسش با شعار «برج میلاد آسمان را نزدیک کرده است» همخوانی داشت) مقام دوم: محسن جعفری ( برج میلاد را در شب نشان می داد در حالیکه چراغ های برج در شب در کنار روشنایی چراغ خانه های دیگری در همسایگی خود نشان از شب زنده داری برج می داد) در این بخش از حسین قربانی تقدیر شد. مقام سوم: سهیل زند آذر (عکسی سیاه و سفید که در حالی برج میلاد را در پس زمینه نشان می داد که فلوکس واگنی قدیمی در پیش زمینه به چشم می خورد) در این بخش از علی شریف و شهرام شهابی تقدیر شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]