محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828119496
ناو هواپیمابر لیائونینگ را بهتر بشناسیم+ مشخصات و تصاویر
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ناو هواپیمابر لیائونینگ را بهتر بشناسیم+ مشخصات و تصاویر
ناو هواپیمابر لیائونینگ در سال 1391 رسماً بهعنوان اولین ناو هواپیمابر چین به نیروی دریایی ارتش این کشور ملحق شد، این ناو در حال حاضر در مرحله انجام تمرینهای فنی آموزشی و نظامی است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دریادار حبیبالله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه که به پرتوریا پایتخت آفریقای جنوبی سفر کردهاند، از نمایشگاه بینالمللی تجهیزات هوایی این کشور بازدید کردند.
دریادار سیاری در جریان این بازدید، از غرفه کشورهای مختلف از جمله غرفه نیروی دریایی ارتش جمهوری خلق چین نیز بازدید کرد. در جریان این بازدید، وی و هیئت همراه به بررسی بخشهای مختلف ناوهواپیمابر لیائونینگ متعلق به نیروی دریایی ارتش چین از روی ماکت این ناو، پرداخت.
گفتنی است، ناو هواپیمابر لیائونینگ (Liaoning) در سال 1391 رسماً بهعنوان اولین ناو هواپیمابر این کشور، به نیروی دریایی ارتش چین ملحق شد. گفته شده که این ناوهواپیمابر با طول بیش از 300 متر، قابلیت حمل حدود 50 فروند جنگنده را دارد.
چین برای معرفی خود به عنوان یک قدرت بزرگ جهانی، سرمایه گذاری زیادی روی ارتش کرده است و نیروی دریایی به عنوان یکی از مهمترین ارکان آن، توجه و هزینه زیادی را معطوف به خود کرده است.
نیروی دریایی چین به طور سنتی از زمان تشکیل خود یک نیروی دریایی آبهای سرزمینی بوده است. تنها تعدادی از زیردریاییهای این کشور در دهههای قبل توانایی حضور در آبهای بینالمللی را داشتند و حضور واحدهای سطحی نیروی دریایی چین به آبهای سرزمینی این کشور محدود میشد. پس از چندین رویارویی با نیروی دریایی آمریکا و علم به این نکته که چین به عنوان یک کشور بزرگ و با اقتصادی در حال رشد، به یک نیروی دریایی نیرومند برای حضور در آبهای آزاد نیاز دارد، این کشور از آغاز دهه 90 میلادی به یک سرمایه گذاری عظیم در نیروی دریایی خود دست زد. جمهوری خلق چین با داشتن این ناو جز شش کشور برتر دارای ناو هواپیمابر در دنیاست.
در مهرماه سال گذشته همزمان با اوج گیری تنشها در دریای چین شرقی بر سر جزایر دیائویو که در ژاپن جزایر سنکاکو نامیده میشوند، انتظار مقامات چینی به پایان رسید و این کشور ناو هواپیمابر بازسازی شده خود را با نام "لیائونینگ" به آب انداخت. این اقدام نقطه عطفی در تلاشهای چین برای افزایش روزافزون بنیه نظامی همزمان با درگیری در مناقشات ارضی با همسایگان خود به شمار میرود. چین در سال جاری میلادی فعالیتهای نظامی خود را تا 2 / 11 درصد افزایش داده است. ارتش چین در سال 2012 مبلغ 100 میلیارد دلار برای امور نظامی خود هزینه کرده است.
ساخت لیائونینگ از چه زمانی آغاز شد
جمهوری خلق چین برای نخستین بار در سپتامبر 2012 اولین ناو هواپیمابر خود، با شماره بدنه 16 و به نام لیائونینگ را در کارخانه کشتی سازی دالیان واقع در شمال شرق چین ساخت. لیائونینگ 16، اولین ناو هواپیمابر راه اندازی شده به وسیله نیروی دریایی ارتش چین است. در ابتدا این ناو به عنوان یک کشتی آموزش، در نظر گرفته شده بود تا نیروی دریایی به تمرین است.
در اصل ناو لیائونینگ به عنوان نسخه به روز شده ناو دریاسالار کوزنتسوف؛ ناو هواپیمابر چند منظوره کلاس ریگا برای نیروی دریایی شوروی، است. این ناو در 1988 دسامبر 4 راه اندازی و در سال 1990 به آب انداخته شد. این ناو روسی در سال 1998 توسط جمهوری خلق چین خریداری شد و به طور کامل بازسازی و تحت آزمایش های دریایی قرار گرفت و سرانجام با عنوان لیائونینگ در 25 سپتامبر سال 2012 راه اندازی شد.
مشخصات اجمالی ناو هواپیمابر لیائونینگ
نام: لیائونینگ
سازنده:صنعت کشتی سازی دالیان
تکمیل: 2011
راه اندازی: 2012 سپتامبر 25
وضعیت: در خدمت فعال
کلاس و نوع: نسخه به روز شده کوزنتسوف / کلاس ناو هواپیمابر
عملیات پرواز کوسه
سوخو 33 در لیست هواپیماهای در حال خدمت در چین وجود ندارد. باور منابع غربی این است كه چین در سال 1990 یك سوخو 33 را از اوكراین خریداری كرده و با مهندسی معكوس آن جنگنده خود را ساخته است. J-15 همانند سوخو 33 برای پرواز از عرشه های Ski-jump طراحی شده است. قدرت این هواپیما بهوسیله دو موتور توربوفن و دارای چنگك مهار در انتهای پرنده جهت نشستن بر روی باند كوتاه ناو هواپیمابر است. بالهای تاشو، دم مخروطی كوتاه و چرخهای بزرگ این پرنده را قادر میسازد كه در زیر عرشه قرار گرفته و راحتتر جابجا شود. تحلیلگران خبره معتقدند كه در j-15 بعضی از خصوصیات پیشرفته سایر جنگندههای چینی، مثل رادار ضد كشتی پالس داپلر، كاكپیت شیشهای و موتور توربوفن J-11، مجتمع شده است.
J-15 در عملیات آزمایشی ارتش چین با موفقیت کامل از روی ناو لیائونینگ برخواست و پس از گشتزنی در آسمان و انجام چندین مانور روی عرشه این ناو فرود آمد که این عملیات به پرواز کوسه معروف شد.
این ناو قدرت جابجایی 65،000 تن را دارد، و کسانی که ناو کوزنتسوف را دیدهاند معتقدند این دو ناو بسیار شبیه به یکدیگر است. یک محقق در موسسه نظامی نیروی دریایی ارتش چین گفت: این کشور حداقل به سه ناو هواپیمابر نیاز دارد تا بتواند پاسخگوی خواستههای خود را برای گشت های دریایی باشد. چینیها بهطور جدی با همسایگان خود برسر حاکمیت در دریای چین جنوبی اختلافات دارند؛ تا آنجا که به ساخت جزایر مصنوعی، برای دفاع از ادعای خود تلاش میکند. این در حالی است که تلاش چین برای جلوگیری از دخالت آمریکا در منطقه روز به روز بیشتر میشود است.
منابع نزدیک به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا به نقل از پنتاگون تایید کردند که آزادی نیروی دریایی ارتش خلق چین در آبهای منطقهای برنامه ریزی شده و چین درصدد است زیردریایی هستهای خود را تا پایان سال به آب بیاندازد. گفتنی است این زیردریاییها به موشکهای بالستیک است که میتواند ضربههای سنگینی به ایالات متحده وارد کند.
خط و نشان لیائونینگ برای رقبای شرق آسیایی خود
«لیائونینگ»، بزرگترین ناو هواپیمابر چین در اقدامی کم سابقه تمریناتی را در مجاورت منطقه حساس شبهجزیره کره که محل رویارویی و مناقشه کره شمالی با همسایه جنوبی و آمریکاست، انجام داده است. محلی که تمرینات در آن انجام شده، تنگه «بو های» است که در مجاورت شبهجزیره کره قرار دارد؛ اما روزنامه ارتش چین زمان دقیق این برنامه نظامی را اعلام نکرده است.
گفتنی است چینیها چند دهه قبل این ناو هواپیمابر را که در واقع لاشهای بیش نبود، از کشور اوکراین خریداری کردند و پس از بازسازی و مدرن کردن آن رسما در سال 2012 میلادی ماموریتهایی را با آن در اقیانوس آرام و دریای جنوبی انجام دادند.
همچنین چین برای ناو هواپیمابر خود، تعدادی بالگرد هم در نظر گرفته است که شامل KA-28/31 و نمونههای بروز MI-8 روسی است. هرچند چین باید برای ساخت بدنه ناو هواپیمابر به روسیه متوسل شود ولی رسانههای گروهی این کشور به نقل از یک دریاسالار چینی در سالگرد کنگره ملی خلق چین اعلام کردند که این کشور در حال حاضر روی یک برنامه تحقیقاتی برای ساخت اولین بدنه بومی ناو هواپیمابر کار میکند و انتظار میرود این برنامه ظرف سه سال تکمیل شود.
گفته میشود که اولین ناو هواپیمابر ساخت چین بعد از سال 2016 میلادی به آب انداخته میشود. تلاش چین برای ساخت ناو هواپیمابر در شرایطی صورت میگیرد که این کشور سایر تجهیزات و ادوات مورد نیاز ناوهای هواپیمابر و حتی جنگندههای سوخوی مخصوص فرود روی ناوهای هواپیمابر را از اوکراین خریداری کرده است.
گزارش از حمیدرضا قربانی
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
سامانه موشکی اس 200 ارتش سوریه را بهتر بشناسیم + مشخصات و تصاویر
سامانه موشکی اس 200 ارتش سوریه را بهتر بشناسیم مشخصات و تصاویر سامانه موشکی اس -200 ارتش سوریه توان منهدم کردن جنگندههای اسرائیلی را در برد 150 تا 300 و ارتفاع 40 کیلومتری دارد به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به دنبال تجاوزات اخیر نیروی هوناوشکن اچ ام اس درینگ؛ فرشته نجات یا فرشته مرگ داعش + تصاویر
ناوشکن اچ ام اس درینگ فرشته نجات یا فرشته مرگ داعش تصاویر نیروی دریایی سلطنتی انگلیس در حال اعزام یک ناوشکن برای کمک به مبارزه با داعش است به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان نیروی دریایی سلطنتی انگلیس در حال اعزام یک ناوشکن برای کمک به مبارزه با دآتشفشان ارتش یمن در طائف با موشک بالستیک برکان-1 + تصاویر و مشخصات
آتشفشان ارتش یمن در طائف با موشک بالستیک برکان-1 تصاویر و مشخصات موشک برکان که عمدتا در عراق و سوریه به کار برده میشد در یمن با کاربری تکامل یافتهتر استفاده میشود به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان با شنیدن نام موشک برکان 1 جنگهای سنگاز حلب تا حلب ؛ حکایت بسیار است + تصاویر و مشخصات
از حلب تا حلب حکایت بسیار است تصاویر و مشخصات بر خلاف افکار عمومی حلب فقط شهری در سوریه نیست به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان گاهی اوقات ممکن است برخی کلمات و یا اسامی از لحاظ حروف و نحوه ادای کلمات شباهت زیادی با هم داشته باشنبرگ برنده نزاجا در میدانهای نبرد/راکت نازعات را بهتر بشناسیم + تصاویر و مشخصات
برگ برنده نزاجا در میدانهای نبرد راکت نازعات را بهتر بشناسیم تصاویر و مشخصات راکت نازعات با برد 80 تا 100 کیلومتر و طول بیش از 6 متر به عنوان دقیقترین راکت ایرانی شناخته میشود به گزارش نامه نیوز پس از آن که رژیم بعث عراق دید که توان مقابله با نیروهای رزمی جمهوری ااعلام مشخصات شناور جدید نیروی دریایی سپاه
اعلام مشخصات شناور جدید نیروی دریایی سپاه فرمانده نیروی دریایی سپاه از الحاق نخستین شناور تند رو برد بلند با قابلیت حمل بالگرد و دریا نوردی در امواج خروشان به ناوگان نیروی دریایی سپاه خبر داد به گزارش فرهنگ نیوز سردار علی فدوی صبح امروز در مراسم الحاق نخستین شناور تندرو برد بلناولین موشک شلیک کن و فراموش کن را بهتر بشناسیم + تصاویر
اولین موشک شلیک کن و فراموش کن را بهتر بشناسیم تصاویر موشکهای ضد زره نقش تعیین کننده ای در جنگ دارند به طوری که میتوان به وسیله آنها بدون درگیری میدانی به نتیجه رسید به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان موشکهای ضد زره نقش تعیین کننده ای در جنگ دابررسی ناوهواپیمابر چین با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش
بررسی ناوهواپیمابر چین با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتشتاریخ انتشار شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۵ ۴۸ بخشهای مختلف ناوهواپیمابر ارتش چین با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی مورد بررسی قرار گرفت به گزارش تسنیم دریادار حبیبالله سیاریاولین کارناوال شادی در عصر رضاشاه +تصاویر
در سال ۱۳۱۱ خورشیدی حداقل دو کارناوال شادی در ایران برگزار شد که از آنها تعداد معدودی عکس به جا مانده است کارناوال شادی بر اساس منابع تاریخی برگزاری اولین کارناوالها در ایران به سال ۱۳۱۱ و دوران رضاشاه پهلوی برمیگردد در سال ۱۳۱۱ خورشیدی حداقل دو کارناوال شادی در ایران برگزدانلود PicsArt بهترین نرم افزار ویرایش تصاویر و افکت گذاری
دانلود PicsArt بهترین نرم افزار ویرایش تصاویر و افکت گذاری با استفاده از نرم افزار PicsArt به راحتی تصاویرتان را ویرایش و با افکتهای این نرم افزار عکسهایتان را زیباتر کنید به گزارش خبرنگار فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان PicsArt – Photo Studio یکی از بهت-
سیاسی
پربازدیدترینها