واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری تسنیم: سرگئی لاوروف گفت که مسکو آماده میزبانی برای نشست محمود عباس و بنیامین نتانیاهو است.
لاوروف همچنین درباره امکان اجرای مذاکرات مستقیم فلسطینی و اسرائیلی نیز گفت که عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر خواستار دیدار مستقیم بین نتانیاهو و محمود عباس در روسیه شده است و ما نیز برای میزبانی این دیدار آمادگی داریم.
وی افزود که نتانیاهو و عباس بایستی خودشان مکان این دیدار را مشخص کنند و اگر روسیه را انتخاب کردند در آن صورت ما نیز آماده میزبانی هستیم.
پیش از این نتانیاهو در اظهاراتی گفت که نخست وزیر لوکزامبورگ از من برای سفر به این کشور دعوت کرده و گفته است که چه بسا فلسطینیان نیز به اینجا خواهند آمد.
وی افزود: بنابر این در مسکو یا در لوکزامبورگ و یا در هر مکان دیگری با محمود عباس دیدار می کنم و ما دائما آماده اجرای مذاکرات مستقیم بدون پیش شرط هستیم.
از سوی دیگر محمود عباس روز گذشته طی سخنانی به مناسبت عید قربان تاکید کرد: اخیرا به دنبال شکست تلاش های کمیته چهارجانبه، با دیدار نتانیاهو بنا به دعوت ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه موافقت کردم و ما همچنان با برادران و دوستانمان در فرانسه و دیگر کشورها نیز برای برگزاری کنفرانس بین المللی درباره قضیه فلسطین و تشکیل دولت فلسطین بر اساس جدول زمانی مشخص و الزام آور تلاش می کنیم.
عباس هفته گذشته نیز با میخائیل بوگدانوف فرستاده صلح ویژه روسیه به خاورمیانه در دفترش در رام الله دیدار و پس از آن اعلام کرد که با نتانیاهو در مسکو دیدار می کند.
بوگدانوف قبل از عباس با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفتگو کرد و دفتر نتانیاهو نیز در بیانیه ای اعلام کرد که وی از آمادگی خود بدون هیچ پیش شرطی برای دیدار با عباس خبر داده است.
این در حالی است که فرانسه اخیرا از طرح ابتکاری برای برگزاری کنفرانس بین المللی احیای روند سازش بین تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی خبر داد و اعلام کرد که در صورت شکست این مذاکرات، پاریس احتمالا دولت فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.
مذاکرات سازش میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطینی در آوریل 2014 به علت اختلاف درباره ادامه فعالیت های شهرک سازی این رژیم در کرانه باختری اشغالی و بخش شرقی بیت المقدس اشغالی، شکست خورد.
مذاکرات سه جانبه صلح بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی با محوریت آمریکا در چندین دور برگزار شد اما ادامه شهرک سازیهای غیر قانونی صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی و همچنین خلف وعده مقام های این رژیم در آزاد کردن شماری از فلسطینیان در بند باعث شد که مذاکرات صلح بار دیگر با شکست روبرو شود.
آمریکا در حالی محوریت مذاکرات صلح بین فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی را برعهده گرفت که تا کنون 43 قطعنامه شورای امنیت در محکومیت اقدامات این رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین را وتو کرده و در بسیاری از نشست بین المللی دیگر با اعمال نفوذ مانع از احقاق حقوق فلسطینی ها شده است.
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]