تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868610330




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم استان خوزستان پاسخ آل سعود را می‌دهند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح چهارشنبه 31 شهریور95، در مراسم رژه نیروهای مسلح و آغاز هفته دفاع مقدس در شهرستان اهواز، گفت: امیدواریم که اقتدار نیروهای مسلح ما، از وقوع هر جنگ دیگری جلوگیری کند.


به گزارش «پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر محسن رضایی»، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم آغاز هفته دفاع مقدس در بلوار قدس اهواز گفت: ایام هفته دفاع مقدس که ایام بازگشت اقتدار ملت ایران است را به همه برادران و خواهرانم، مخصوصاً مردم فداکار استان خوزستان و به‌ویژه نیروهای مسلح استان تبریک می‌گویم. همچنین عید غدیر خم، عید تکمیل دین و اتمام نعمت الهی را به همه مؤمنین واقعی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. امروز اگر نگاهی به جهان اسلام داشته باشیم، متوجه خلأ رهبری در دولت‌های اسلامی می‌شویم. همه این نشانه‌ها حکایت از اهمیت آیات شریفی دارد که در آخرین روزهای حیات پیامبر(ص) نازل شد؛ مبنی بر معرفی ولی و جانشین رسول‌الله، تا هدایت جامعه ادامه پیدا کند. این امر، امکان‌پذیر نبود مگر با معرفی انسان صالحی که در وجود حضرت علی بن ابیطالب بروز یافته بود و صالحانی که رهبری جامعه اسلامی را بر عهده بگیرند. امروز می‌بینیم که عدم عمل مسلمین به این واجب الهی و وصیت پیامبر، چه خسرانی را در پی داشته است اما به حمدالله در ایران اسلامی، ملت با بصیرت ما، با تبعیت از واقعه غدیر و عمل به دستورات ائمه طاهرین، در جهان بشریت، سربلند می‌درخشد و این امنیت نشان عظمت ملت ماست.


مردم استان خوزستان پاسخ آل سعود را می‌دهند


فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: اگر امنیت نباشد هیچ‌چیزی نخواهد بود. پیشرفت علم و اقتصاد و همه شئون زندگی انسان به امنیت وابسته است. بهترین سند و دلیلی که برای این ادعا وجود دارد اوضاع کشور ما در سال‌های نخست انقلاب بود که از جنگ، ترور و انفجار تا شورش و ناامنی و ده‌ها حادثه که دشمنان در دهه اول انقلاب درست کردند، چه انرژی و توانی را از ملت ما گرفت. امنیت، امری حیاتی و ضروری است. سند دوم ما در 30 سال اخیر است که به برکت ایثار شهدا و هدایت‌های امام و رهبری بزرگوار، امنیت داریم و دشمنان ما با این‌که بارها خواستند به ایران حمله کنند، اما از اقتدار ایران ترسیدند.



مردم استان خوزستان پاسخ آل سعود را می‌دهند



سرلشکر محسن رضایی با اشاره به این‌که بیرون از مرزهای ایران و در همسایگی ما ناامنی وجود دارد، خاطرنشان کرد: میلیون‌ها نفر در عراق، بحرین و یمن آواره شده‌اند و امروز حتی در اکثر استان‌های ترکیه امنیت وجود ندارد. خفقانی که در عربستان وجود دارد نیز از بزرگ‌ترین ناامنی‌هاست. آنجا آزادی وجود ندارد و قوم‌گرایی، زندان‌های مخوف و گردن زدن رواج دارد اما برخلاف این کشورها، ما در ایران امن، با سربلندی زندگی می‌کنیم.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امنیت را باید حفظ کرد و ضریب امنیتی نیز باید بالاتر برود و باید از شهرها و خیابان‌ها به داخل خانه‌ها نیز عمق و ادامه پیدا کند. باید این نعمت را نگه داشت و عمق بخشید و البته امنیت بدون قدرت‌سازی و ساخت موشک، تانک و مهمات، امکان‌پذیر نیست. ما بعد از 300 سال برای اولین‌بار دست به‌زانوی خودمان گذاشته‌ایم. اگر در دوران قاجار و پهلوی، شاهان ما را با ندادن فشنگ اداره می‌کردند امروز ما خودمان سلاح می‌سازیم و تحریم سلاح‌های سنگین هم بر ما اثری نمی‌گذارد. نیروهای مسلح ما ده‌ها برابر اقتصاد، تحریم بوده‌اند و ناجوانمردی‌های زیادی به ما شده است. اما امروز به این سطح از اقتدار دست یافته‌ایم. در همین خوزستان وقتی دشمن به نزدیکی اهواز رسیده بود، حتی سیم خاردار هم به ما نمی‌دادند اما چه شد که وقتی همه دنیا به عراق کمک می‌کرد، جوان برومند انقلابی، سلاح را از دشمن گرفت و علیه آن به‌کار برد؟ این اقتدار باید ادامه پیدا کند.


هر چه برد موشک‌های ما بیشتر بشود، امنیت ما بیشتر خواهد شد


رضایی افزود: ارتش، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و بسیج، در کانون امنیت ملی ما قرار گرفته‌اند و وظیفه خود را به‌خوبی می‌دانند و ماموریت‌های محوله را با فرمان مقام معظم رهبری به‌خوبی انجام خواهند داد. نیروهای مسلح ایران وظیفه خود را می‌دانند و عمل می‌کنند. البته دست‌های خبیثی در کار است که تفرقه بیندازند و برادری و وحدت ما را خدشه‌دار کنند؛ البته که ناتوان خواهند بود.


سرلشکر رضایی با اشاره به عکس شهدایی که در میدان رژه نصب شده بود، از سپهبد شهید صیاد شیرازی، شهید آبشناسان، شهید علی هاشمی، شهید محمد جهان‌آرا، شهید بقایی، شهید دقایقی، شهید نیاکی و شهید تقوی‌فر یاد کرد و گفت: این شهدا و هم‌قطارانشان کنار هم شهید می‌شدند. در یک عملیات، بارها یک ارتشی و یک سپاهی خونشان در یک نقطه با هم اجین شد. این وحدت مهم‌ترین سرمایه ماست.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قدرت‌سازی اهمیت دارد اما استفاده از قدرت نیز مهم است. باید با به‌کارگیری قدرت، از وقوع جنگ جلوگیری کرد و اگر خواستند ناامنی ایجاد کنند، به‌شدت پاسخشان را بدهیم. خوشبختانه از فرمانده کل قوا تا همه نیروهای مسلح، به‌خوبی می‌دانند که چگونه باید از قدرت استفاده کرد اما در همین دوران، کشورهای اطراف ما به بدترین وجه از قدرت نظامی خود استفاده می‌کنند. ما در ایران، استفاده از قدرت به منظور بازدارنگی و جلوگیری از جنگ را به‌خوبی آموخته و به‌کار گرفته‌ایم. می‌بینید که سه چهار سال است عربستان بارها و بارها خواسته ما را عصبانی کرده و حتی با شهادت مظلومانه حجاج ما در منا خواسته‌اند ما را وارد درگیری کنند. اما ما صبر می‌کنیم. با این صبر و تحمل، فرصتی خواهیم ساخت که اگر کوچک‌ترین غلطی بکنند، آن چنان سیلی خواهند خورد که دیگر بر نخواهند خواست. اگر تحمل می‌کنیم و نجابت داریم، پشت سر این تحمل، یک حکمت سیاسی دفاعی وجود دارد. ما داریم عربستان را خلع سلاح اسلامی و انسانی و قانونی می‌کنیم.



مردم استان خوزستان پاسخ آل سعود را می‌دهند



فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در صورت هرگونه اشتباه از سوی آل‌سعود، همین مردم استان خوزستان و برادران عرب خوزستانی ما، پاسخ آل‌سعود را می‌دهند. همان‌هایی که پیش از دیگر هم‌وطنان، رو در روی ارتش صدام ایستادند. ثابت خواهد شد که برادران خوزستانی ما، از عرب‌ها، لرها، دزفولی‌ و شوشتری و بهبهانی‌ها که دین خود را به اسلام ادا کرده‌اند و امروز پیشکسوتان مدافع حرم نیز هستند، تا جوان‌های این استان، پاسخ آل‌سعود را هم خواهند داد. بهتر است آل‌سعود بیندیشد که پشت صبر و بردباری ملت ایران چه حکمتی وجود دارد و امیدواریم که اقتدار نیروهای مسلح ما از وقوع هر جنگ دیگری جلوگیری کند.


در ادامه این مراسم، یگان‌های نمونه مختلف زمینی و دریایی سپاه پاسداران، ارتش جمهوری اسلامی و نیروی انتظامی و گروهان‌های نمونه بسیج، از مقابل جایگاه رژه رفته و سرلشکر محسن رضایی از آن‌ها سان دیدند.


۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن