تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867594603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیدار روحانی با نخست وزیر ژاپن


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

رییس جمهوری اسلامی ایران در دیدار نخست وزیر ژاپن با ابراز خرسندی از توسعه روابط تهران - توکیو در سالهای اخیر تصریح کرد که پسابرجام فرصت مناسبی برای رساندن سطح همکاری های دو کشور به شرایط مطلوب است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی در این دیدار که شامگاه چهارشنبه به وقت نیویورک و در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد، اظهارداشت که آماده ایم نقشه راه مناسبات اقتصادی مشترک طی دهسال آینده را تدوین کنیم.

روحانی با اشاره به توافقات انجام شده در سفر وزیر اقتصاد کشورمان به توکیو، گفت: برای تسریع در اجرای توافقات بانکی اعتباری، نیازمند تلاش مشترک هستیم و ضروری است بانکهای ژاپنی برای تامین نیازهای مربوط به مناسبات اقتصادی فعال شوند.

رییس جمهوری با استقبال از سرمایه گذاری و همکاری های مشترک در حوزه فناوری از جمله حوزه بهداشت و درمان و فعالیت های علمی و محیط زیست، افزود: اکنون این فرصت مهیا است که توکیو مانند گذشته در بخش انرژی ایران سرمایه گذاری کند.

روحانی در ادامه با اشاره به اینکه "همواره معتقد بوده ایم که سلاح هسته ای امنیت ایجاد نمی کند و در همین راستا برای اولین بار پیشنهاد خاورمیانه عاری از تسلیحات اتمی را مطرح کرده ایم" ، گفت: ایران و ژاپن هر دو قربانی تسلیحات کشتار جمعی هستند و از جهان عاری از سلاح های هسته ای حمایت می کنیم.

رییس جمهوری سپس به موضوع تروریسم و خطرات آن برای منطقه و جهان اشاره کرد و اظهارداشت: ایران سد دفاعی منطقه در برابر تروریسم و داعش بوده است.

روحانی همچنین تاکید کرد که در کنار مبارزه با تروریستها، آتش بس پایدار و کمک های انسان دوستانه مهمترین اولویت ها در خصوص سوریه و یمن است.

نخست وزیر ژاپن نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از دیدار مجدد با رییس جمهوری کشورمان ، اظهارداشت : ژاپن قدردان رویکرد ایران در تعامل سازنده با جامعه بین المللی است و در جهت توسعه مناسبات در حوزه های متنوع تلاش می کند.

"شینزوا آبه " با تاکید بر ضرورت توسعه بیش از پیش سطح همکاری های تهران - توکیو ، گفت: آرزو می کنم روابط اقتصادی دو کشور را به بالاترین سطح ممکن برسانیم و در همین راستا نیز همکاری های دو کشور در حوزه محیط زیست و ایمنی فعالیت های صلح آمیز هسته ای ادامه دارد.

وی با بیان اینکه توکیو از ارتباط بانکی و همکاری شرکتهای ژاپنی با بخش خصوصی ایران حمایت می کند ،  تصریح کرد: از ابتکار شما استقبال می کنم و دستور می دهم تا تدوین نقشه راه همکاری بلند مدت دهساله توکیو و تهران در دستور کار قرار گیرد.

نخست وزیر ژاپن به نقش موثر و سازنده ایران در تامین ثبات و امنیت منطقه اشاره و تاکید کرد که امیدوارم ایران به تلاش های سازنده خود در این راستا ادامه دهد.



۰۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن