تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836861790




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا کالاهای قاچاق را نباید بین فقرا توزیع کرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چرا کالاهای قاچاق را نباید بین فقرا توزیع کرد؟
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاطعانه می‌گوید موافق نیست کالاهای قاچاق کشف شده‌ برای مصرف در اختیار فقرا قرار گیرد، چراکه آن‌ها هم حق استفاده از کالای استاندارد و سالم را دارند. از سوی دیگر اگر سلامت کالایی محرز شده باشد، برای صادرات آن‌ برنامه‌ریزی می‌شود ولی هرگز به دلیل اخلالی که کالای قاچاق در اقتصاد ایجاد می‌کند به چرخه مصرف بازنخواهند گشت.
آفتاب‌‌نیوز :

علی اکبر پور احمدنژاد در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این انتقاد که ‌عده‌ای معتقدند مسئولان مبارزه با قاچاق کالا می‌توانند به جای انهدام کالاهای قاچاق آن‌ها را از طریق اعطا به اقشار فرودست جامعه به چرخه مصرف برگردانند، بیان کرد: قطعا کالایی که وزارت بهداشت به عنوان نهاد متولی تضمین‌کننده سلامت جامعه اصالت سلامت آن را احراز نمی‌کند، محلی برای توزیع ندارد. اگر از بعد اقتصادی نیز افراد جامعه را به فقیر و غنی تقسیم کنیم، فقرا هم عضوی از جامعه هستند و وقتی کالایی قابلیت مصرف ندارد بین فقیر و غنی تفکیکی وجود ندارد و نباید توسط فقرا مصرف شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در نظر بگیرید با کالای قاچاق نیز مانند هر امر دیگری متناسب با قانون برخورد می‌شود. مثلا همانطور که می‌دانید قانون سرعت مجاز حرکت در اتوبان را ۱۲۰ کیلومتر در ساعت تعیین کرده است. حالا اگر عده‌ای دوست داشته باشند در اتوبان با سرعت ۱۵۰ کیلومتر در ساعت حرکت کنند پلیس مطابق قانون با آن‌ها برخورد خواهد کرد. در حوزه قاچاق نیز طبق تعریف قانون گذار، کالای قاچاق مجال عرضه در داخل کشور را حتی در صورت تائید اصالت سلامت ندارد. دلیل این موضوع هم این است که یکی از مهم‌ترین تکالیف هر دولتی، تنظیم ساختار اقتصادی است و قاچاق نیز ساختار اقتصادی کشور را دچار خلل می‌کند.

پور احمدنژاد همچنین بیان کرد: نحوه برخورد با انواع کالای قاچاق با قانون‌گذار است و در بعد کالاهای مصرفی نیز این حق با وزرات بهدداشت است. قانون گذار تاکید کرده که اگر وزارت بهداشت کالایی را تائید اصالت کرد می‌توان آن‌ها را صادر کرد که البته بیش از ۹۹.۹ درصد کالاهای سلامت محور توسط وزارت بهداشت تائید نمی‌شوند، چراکه اغلب ریسک‌پذیرند.

پور احمدنژاد ادامه داد: نباید و نمی‌توانیم کالاهایی را که در سلامت آن‌ها تشکیک وجود دارد به اقشار فرودست جامعه بدهیم. این اقشار نیز باید از کالاهای سلامت بهره ببرند. ضمن اینکه اگر مثلا یک میوه آفت‌دار توسط یک نفر مصرف شود، به دنبال آن صدها  فقیر و غنی گرفتار می‌شوند که این موضوع را هیچ عقل سلیمی قبول نخواهد کرد.

اگر سلامت کالای قاچاق تایید شود، صادر می‌کنیم

او همچنین تصریح کرد: در بعضی از مسائل که تبعات فراگیری داشته، نگاه احساساتی محلی از اعراب ندارد و درخواست می‌شود مردم نسبت به تصمیمی که مسئولان درباره انهدام انواع کالای مصرفی می‌گیرند، اعتماد کنند. چون اگر کالایی وجود داشته باشد که وزارت بهداشت اصالت مصرف آن را تائید کند ما مجال صادرات آن را تامین خواهیم کرد.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به این انتقاد که معمولا از زمان کشف کالا تا تعیین تکلیفی آن زمان زیادی می‌گذر که به موجب آن کالا قابلیت مصرف خود را از دست می‌دهد، بیان کرد: کالاهایی که به تازگی انهدام شده‌اند، همگی در سال ۱۳۹۵ کشف شده‌اند ولی تاریخ مصرف اقلام آن‌ها همچنان باقی است. ولی مولفه‌ مورد نظر ما برای تصمیم‌گیری فقط تاریخ مصرف نیست. اکنون قوطی‌های کنسروی وجود دارند که داخل آن دیده نمی‌شود و تاریخ مصرف بسیاری از آن‌ها مربوط به سه سال آینده است ولی هیچ اعتباری وجود ندارد که شرایط لازم برای حمل و نقل آن‌ها در دمای مناسب و... لحاظ شده باشد.

وی تصریح کرد: باید نسبت به مسائل تخصصی، کلی‌نگر بود نه بخشی‌نگر. اگر اکنون رسانه‌ها و مجموعه مردم نسبت به این موضوعات دغدغه دارند، حاکمیت دغدغه بیشتری دارد، چون می‌داند به جای کالاهایی که امحاء می‌شوند، باید نیاز جامعه بر طرف شود ولی اگر قرار باشد همین کالاها در نظر سلامت اخلال ایجاد کند، انهدام را به ایجاد خلال در سلامت و امنیت روانی افراد جامعه ترجیح می‌دهیم.



۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن