تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):قلب‏هاى ما جايگاه خواسته ‏هاى الهى است؛ هرگاه او بخواهد ما نيز مى‏&...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816854296




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باج افزار های مخاطره آمیز را بشناسید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باج افزار های مخاطره آمیز را بشناسید
خطرناک ترین بدافزارهایی که تهدیدی جدی برای امنیت کاربران اینترنت محسوب می شوند را در این مطلب مورد بحث قرار می دهیم.
به گزارش خبرنگار دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ باج‌افزار‌ها گونه‌ای از بدافزارها هستند که دسترسی به سیستم را محدود می‌کنند و ایجادکننده آن برای برداشتن محدودیت درخواست باج می‌کند. برخی از انواع آنها روی فایل‌های هارددیسک رمزگذاری انجام می‌دهند و برخی دیگر ممکن است به سادگی سیستم را قفل کنند و پیام‌هایی روی نمایشگر نشان دهند که از کاربر می‌خواهد مبالغی را واریز کنند. باج‌افزارها ابتدا در روسیه مشاهده شدند اما اخیراً تعداد حملات باج‌افزارها به کشورهای دیگر از جمله استرالیا، آلمان و ایالات متحده آمریکا افزایش یافته است.
باج افزارها اکنون تهدیدی جدی برای امنیت کاربران اینترنت محسوب می شوند و بیان آمارها نیز ابعاد واقعی مشکل را واضح تر نشان می دهد. شدت عواقب ناشی از آلودگی سیستم ها، یکی از دلایلی است که باج افزارهای رمزگذار را در بین مجرمان سایبری محبوب کرده است.
در گزارشی اطلاعات مجموعه کاربران محصولات آزمایشگاه کسپرسکی که در یک مدت معین درگیر باج افزار بوده اند، تلاش شده مقیاس این مشکل ارزیابی و برجسته ترین دلایل ممکن برای ظهور مجدد باج افزارها تجزیه و تحلیل شود.


باج افزارها عمدتا دو نوع بدافزار باج افزارهای مسدودکننده دسترسی به سیستم عامل و باج افزارهای رمزگذار را شامل می شوند و البته امروز اگرچه هنوز تعداد کاربرانی که با مسدودکننده ها مواجه می شوند نیز بالاست، اما به جای باج افزار رمزگذار از واژه باج افزار استفاده می شود.


طبق آمارهای موجود، در میان کسانی که با باج افزار مواجه شده اند، نسبت کسانی که با نوع رمزنگار مواجه شده اند، ۲۶ درصد بیشتر بوده و  همچنین تعداد این کاربران که با رمزنگارها مورد حمله قرار گرفته اند افزایشی ۵.۵ برابری داشته است.


باج افزار رایانه های شخصی
 گراف زیر تغییرات تعداد کاربرانی که حداقل یکبار در ۲۴ ماه گذشته با باج افزار مواجه شده اند را نشان می دهد. همانگونه که در شکل یک دیده می شود، شیوع باج افزارها به صورت متناوب بوده و هرچند ماه افزایش و کاهش داشته است.



باج افزار جهانی مخاطره آمیز





در جولای سال ۲۰۱۴ میلادی بیش از ۲۷۴ هزار کاربر درگیر باج افزارها بوده اند. دلیل اصلی برای این افزایش، رواج باج افزار مسدود کننده مرورگر  Trojan-Ransom.JS.SMSer.pn بود که بیش از ۳۱ درصد از ۲۷۴ هزار کاربر توسط این باج افزار مورد حمله قرار گرفتند. در این بازه زمانی، باج افزارهای رمزگذار یک دهم (۱۱.۶۳درصد) از کل افراد را آلوده کردند.


 بازیگران اصلی باج‌افزارهای رمزگذار
 با نگاه به گروه‌های باج‌افزار فعال در مدت زمان تحت پوشش این گزارش، به نظر می‌رسد تعداد نسبتا کمی باج‌افزار رمزگذار عامل این تهدید جهانی بوده‌اند. در اوایل این بازه زمانی (از آوریل ۲۰۱۴ الی مارس ۲۰۱۵)، اکثر باج‌افزارهای از نوع رمزکننده متعلق به گروه‌هایی از بدافزارهای Aura  Lortok Fury  TorrentLocker CTB-Locker  Mor Scatter  Cryakl CryptoWall و Shade بودند. این باج‌افزارها به ۱۰۱ هزار و ۵۶۸  کاربر در سراسر دنیا حمله کرده که ۷۷.۴۸ درصد از کلیه کاربران آلوده به انواع باج‌افزار را تشکیل می‌دهد.




باج افزار جهانی مخاطره آمیز//نمایه ندارد





اما در سال بعد، شرایط تغییر کرد و TeslaCrypt ، CBT-Locker و Cryakl به تنهایی توانستند ۷۹.۲۱ درصدی از آلودگی به باج افزارهای رمزگذار را تشکیل دهند.



باج افزار جهانی مخاطره آمیز





انواع کاربران مورد حمله با باج افزار
آمار نشان می دهد که در بازه زمانی مورد مطالعه در گزارش، هدف بیشتر حملات باج افزار، کاربران خانگی بوده است. اپیدمی باج افزارهای مسدودکننده در سال ۲۰۱۰ میلادی در مناطق روسیه علت این امر است. در دوره اول، ۹۳.۲ درصد کاربرانی که با باج افزار مواجه شدند، جزو کاربران خانگی بوده در حالی که ۶.۸ درصد افراد باقی مانده، کاربران سازمان ها بودند. در دوره دوم با آن که سهم کاربران سازمان ها در حمله با باج افزارها دو برابر (۱۳.۱۳ درصد) شد، یعنی افزایش شش درصدی داشت، ولی همچنان کاربران خانگی بیشتر مورد حمله قرار گرفتند.



باج افزار جهانی مخاطره آمیز





لازم به ذکر است که وضعیت باج افزارهای رمزگذار متفاوت است، در طول ۲۴ ماه، سهم کاربران سازمانی که توسط باج افزارهای رمزنگار مورد حمله قرار گرفتند، حدود ۲۰ درصد ثابت باقی مانده و تنها افزایش اندکی در ۲۰۱۵_۲۰۱۶ داشته است. البته این ثبات ظاهری در تعداد واقعی منعکس نشده است. تعداد کاربران سازمانی که با باج افزارهای رمزگذار مورد حمله قرار گرفتند، نزدیک به شش برابر افزایش یافته و از ۲۷ هزار در ۲۰۱۴-۲۰۱۵ به بیش از ۱۵۸ هزار در ۲۰۱۵-۲۰۱۶ رسیده است.





۲۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن