تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس كار نيكى انجام دهد ده برابر آن پاداش دارد و از جمله آنها سه روز روزه در هر ماه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817227964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

والدین بیماری صرع فرزندشان را پنهان نکنند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 والدین بیماری صرع فرزندشان را پنهان نکنند
والدین بیماری صرع فرزندشان را پنهان نکنند معاون انجمن صرع ایران تاکید کرد: والدین نباید بیماری «صرع» فرزندشان را پنهان کنند.


به گزارش فرهنگ نیوز،دکتر غلامرضا زمانی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان با توجه به شرایط کودکان مبتلا به صرع در مراکز آموزشی، گفت: کودکان مبتلا به صرع دو گروه هستند، برخی اشکالات ساختاری مغز و بیماری‌های زمینه‌ای دارند که عامل ایجاد صرع است و کودک را با معلولیت ذهنی یا جسمی روبه‌رو ساخته و امکان یادگیری و آموزش در مراکز عادی همراه با سایر کودکان را مانع می‌شود. این گروه افرادی هستند که براساس تشخیص پزشک به مراکز توانبخشی یا مدارس ویژه خاص کودکان کم توان یا دیر آموز ارجاع می‌شوند.

وی افزود: در خصوص  گروهی از کودکان مبتلا به صرع که از شرایط جسمی و سلامت و ضریب هوشی معمولی برخوردار هستند هیچگونه محدودیت و ممنوعیت جهت حضور در مراکز آموزشی عادی وجود ندارد و همچون سایر کودکان لازم است نشاط و کیفیت زندگی آنها مورد توجه قرار گیرد.

زمانی با تاکید بر اینکه مدرسه باید از صرع دانش آموز مطلع باشد، عنوان کرد: اگر والدین از مدرسه و اولیای آن انتظار اقدام مناسب در موارد ضروری و اضطرار را دارند، لازم است اولیای مدرسه پیش بینی و آمادگی لازم برای این کار را داشته باشند.  بر همین اساس در پرونده سلامت کودک به بیماری زمینه‌ای، داروهای مصرفی، مراقبت‌های  موجود و محدودیت‌های ورزشی کودک اشاره می‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: از کودک باید با توجه به سن خودش انتظار داشت؛  هرچه سن او کمتر باشد، مسئولیت والدین و اولیای مدرسه در این رابطه بیشتر می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نباید بیماری کودک پنهان شود، اظهار کرد: والدین یا کودک نباید از وجود این بیماری شرمنده باشند؛ چرا که همچون سایر بیماری‌ها فرد آن را انتخاب نکرده و دیدگاه پزشکی نسبت به آن و توجه به کیفیت زندگی این کودکان باید مورد توجه قرار گیرد. همچنین باورهای غلط در دیدگاه جامعه یا اولیای مدرسه را باید از طریق آموزش مرتفع کرد.

به گفته زمانی، لازم است کودک خواب شبانه کافی و استراحت مناسب داشته باشد تا تمرکز و احتمال عود حمله وی کاهش یابد.

  این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان با بیان اینکه داروهای کودک باید به صورت منظم و طبق تجویز پزشک مصرف شود، ادامه داد: ورزش، فعالیت و بازی کودک ممنوعیت ندارد، به همین دلیل ورزش‌های رقابتی و خسته کننده توصیه نمی‌شود. از طرفی به دلایل ایمنی لازم است از ورزش‌هایی که در ارتفاع انجام می‌شود یا شنا و شیرجه خصوصا در آب‌های عمیق اجتناب شود.

وی با تاکید براینکه هنگامی که کودک به دستشویی و حمام می‌رود درب را روی خود قفل نکند، یادآور شد: این کودکان باید از گرمازدگی، کم آبی بدن (خصوصا در هنگام ورزش) با مصرف نوشیدنی و مایعات پیشگیری کنند.  از آنجا که ممکن است پزشک متخصص هنگام ویزیت کودک به غیر از دارو درمانی، وقت کافی برای ارائه اطلاعات کامل در مورد پیشگیری از بروز مجدد تشنج در کودکان را نداشته باشد، این عزیزان می‌توانند با مراجعه به انجمن صرع ایران به شماره تماس 3-88463271 آموزش و مشاوره‌های لازم را دریافت کنند.
 

منبع: ایسنا


95/7/1 - 13:05 - 2016-9-22 13:05:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن